Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.740
Cevap
115
Favori
990.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

M860TU kasanın içine MXM-III formatında olan tüm ekran kartlarını monte edebilirsiniz, ancak üretici firma olan CLEVO firması GTX280M ekran kartını bu modele ısınma problemlerinden dolayı koyulmasını öngörmemiş. Çünkü kasa içindeki tek fan bu işlemi yeteri kadar karşılayamıyor. O nedenle kartı alıp siz de takabilirsiniz ama sıkça kilitlenme ve takılmalar karşısında ve ısınmadan anakartı ya da ekran kartını yakma riskiniz çok yüksek O nedenle belki düşük bir işlemci ve bu ekran kartlı seçenek denenebilir diye düşünüyorum yoksa QX9300 model bir işlemci ile GTX260M ekran kartlarının çok sıkça bu modelde kilitlenme ve donma yaptığını herkes biliyor bir de üstüne üstlük GTX280M ekran kartını taksanız sonucunu siz düşünün artık

İşte sizin kasanın içerisindeki ekran kartı sağdan ikinci kart

quote:

Orijinalden alıntı: guesss

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurersin

Sayın İlhan Bey,

M860TU modellerinizin Max. 2 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX260M ekran kartı ile satışta olduğunu biliyoruz

Peki M860TU modellerini en üst model notebook ekran kartı olan 1 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX280M ile hiç test ettiniz mi, yani bu modeli istesek 1 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX280M ekran kartı ile satın alamaz mıyız alırsak da fiyat farkı ne kadar oynar tahminen?

Sevgiler,

Dostum M860TU kasasının içerisine GTX280M grafik kartı takılamıyor.

• arkadaşlar duyduğuma göre bir laptop aynı arızayı 2 kez veya 4 kez farklı arıza yaparsa para iadesi weya değişim hakkı doğuyormuş monster'ım 2.kez hoparlör sorunu veriyor. ne yapabilirim...?

Orijinalden alıntı: shade_boi

arkadaşlar duyduğuma göre bir laptop aynı arızayı 2 kez veya 4 kez farklı arıza yaparsa para iadesi weya değişim hakkı doğuyormuş monster'ım 2.kez hoparlör sorunu veriyor. ne yapabilirim...?

sanırım evet böyle bir hakkınız var

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

quote:

arkadaşlar duyduğuma göre bir laptop aynı arızayı 2 kez veya 4 kez farklı arıza yaparsa para iadesi weya değişim hakkı doğuyormuş monster'ım 2.kez hoparlör sorunu veriyor. ne yapabilirim...?

sanırım evet böyle bir hakkınız var

örnek vermek gerekirse asus ta makina aynı sorunu 1 yıl içinde 2 kez yada süre kriteri olmadan 4 kez verirse para iade yada ürün değişimi oluyor

quote:

Sn. guesss,

M860TU kasanın içine MXM-III formatında olan tüm ekran kartlarını monte edebilirsiniz, ancak üretici firma olan CLEVO firması GTX280M ekran kartını bu modele ısınma problemlerinden dolayı koyulmasını öngörmemiş. Çünkü kasa içindeki tek fan bu işlemi yeteri kadar karşılayamıyor. O nedenle kartı alıp siz de takabilirsiniz ama sıkça kilitlenme ve takılmalar karşısında ve ısınmadan anakartı ya da ekran kartını yakma riskiniz çok yüksek O nedenle belki düşük bir işlemci ve bu ekran kartlı seçenek denenebilir diye düşünüyorum yoksa QX9300 model bir işlemci ile GTX260M ekran kartlarının çok sıkça bu modelde kilitlenme ve donma yaptığını herkes biliyor bir de üstüne üstlük GTX280M ekran kartını taksanız sonucunu siz düşünün artık

İşte sizin kasanın içerisindeki ekran kartı sağdan ikinci kart

quote:

quote:

Sayın İlhan Bey,

M860TU modellerinizin Max. 2 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX260M ekran kartı ile satışta olduğunu biliyoruz

Peki M860TU modellerini en üst model notebook ekran kartı olan 1 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX280M ile hiç test ettiniz mi, yani bu modeli istesek 1 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX280M ekran kartı ile satın alamaz mıyız alırsak da fiyat farkı ne kadar oynar tahminen?

Sevgiler,

Dostum M860TU kasasının içerisine GTX280M grafik kartı takılamıyor.

• Sn. guesss

Bende size kart boyut ebatlarının aynı olduğunu dile getirdim sizlere. ikisede 82x100 mm ebatlarinda MxM-III yani large formunda kartlardır Yani takılabilir

quote:

yahu ben desteklemiyor demedim. kasanın içine sığmıyor dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omur@fokusshop.com -- 24 Kasım 2009; 20:32:06 >
    MONSTER Müşteri Destek Hattı : 0 216 449 49 30 - Çalışma saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00

• arkadaşlar biraz erken olabilir ama söylemek istiyorum.. an itibari ile z97v nin win7 ultimate x64 ekran kartı ve ses kartı sorunu çözülmüş gibi duruyor.. servis teki arkadaşların yönlendirmesi ile birlikte farklı bir iki driver denedim ve cihaz 2 gündür donmadan çalışıyor.. sorun yok sanırım.. benimle aynı sorunu yaşayanlar varsa lütfen pm den irtibata geçsinler

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Bir kaç gün kullandım 64 bit win 7 yi. Genel itibari ile çok memnun kaldım 64 bit vistaya göre hem ram hem hdd olsun çok daha az sistem kaynağı götürüyo. Hız olarak gayet iyi. Ekran kartı, ses kartı, internet bağlantısı gibi konularda hiç bir sorun yaşamadım. Diğer mesajımda belirttiğim gibi sadece bluetooth ve parmak izi driverlarını bulamadım. Aslında wless/bluetooth select switch i tanıtabilmiş olsam bluetooth sorununuda çözerdim ama sağlık olsun napalım. Sonuç olarak 64 bit vistaya geri döndüm tabi ilerleyen zamanlarda belki çıkarırlar bu iki driver ı çıkmazsada bi şekilde idare ederiz artık :)
    15.6" Full HD (1920x1080) LED Parlak Ekran
    4 GB DDR3 (1333 Mhz) (2 Slot / 4 GB Tek Slota Takılı)
    500GB 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE®
    Windows 7 Ultimate 64 bit
    İşlemci: 7.2 Ram: 7.2 Grafik: 6.7 Oyun 6.7 Sabit disk: 5.9
  • son sayfa dışında eski sayfaları okuyamadım
    sadece T96KHLB201 modelinin ekranı led mi gerçekten diye sormak istedim ..kullananlar eski laptopları ile kıyas edebilir mi acaba ?

şu an 2500tl ile hadi koşa koşa beni ala demesede muadili bir ürün yok gibi sanırım ..

Steam İD:PlayasTR
  • Bende T96M860TU39 modelini almayı düşünüyorum yakın zaman içinde ama kararsız kaldım .. bu model hakkında görüşlerinizi paylaşısanız sevinirim

bu adreste çoğu driverlar var fakat z97v'nin win 7 64bit uyumlu driverları yok yetkililer lütfen birşey yapsın!

Monster Driverları

bu adreste çoğu driverlar var fakat z97v'nin win 7 64bit uyumlu driverları yok yetkililer lütfen birşey yapsın!

arkadaşlar monster z97v ile birlikte win7 64 bit kullanıcılarının driver sorunu şu iki driver ile çözülecektir.. ben 10 gündür bu şekilde sorunsuz kullanıyorum laptopumu..

Aşağıda bulunan driverları yüklemeden önce eski driverları lütfen kaldırınız. Lütfen notebook driverları için nvidianın sitesini kullanmayınız notebook ekran kartları masaüstü ekran kartlarından çok daha farklı yapıya ve üretime sahiptir ve kartın üretimini nvidia değil notebook üretici fabrika yapmaktadır. Win 7 aşağıdaki verdiğim driverlar dışındaki driverları otomatik tanıyacaktır geri kalan driverları ise size verilen Vista driver cd’ sinden kurabilirsiniz.

ses kartı
    http://rap****are.com/files/316844454/Vista_Win7_R235_ses_kartae_.zip

ekran kartı
    http://rap****are.com/files/316895684/ekran_kartae__CombinedOS_176.28_.part1.rar
    http://rap****are.com/files/317131960/ekran_kartae__CombinedOS_176.28_.part2.rar

...alıntıdır...ilgililere teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 6 Aralık 2009; 18:02:02 >

• arkadaşlar !buradaki! linkte birçok driver vardır burdan indirebilirsiniz...

Orijinalden alıntı: berkerden

Arkadaşlar ve tabiki fokusshop 4650 ve T9600 olan modele sahibim. Ancak ben bilgisayarda oyun oynadığımda ekran kartı sıcaklığı 94 dereceye gelince işlemci kullanımını %25-40 arası bir değere sınırlıyor ve oyun çok fazla şekilde yavaşlıyor. Ardından işlemci yavaşladığı için sıcaklık biraz normale geliyor ve oyun normale dönüyor çok kısa süre sonra işlemci tam gaza geçtiği için sıcaklık tekrar artıyor ve kullanımı kısıtlanıyor ve bu döngü böyle devam ediyor. Bunu nasıl çözebiliriz. Altına kitap koyarak yükselttim, çok rahat hava almasını da sağladım ancak işe yaramıyor. Bunu ne yapacağız? Ayrıca hem işlemci hem de ekran kartını teste soktuğumda ekran kartı 102 veya 105 dereceyi bulup kendisini kapatıyor. Hadi bunu geçtim o kadar zorlamam ama oyunda yavaşlamamasını istiyorum parayı boşa vermedik, oyunun ortasında keyfimi kaçırırsa olmaz. Cidden büyük bir sıkıntı ve çözülmesini istiyorum...

İlhan bey, İlhan bey deniyor ama hani İlhan bey nerede. Sıkıntımız büyük çare bulmanızı istiyorum. 2 yıl önce ailemizden başkasına bu baharda da kendimize Monster aldık pişman olmayalım. En kısa sürede cevap bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 14 Şubat 2010; 2:17:15 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar ve tabiki fokusshop T96KHLB201 modeline sahibim. Yani 4650 ve T9600 olan model. Ancak ben bilgisayarda oyun oynadığımda ekran kartı sıcaklığı 94 dereceye gelince işlemci kullanımını %25-40 arası bir değere sınırlıyor ve oyun çok fazla şekilde yavaşlıyor. Ardından işlemci yavaşladığı için sıcaklık biraz normale geliyor ve oyun normale dönüyor çok kısa süre sonra işlemci tam gaza geçtiği için sıcaklık tekrar artıyor ve kullanımı kısıtlanıyor ve bu döngü böyle devam ediyor. Bunu nasıl çözebiliriz. Altına kitap koyarak yükselttim, çok rahat hava almasını da sağladım ancak işe yaramıyor. Bunu ne yapacağız? Ayrıca hem işlemci hem de ekran kartını teste soktuğumda ekran kartı 102 veya 105 dereceyi bulup kendisini kapatıyor. Hadi bunu geçtim o kadar zorlamam ama oyunda yavaşlamamasını istiyorum parayı boşa vermedik, oyunun ortasında keyfimi kaçırırsa olmaz. Cidden büyük bir sıkıntı ve çözülmesini istiyorum...

İlhan bey, İlhan bey deniyor ama hani İlhan bey nerede. Sıkıntımız büyük çare bulmanızı istiyorum. 2 yıl önce ailemizden başkasına bu baharda da kendimize Monster aldık pişman olmayalım. En kısa sürede cevap bekliyorum..

galiba yetkililer pek burada gezinmiyorlar eskisi gibi.. siz en iyisi buradan iletişime geçin

FOKUS BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.

Osmanağa Mah. Nüzhetefendi Sok. No : 50 / 1 - 2 Kadıköy - İSTANBUL

Kadıköy V.D. : 388 021 6779

TEL : +90 ( 216 ) 449 49 30 pbx
    FAX : +90 ( 216 ) 449 49 36

Web :
    www.fokusshop.com
    fokusshop.com
    http://www.fokusshop.com

E-posta : info@fokusshop.com

• İlhan Bey internet sitenizin aksesuar malzemeler kısmını yetersiz buluyorum.
    Örneğin:
    Ekran temizle spreyi hakkında hepsiburada.com'da çok ayrıntılı bilgi var, spreyle birlikte temizleme bezş de varmış ama sizin sitenizde bununla ilgili hiç açıklama yok.
    Ondan sonra 7-7-7 -20 zamanlarında çalışan 2 gblik ve 70 dolarlık kingston ram hakkında da hiç bilgi yok, aslında bu ram piyasadaki en performanslı ram(kendi dalında).
    TurboCache memory hakkında az da olsa bilgi var fakat daha fazla olabilir, çünkü turbo cache memoryi çoğu insan bilmiyor.
    Fiyatları ve ürün kodları farklı olak harddik ve monitörler var, pahalı olanın ucuz olandan farkı ne?

Bence, daha fazla satış yapabilmek için bence ürünleriniz hakkında daha fazla bilgi vermelisiniz.

NOT:Benim için mühim olan ram ce turbo cache memory, kısa zaman içeresinde almayı düşünyorum.
    NOT:Cevabınızı storm_999_@hotmail.com adresine gönderirseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrificedMiserablePawn -- 11 Aralık 2009; 19:18:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

quote:

quote:

Arkadaşlar ve tabiki fokusshop 4650 ve T9600 olan modele sahibim. Ancak ben bilgisayarda oyun oynadığımda ekran kartı sıcaklığı 94 dereceye gelince işlemci kullanımını %25-40 arası bir değere sınırlıyor ve oyun çok fazla şekilde yavaşlıyor. Ardından işlemci yavaşladığı için sıcaklık biraz normale geliyor ve oyun normale dönüyor çok kısa süre sonra işlemci tam gaza geçtiği için sıcaklık tekrar artıyor ve kullanımı kısıtlanıyor ve bu döngü böyle devam ediyor. Bunu nasıl çözebiliriz. Altına kitap koyarak yükselttim, çok rahat hava almasını da sağladım ancak işe yaramıyor. Bunu ne yapacağız? Ayrıca hem işlemci hem de ekran kartını teste soktuğumda ekran kartı 102 veya 105 dereceyi bulup kendisini kapatıyor. Hadi bunu geçtim o kadar zorlamam ama oyunda yavaşlamamasını istiyorum parayı boşa vermedik, oyunun ortasında keyfimi kaçırırsa olmaz. Cidden büyük bir sıkıntı ve çözülmesini istiyorum...

galiba yetkililer pek burada gezinmiyorlar eskisi gibi.. siz en iyisi buradan iletişime geçin

FOKUS BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.

Osmanağa Mah. Nüzhetefendi Sok. No : 50 / 1 - 2 Kadıköy - İSTANBUL

Kadıköy V.D. : 388 021 6779

TEL : +90 ( 216 ) 449 49 30 pbx
    FAX : +90 ( 216 ) 449 49 36

Web :
    www.fokusshop.com
    fokusshop.com
    http://www.fokusshop.com

E-posta : info@fokusshop.com

Sağolun ilginiz için, oraya da sorayım en iyisi.

Bu arada bu aralar aklıma başka fikir geldi. Ben bunu hepsiburadadan aldım ancak bu yaşadığım sorunlar nedeniyle ister istemez soğudum. Üzerine para ekleyerek başka model ile değiştirebilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 14 Şubat 2010; 2:18:16 >

• Merhabalar,
    Bende bir kaç yıldır 64 bit vista işletim sistemi ile kullandığım bir MONSTER T2-REX Serisi ( ASUS S96S )
    modeli bir notebook var.
    Buna windows 7 yükledim ama fokushop sitesinde sadece vista uyumlu sürücüler var.
    MONSTER T2-REX Serisi ( ASUS S96S ) notebookun windows 7 uyumlu sürücülerini bulabilirmiyim?
    Eğer varsa nereden bulabilirim?
    Yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
    Sevgi ve sygı ile dostçakalın.

Yeni, Intel® Core™ i7 işlemcili 17.3" MONSTER® W870CU serisi ve 15.6" W860CU serisi modellerimiz stoklarımıza girmiştir. Ürünlerimizle ilgili temel özellikleri aşağıya ekledim. Daha detaylı bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

17.3" MONSTER® W870CU Serisi Genel Özellikler

Intel® Core™ i7-720QM / 820QM ve 920XM İşlemci seçenekleri
    1 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX280M Ekran Kartı
    17.3" Full HD 1080P ( 1920x1080 ) LED Parlak Ekran
    2 GB / 4 GB / 8 GB DDR3 ( 1066 Mhz / 1333 Mhz ) Bellek seçenekleri
    Max. 1 TB 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE® ( 500 GB x 2 Adet ) Disk desteği, Raid 0 / 1 desteği
    [ 128 GB / 256 GB SSD Tek / Çift Disk ] veya [ 128 GB / 256 SSD + 320 GB / 500 GB 7200 RPM SATA Disk ] seçenekleri
    Dual Layer DVD RW
    Intel® 5300 Wİ-Fİ
    7 in 1 Card Reader ( MMC / RSMMC / SD / Mini-SD / MS / MS Pro / MS Duo )
    DVI + HDMI + ESATA
    Dahili Bluetooth Ver. 2.0
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    Dahili Camera 2.0
    1 Subwoofer + 4 speaker ile Güçlü Ses Sistemi
    Q Türkçe Nümerik Klavye
    Özel Aluminyum Kasa Tasarımı !.. Şık, Zarif, Sade, Güçlü ve Siyah
    Lithium Polymer Batarya 42.18WH
    WINDOWS 7 TR 64 bit Ultimate / Business / Home Premium veya FREE DOS İşletim sistemi seçenekleri
    MONSTER® Notebook Çantası Hediyeli !..

15.6" MONSTER® W860CU Serisi Genel Özellikler

Intel® Core™ i7-720QM / 820QM İşlemci seçenekleri
    1 GB DDR3 256Bit nVIDIA® GTX280M veya GTX260M Ekran Kartı seçenekleri
    15.6" Full HD 1080P ( 1920x1080 ) LED Parlak Ekran
    2 GB / 4 GB / 8 GB DDR3 ( 1066 Mhz / 1333 Mhz ) Bellek seçenekleri
    Max. 500 GB 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE® Disk desteği
    [ 128 GB / 256 GB SSD Disk ] veya [ 320 GB / 500 GB 7200 RPM SATA Disk ] seçenekleri
    Dual Layer DVD RW
    Intel® 5300 Wİ-Fİ
    7 in 1 Card Reader ( MMC / RSMMC / SD / Mini-SD / MS / MS Pro / MS Duo )
    DVI + HDMI + ESATA
    Dahili Bluetooth Ver. 2.0
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    Dahili Camera 2.0
    1 Subwoofer + 2 speaker ile Güçlü Ses Sistemi
    Q Türkçe Nümerik Klavye
    Özel Aluminyum Kasa Tasarımı !.. Şık, Zarif, Sade, Güçlü ve Siyah
    Lithium Polymer Batarya 42.18WH
    WINDOWS 7 TR 64 bit Ultimate / Business / Home Premium veya FREE DOS İşletim sistemi seçenekleri
    MONSTER® Notebook Çantası Hediyeli !..

Sorularınız olursa lütfen foruma yazın veya bize bir mail atın. Memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokusshop.com -- 31 Aralık 2009; 11:46:10 >

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir, yada ozgur@monsternotebook.com.tr adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.