iyi günler ilhan bey sizden core 2 duo'lu t2-rex modelinizden aldım atix1600lü bu modellerinizde ses olarak 7.1 deniliyo notebook la gelen manual inde ve ses kartı kurulunca 2 kanal ses oldugu görülüyor 1. farklı bir driverı varmıdır ?? 2. sdpif ile hda ( yüksek kalıteli ses ) çıkışı deniyo ama 7.1 ifadesini bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum . barış bey çok yardımcı olmuştu ses olayını sölemiştim ama yogunluktan dönemedi galiba iyi çalışmalar dilerim ..
savas oskan
Ben de Merak ettim Bügün Geliyor Moster Netebook um Ben kendim test edip sonuçları koyarım fakat belki ilhan bey in yaptığı testler de arkaplan da çalışan prog.. felan olabilir aceleye gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Neyse Akşam bakıcam sonuç ne olucak.
Açıkcası ben testleri sizden gelen talepler doğrultusunda oturdum yaptım ve sonuçları siteye koydum. Fakat test sonuçlarını etkileyen bir sürü kriter var. Açıkcası benim yaptığım testlerde notebook 5 - 6 saattir çalışıyordu ve üzerinde sırayla bütün testleri bir seferde yaptık vs.vs.
Sonuçları bu etkiler mi tam olarak bilmiyorum fakat. Aynı testi 2 defa üstüste yaptığınızda bile test sonuçlarının farklı çıktığını görüyorum. O yüzden bu testleri bağımsız kullanıcıların farklı biçimlerde yapıp koymaları daha sağlıklı olacaktır. MONSTER T2-REX HEL80X serisi kullanıcıları kendi testlerini yapıp yakında buraya ekleyeceklerdir. Benden şimdilik bu kadar...
Başka bir markanın test sonuçları üzerine yorum yapmak bizim açımızdan çok uygun olmadığı için sonuçları yorumlayamıyorum. Fakat yine burada test sonuçları ile ilgili yapılmış bir sıralama ve bir takım 3D Mark değerleri var olduğunu gördüm. Sonuçta bu chipi kullanan ürünlerdeki genel performans oldukça iyi. Test ortamı vs. farkediyordur ve farklı sonuçlar çıkıyordur diye düşünüyorum açıkcası. Yinede yorumu size bırakıyorum.
Ben yaptığım testler sonrası net olarak şunu söyleyebilirim. T72HEL80X serisi ürünlerimiz oldukça iyi performansla çalışıyor ve özellikle ses kalitesi çok ama çok iyi...
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: nky2000
İlhan Bey bu testlerde datron üstünlüğünün sebebi ne olabilir ?
Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
İstediğiniz konfigürasyon özelliklerini taşıyan ve özelliklerine göre oldukça makul fiyatlı 1 - 2 modelimizi hafta sonuna kadar web sitemizde bulabileceksiniz.
Fiyat olarak daha cazip ürünler sunmaktan kastınız nedir onu tam olarak anlayamadım. Bizim şu an T7200 işlemcili modelimiz piyasadaki en ekonomik model. T7200' den düşük işlemci seçeneklerini 2 MB Cache bellekli oldukları için ve aradaki fiyat farkı bize çok cazip gelmediği için şimdiye kadar değerlendirmeye bilinçli olarak dahil etmemiştik açıkcası. Daha düşük işlemci, disk, memory vb. seçenekler ile fiyatları biraz daha cazip hale getirmek mümkün olabilir. Siz min. istediğiniz özellikleri iletin lütfen bana. İstediğiniz konfügirasyonda ve fiyat aralığında bir model üretip üretemiyeceğimize bakıp size net bir bilgi vereyim.
Bilgisayarı teslim aldığınız yada daha sonra teslim almak üzere ürün bedelinin tamamını ödediğiniz gün geçerli TCMB Efektif Satış kuru üzerinden fatura düzenllenmektedir. Siparişi verdiğinizde örneğin 500 YTL ödeme yaptıysanız bu tutar için o günün kuru üzerinden hesap yapılır ve ödediğiniz tutar Cari hesabınıza $ alacağınız olarak işlenir. Kalan tutarın kur hesaplaması da ödemeyi yaptığınızda ayrıca tekrar yapılır.
Size de iyi geceler. Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: taganaga
[font="Courier New"]benimde birka sorum olacak ilhan bey: fiyat olarak daha cazip ürünler (1800-2100 YTL civarında) sunma imkanı yokmuydu. bir çok arkadaşın bütçesi bunlardan almaya zorlanır.birde döviz kuru sipariş verdiğimiz güne göre mi hesaplanıyor. yoksa bilgisayarı aldığımız güne göre mi? iyi geceler
böyle bir sistem (paramız az olduğu için malum dünya hali) INTEL Core 2 Duo T5500 işlemci (1.66GHz, 2MB cache) 1024MB DDR2 memory 100 GB (5400rpm) Intel 3945 wireless kartı 15.4” parlak ekran Dual layer DVD Writer 3 in 1 card reader GMA950 128MB paylaşımlı ekran kartı (ekran kartı harici olabilir) Bluetooth, IEEE1394 Windows XP Home Türkçe
Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
İş yoğunluğum nedeni ile istediğiniz tüm testleri tamamlayamadım, kusura bakmayın lütfen. Yarın gün içinde tüm testleri tamamlayıp burada yayınlamış olacağımı sanıyorum.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: mtaylan
İlhan Bey, " MONSTER T2-Rex T72HEL802 ( Core 2 DUO T7200, 1 GB DDR II 667 Mhz, 120 GB 5400 RPM SATA, 256 nVIDIA GeFORCE GO 7600 )" için "SUPER PI" test sonuçlarını da yayınlarsanız sevinirim...
Herhangi bir kalite farkı yok. Bunun en önemli nedeni her 2 modelin Intel programı kapsamında standartları belirlenmiş ve Intel tarafından onaylanmış ürünler olmasıdır. Oldukça kaliteli, sorunsuz ve kalitesi Intel tarafından onaylanmış LCD paneller hem ASUS hem de COMPAL tarafından üretilen barebone notebook' larda birbirine uyumlu olarak üretilmektedir.
Daha fazla bilgi isterseniz lütfen bana mail atın yada foruma mesaj yazın. Size INTEL' in program kapsamındaki LCD panel üreticilerinin ve ürünlerin detaylarını içeren bir mail atayım.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: thorri
MONSTER T25S96J1 ile T72HEL80X arasıdaki Lcd ekran kalite farkı ne durumdadır. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum :)
Beyler Bügün Moster Notebook um Elime Geçti Model :MONSTER T72HEL802 Core 2 DUO Notebook ( T2-rex Intel® Core™2 Duo T7200(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit)+256 MB nVIDIA Geforce Go 7600 +15.4" WXGA(1280X800)"Crystal Bright Parlak Ekran" + 1 GB Dual DDRII667 Mhz+120 GB 5400RPM SATA 8MB Cache+1.3 Mpixel dahili Web Camera+8X DVD +/- RW Dual+Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g+3 in 1(SD/MMC/MS Pro)+Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi+56k V90 Modem + 10/100/1000 Gigabit Ethernet + 3xUSB2.0 +1xIEEE1394+Dahili Bluetooth+Biometric Parmak İzi Okuyucu+ Deri Çanta Hediye !!!
İlk izlenimlerim: Kasaya dandik deniliyor du bazı arkadaşlar fakat bu yeni modeller de Kasalar Süper Bence Kalite olarak da çok iyi. Gelelim performasn konusuna Bence performansı Mükemmel hele ekran kartı süper. Oyunlar da en ufak bi takılma olmuyor oyun performansı süper zaten şimdi anladım Eğer oynamadı oyun olursa geri iade gerantisi veriyoruz lafını Harbiden de öyle Genel performansa gelince 3d grafik uygulamaları vs.. denediğim bazı programlar da süper sonuçlar aldım gayet hızlı. özellikle bikere daha diyorum kasa konusun da gayet rahat olun çok güzel kasası var kalite de öyle.Bu ara da Müşteri memluniyetini biraz anlatıyım ben şuana kadar tek fokusshop da bukadar ilgili kişiler gördüm(kesinlikle reklam amaçlı değil) gerek personel gerekse genel müdür:İlhan bey bukadar ilgi hiç biyer de görmedim o konuda da rahat olabilirsiniz.
bazı becmarklar yaptım fazla uğraşamadım bügünlük.
3dmark 2001 normal ayarlar:17960 3dmark 03 normal ayarlar:7900 küsrüdü tam aklım da değil
şimdilik bunları yaptım ama yarın istediğiniz testleri koyabilirim.Notebook almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Marka konusun da rahat olabilirler.
Notebook ile ilgili sorularınız olursa yardımcı olabilirim. resim de koyabilirim
Beyler Bügün Moster Notebook um Elime Geçti Model :MONSTER T72HEL802 Core 2 DUO Notebook ( T2-rex Intel® Core™2 Duo T7200(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit)+256 MB nVIDIA Geforce Go 7600 +15.4" WXGA(1280X800)"Crystal Bright Parlak Ekran" + 1 GB Dual DDRII667 Mhz+120 GB 5400RPM SATA 8MB Cache+1.3 Mpixel dahili Web Camera+8X DVD +/- RW Dual+Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g+3 in 1(SD/MMC/MS Pro)+Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi+56k V90 Modem + 10/100/1000 Gigabit Ethernet + 3xUSB2.0 +1xIEEE1394+Dahili Bluetooth+Biometric Parmak İzi Okuyucu+ Deri Çanta Hediye !!!
İlk izlenimlerim: Kasaya dandik deniliyor du bazı arkadaşlar fakat bu yeni modeller de Kasalar Süper Bence Kalite olarak da çok iyi. Gelelim performasn konusuna Bence performansı Mükemmel hele ekran kartı süper. Oyunlar da en ufak bi takılma olmuyor oyun performansı süper zaten şimdi anladım Eğer oynamadı oyun olursa geri iade gerantisi veriyoruz lafını Harbiden de öyle Genel performansa gelince 3d grafik uygulamaları vs.. denediğim bazı programlar da süper sonuçlar aldım gayet hızlı. özellikle bikere daha diyorum kasa konusun da gayet rahat olun çok güzel kasası var kalite de öyle.Bu ara da Müşteri memluniyetini biraz anlatıyım ben şuana kadar tek fokusshop da bukadar ilgili kişiler gördüm(kesinlikle reklam amaçlı değil) gerek personel gerekse genel müdür:İlhan bey bukadar ilgi hiç biyer de görmedim o konuda da rahat olabilirsiniz.
3dmark 2001 normal ayarlar:17960 3dmark 03 normal ayarlar:7900 küsrüdü tam aklım da değil
şimdilik bunları yaptım ama yarın istediğiniz testleri koyabilirim.Notebook almak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Marka konusun da rahat olabilirler.
Notebook ile ilgili sorularınız olursa yardımcı olabilirim. resim de koyabilirim
Güzel haberlerim var. 2. parti ürünler yarın bir aksilik olmazsa gümrüğe geliyor, inşallah. Umuyoruz ki Cuma gününe kadar işlemler halledilerek çekilebilecek. Sanıyorum Cumartesi günü Ankara' daki bayilerimizden ürünü tedarik edebileceksiniz.
Güzel haberlerim var. 2. parti ürünler yarın bir aksilik olmazsa gümrüğe geliyor, inşallah. Umuyoruz ki Cuma gününe kadar işlemler halledilerek çekilebilecek. Sanıyorum Cumartesi günü Ankara' daki bayilerimizden ürünü tedarik edebileceksiniz.
PM' deki sorularınızı yanıtladım. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile mesajlarınızı yanıtlamakta geciktiğim için özür dilerim. Bu konuda gelecek de olabilecek gecikmeler için şimdiden kusura bakmayın lütfen. Forumu hafta içi, haftasonu, gece, gündüz sürekli takip etmeye çalışıyorum. Ancak iş yoğunluğu, şehir içi yada şehir dışı toplantılar ve iş dışındaki bir sürü kişisel faktöre bağlı olarak mesajlarınızı anında yanıtlayamayabiliyorum. Bu konuda tüm forum üyesi arkadaşlarımızın beni mazur görmesini rica ediyorum. Elimden geldiğince kısa sürede ve tüm mesajlara cevap vermeye çalışacağım ancak anında yanıt veremezsem kusura bakmayın lütfen.
Ayrıca MONSTER T2-REX T72HEL80X serisi ürünlerimiz bir aksilik olmazsa CUMA gününe kadar gelmiş olacak. Gelen ürünlerden haftasonu İZMİR' deki bayilerimiz yada ARAS Kargo ile adresinize teslim edilecek biçimde bizden alabileceğinizi sanıyorum.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: mahirmete
Sn İlhan Bey; Yardımınıza acil ihtiyacım var. Cuma gününe kadar yardımınıza ihtiyacım var. Cuma günü laptop almaya gideceğim...
İlhan bey peki İzmirde fokusshop mağazası var mı? Bunu şunun için soruyorum; ödemeyi İzmir den yapıp ürünü İstanbul dan teslim alabilirmiyim? Not:İnternetten ödeme yapmak istemiyorum.
ilhan bey ben ön sipariş vermedim ama kadıköydeki mağazanıza bugun veya yarın gitsem T2-REX T72HEL80X serisi ürünlerinizden alabilirmiyim. Yani benim gibi kapora bırakmayanlara da satışınız varmı, stoklarınızda bize de yer var mı?
İzmir' de fokusshop mağazası maalesef yok. Ödemeyi İzmir' den yapıp ürünü İstanbul' dan tabiki teslim alabilirsiniz. Bunun için bir MAİL ORDER işlemi yapmak gerekiyor. Detaylarını size MSN' de ilettiğim gibi yaparsanız sorun olmayacaktır. Yani işlem öncesi kartınızın MAİL ORDER özelliğini açtırıp işlemden hemen sonra kapattırırsanız kartınız ile ilgili nerden alışveriş ederseniz edin oluşabilecek düşükde olsa riskleri tamamen ortadan kaldırmış olursunuz.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: cyclon87
İlhan bey peki İzmirde fokusshop mağazası var mı? Bunu şunun için soruyorum; ödemeyi İzmir den yapıp ürünü İstanbul dan teslim alabilirmiyim? Not:İnternetten ödeme yapmak istemiyorum.
Tabiki ürünümüzü satın almak isteyen herkese satışımız var. Yalnız ön sipariş veren müşterilerimiz ürünlerini daha erken alabilme avantajı yaşıyorlar. Cuma günü bir aksilik olmazsa yeni ürünlerimiz adetli olarak gelecek. Gelen ürünlerden rahatlıkla alabileceksiniz. Satış departmanımızdaki arkadaşlarımız ile telefon, MSN yada mail ile görüşürseniz size yardımcı olacaklardır. Kadir, Emre yada Barış Bey ile görüşebilirsiniz. Mail ve MSN adresleri hepsinin isim@fokusshop.com şeklindedir.
Ön sipariş olmasa bile almayı düşündüğünüzü ve isminizi arkadaşlarımıza iletirseniz arkadaşlarımız ürünü ayırarak size ün geldiğinde öncelikle bilgi verirler. Bu durumun sizin açınızdan hiçbir bağlayıcılığı yoktur. Ürün geldiğinde fiziki olarak ürünü görür ve beğenirseniz alırsınız.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: sgokd
ilhan bey ben ön sipariş vermedim ama kadıköydeki mağazanıza bugun veya yarın gitsem T2-REX T72HEL80X serisi ürünlerinizden alabilirmiyim. Yani benim gibi kapora bırakmayanlara da satışınız varmı, stoklarınızda bize de yer var mı?
ilhan bey, malum ramazan dolayısıyla akşam kaça kadar açıksınız, veya cumartesi günü kadıköy magazanıza gelsem söz konusu T72HEL80X serisi ürünü bulabilirmiyim, kalır mı o güne kadar.yoksa bir sonrası şiparişinizi mi beklemeliyim.
Ramazan ayı boyunca haftaiçi akşam saat 17:30' a kadar açığız ve Cumartesi günü saat 16:00' a kadar açık olacağız. Ürünün cuma günü gelmiş olmasını bekliyoruz. Kesinlik olması açısından ürünler stoğumuza bir girsin ondan sonra gelin isterseniz. Perşembe yada Cuma günü mail yada telefonla satış departmanımızdaki arkadaşlarımızla bir iletişim kurun lütfen.
Bir aksilik olmazsa ürünü cumartesi günü inşallah teslim alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ancak lütfen siz yinede programınızı bir sonraki pzt. salı ürünü alacağınızı düşünerek yapın. Sonra size mahçup olmayalım. Olur ya gümrük işlemlerinde bir sıkıntı çıkarda ürün pazartesiye kalırsa sıkıntı olmasın diye söylüyorum.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: sgokd
ilhan bey, malum ramazan dolayısıyla akşam kaça kadar açıksınız, veya cumartesi günü kadıköy magazanıza gelsem söz konusu T72HEL80X serisi ürünü bulabilirmiyim, kalır mı o güne kadar.yoksa bir sonrası şiparişinizi mi beklemeliyim.
iyi günler ilhan bey sizden core 2 duo'lu t2-rex modelinizden aldım atix1600lü bu modellerinizde ses olarak 7.1 deniliyo notebook la gelen manual inde ve ses kartı kurulunca 2 kanal ses oldugu görülüyor 1. farklı bir driverı varmıdır ?? 2. sdpif ile hda ( yüksek kalıteli ses ) çıkışı deniyo ama 7.1 ifadesini bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum . barış bey çok yardımcı olmuştu ses olayını sölemiştim ama yogunluktan dönemedi galiba iyi çalışmalar dilerim ..
savas oskan
Bu konu hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olurum ??
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: bresson
quote:
Orjinalden alıntı: bresson
savas oskan
Bu konu hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olurum ??
Yeniden merhabalar, öncelikle yaptığı incelikler ve yardımları için İlhan beye çok teşekkürler.Ben de laptopumu aldım ve gayet memnunum.Gerçekten müşteri memnuniyetine önem veren bir firma ve genel müdür.Yalnız bir kaç sorunum var, onların da çözüleceğini umuyorum.Bu iki sorunum da beni daha ucuz olan datron yerine monsteri seçmeme neden olan özelliklerdi.1.cisi laptoptaki 7.1 ses çıkışını ben bulamadım.Arkada bi çıkış var üzerinde s yazıyo.Bu spdif çıkış mı yoksa s video mu anlamadım.Sanırım olması gerek bişey böyle: http://www.agearnotebooks.com/images/154LCD/CompalHEL80_Photos/HEL80-600x517.jpg Eğer bu çıkış 7.1 çıkışıysa bunun dönüştürücüsü verilmesi gerekiyor yanında.eğer sistemde 7.1 ses kartı yoksa nasıl bir çözüm üreteceğiz bilemiyorum.usb ses kartlarının fiyatları belli: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd13976 ,2 . sorunum bluetooth.Herşeyi yapmış olmama rağmen bilgisayar sistemde bir bluetooth aygıtı olduğunu kabul etmiyor. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulutcy -- 27 Eylül 2006; 13:28:30 >
Hatamızı anında yakalıyorsunuz, hiç kaçışımız yok galiba. Doğrusu bu ürün modeller arasında vardı ve diğerleri ile birlikte stok kartı açılmışdı zaten. Core 2 DUO modelleri güncellerken bu modelin özellikleri ile ilgili güncelleme unutulmuş. Sizin üzeriniz üzerine hemen düzelttik.
MONSTER T25HEL801 modelinde şu an bir kampanya başladı. Elimizde az miktarda Core DUO T2500 ( 2 x 2.0 Ghz, 667 Mhz, 2 MB Cache ) işlemci var. Bu ürünlerde şu an stok temizliği anlamında bir fiyatlama ve modelleme yapıldı. Bu ürünü Nakit ödemede % 5 indirim yada CARDFİNANS kartınıza 15 AY ve diğer kartlara 12 AY Taksitle alabileceksiniz. Ayrıca yine bugün siteye yeni, ekonomik Core DUO ve Core 2 DUO modeller ekleyerek ödeme detaylarını güncelleyeceğiz.
Ürün özellikleri yada diğer detaylarda bir hatamız olursa lütfen uyarın hemen düzeltelim.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: DUTYX
ya bu yeni çıkan MONSTER T25HEL801 Notebook ( T-rex ) modelde hala 9 cell yazıyo gerçekten değiştimi bu yoksa yinemi yanlış yazıldı.
S/PDIF ses çıkışı ile ilgili biz gün içinde gerekli testleri yapıp sizlere forum aracılığı ile bilgi vereceğiz. Şu an bu konu üzerinde çalışıyoruz. Intel' deki yetkililere de bu konuda mail attık. En kısa zamanda bu konu ile ilgili net bilgiye ulaşmış olacağız. Bizim de yurtdışındaki sitelerde ve Intel' in sitesinde yer alan özelliklerde gördüğümüzde üründe S/PDIF çıkışın var olduğu yönünde. Ancak bu çıkışı bir speaker setine bağlayıp açıkcası test etmemiştik. Gerekli testleri bugün yapacağız dediğim gibi.
Bluetooth konusunda teknik@fokusshop.com mail yada MSN adresinden yada ( 216 ) 449 49 30 / 125 - 126 dahili numaralardan Ahmet Bey ile görüşün lütfen. Sanırım kurulum ile ilgili bir sorun oluştu. Teknik bir müdahale ile sorununuz giderilebilecektir. Eğer üründen kaynaklanan bir problemse ürününüzü yeni bir ürünle hemen değiştiririz. Hiç problem değil, merak etmeyin lütfen.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: Bulutcy
Yeniden merhabalar, öncelikle yaptığı incelikler ve yardımları için İlhan beye çok teşekkürler.Ben de laptopumu aldım ve gayet memnunum.Gerçekten müşteri memnuniyetine önem veren bir firma ve genel müdür.Yalnız bir kaç sorunum var, onların da çözüleceğini umuyorum.Bu iki sorunum da beni daha ucuz olan datron yerine monsteri seçmeme neden olan özelliklerdi.1.cisi laptoptaki 7.1 ses çıkışını ben bulamadım.Arkada bi çıkış var üzerinde s yazıyo.Bu spdif çıkış mı yoksa s video mu anlamadım.Sanırım olması gerek bişey böyle: http://www.agearnotebooks.com/images/154LCD/CompalHEL80_Photos/HEL80-600x517.jpg Eğer bu çıkış 7.1 çıkışıysa bunun dönüştürücüsü verilmesi gerekiyor yanında.eğer sistemde 7.1 ses kartı yoksa nasıl bir çözüm üreteceğiz bilemiyorum.usb ses kartlarının fiyatları belli: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd13976 ,2 . sorunum bluetooth.Herşeyi yapmış olmama rağmen bilgisayar sistemde bir bluetooth aygıtı olduğunu kabul etmiyor. Teşekkürler.
S/PDIF ses çıkışı ile ilgili biz gün içinde gerekli testleri yapıp sizlere forum aracılığı ile bilgi vereceğiz. Şu an bu konu üzerinde çalışıyoruz. Intel' deki yetkililere de bu konuda mail attık. En kısa zamanda bu konu ile ilgili net bilgiye ulaşmış olacağız. Bizim de yurtdışındaki sitelerde ve Intel' in sitesinde yer alan özelliklerde gördüğümüzde üründe S/PDIF çıkışın var olduğu yönünde. Ancak bu çıkışı bir speaker setine bağlayıp açıkcası test etmemiştik. Gerekli testleri bugün yapacağız dediğim gibi.
Bluetooth konusunda teknik@fokusshop.com mail yada MSN adresinden yada ( 216 ) 449 49 30 / 125 - 126 dahili numaralardan Ahmet Bey ile görüşün lütfen. Sanırım kurulum ile ilgili bir sorun oluştu. Teknik bir müdahale ile sorununuz giderilebilecektir. Eğer üründen kaynaklanan bir problemse ürününüzü yeni bir ürünle hemen değiştiririz. Hiç problem değil, merak etmeyin lütfen.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
S/PDİF çıkış erzaman 5.1 yada 7.1 anlamına gelmiyor hda olarak ta geçiyor (high definition audio) yüksek kaliteli ses anlamına geliyor yaptıgım araştırmalarda. asusun usa bayilerinde yüksek kaliteli iki kanal stereo ses diye geçiyor . tabi spdif in 5.1 7.1 olanları ve optik çıkış olanlarda var ama bu aldıgımız konfigurasyonda varmı onu aydınlatırlarsa çok memnun olacagız . şahsen bende 5.1 rec var ama çalışmıyo iki kanal yada pro logic olarak çalışıyo.. bu arada bulucty arkadaşım spdif bir digital çıkış olup 5.1 audio recevera ihtiyaç duyar normal 5.1 baglanamaz . s harfi ile gördügünüz çıkış s video olup sadece görüntü çıkışı saglar üzerinde ses bulunmaz. linkte göstermiş oldugunuz aparat s video - composit kablo baglantısı yani video cıkışıdır saygılarımla ....
Sizinde mesajınızda belirttiğiniz gibi ürünün üzerindeki S/PDIF çıkış Yüksek kaliteli 2 kanal stereo çıkışı ifade etmektedir. Ürünün üzerinde optik ses çıkışı yada bizim ürün özelliklerinde yanlışlıkla belirttiğimiz gibi 7.1 kanal digital ses çıkışı maalesef bulunmamaktadır.
Oluşan bu durum nedeni ile özür dileriz. İsterseniz hatalı bilgilendirmemiz nedeni ile satın almış olduğunuz ürünü hemen iade edebilirsiniz. Web sitemizde gerekli düzenleme en kısa zamanda yapılacaktır.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
S/PDİF çıkış erzaman 5.1 yada 7.1 anlamına gelmiyor hda olarak ta geçiyor (high definition audio) yüksek kaliteli ses anlamına geliyor yaptıgım araştırmalarda. asusun usa bayilerinde yüksek kaliteli iki kanal stereo ses diye geçiyor . tabi spdif in 5.1 7.1 olanları ve optik çıkış olanlarda var ama bu aldıgımız konfigurasyonda varmı onu aydınlatırlarsa çok memnun olacagız . şahsen bende 5.1 rec var ama çalışmıyo iki kanal yada pro logic olarak çalışıyo.. bu arada bulucty arkadaşım spdif bir digital çıkış olup 5.1 audio recevera ihtiyaç duyar normal 5.1 baglanamaz . s harfi ile gördügünüz çıkış s video olup sadece görüntü çıkışı saglar üzerinde ses bulunmaz. linkte göstermiş oldugunuz aparat s video - composit kablo baglantısı yani video cıkışıdır saygılarımla ....
Beyler Bügün Moster Notebook um Elime Geçti Model :MONSTER T72HEL802 Core 2 DUO Notebook ( T2-rex Intel® Core�2 Duo T7200(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit)+256 MB nVIDIA Geforce Go 7600 +15.4" WXGA(1280X800)"Crystal Bright Parlak Ekran" + 1 GB Dual DDRII667 Mhz+120 GB 5400RPM SATA 8MB Cache+1.3 Mpixel dahili Web Camera+8X DVD +/- RW Dual+Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g+3 in 1(SD/MMC/MS Pro)+Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi+56k V90 Modem + 10/100/1000 Gigabit Ethernet + 3xUSB2.0 +1xIEEE1394+Dahili Bluetooth+Biometric Parmak İzi Okuyucu+ Deri Çanta Hediye !!!
Resim koyabilirmisin? Notebook konusunda yardımcı olman için msn den konuşabilirmiyiz? Tamam dersen mail atıyım msn adresimi?
Toshiba SATELLITE A100-847 Intel® Core Duo T7200 2.0Ghz 4MB Cache, 512MB 533Mhz DDR2, 100GB 5400rpm HDD, 256MB NVIDIA® GeForce Go 7600, Wireless LAN (802 11 a/b/g), 15.4" TruBrite WXGA TFT, DVD Super Multidrive
Aksama dogru res1mler1 koyucam arkadaslar. Bu ara da 2 gundur kullan1yorum performans1 har1ka B1r kac oyun dened1m Most wanted vs.. Full detayy larda dened1m suana kadar full detayda oynamad1g1 oyun yoktu ben1m masaustu pc den daha 1y1 oynuyor oyunlar1 msn goruseb1l1r1z b1lg1lenmek 1steyenlerle.
Sn.bresson ve Sn. Bulutcy; Sizinde mesajınızda belirttiğiniz gibi ürünün üzerindeki S/PDIF çıkış Yüksek kaliteli 2 kanal stereo çıkışı ifade etmektedir. Ürünün üzerinde optik ses çıkışı yada bizim ürün özelliklerinde yanlışlıkla belirttiğimiz gibi 7.1 kanal digital ses çıkışı maalesef bulunmamaktadır.
Oluşan bu durum nedeni ile özür dileriz. İsterseniz hatalı bilgilendirmemiz nedeni ile satın almış olduğunuz ürünü hemen iade edebilirsiniz. Web sitemizde gerekli düzenleme en kısa zamanda yapılacaktır. Saygılarımla, İlhan YILMAZ
merhaba ilhan bey.ödemede bi aksilikten dolayı daha sonra vermiş olduğum paranın faturası kesilmedi.kesilmeyen bu fatura bi sorun yaratırmı.ayrıca linux işletim sistemini özellikle istedim en az 3-4 sefer sölememe karşın emre beye notebookla gelmedi.garanti ile ilgili bir evrak göremedim gelen kargoda.parmak izi okuyucusunu çalıştıramadım.parmak izi okuyucusu için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla günay savaş