Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
monster_guru

8 Şubat 2006; 17:22:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TÜM MONSTERCILAR BURAYA

Bu başlıkda bulunacaklar :

Son monster haberleri
Monster kullanıcılarının yasadıkları sorunlar ver cozumler
Driver / bios / firmware update

Hadi hayırlı olsun

Monster canazoruuu (Sonoma 2.0 + 2 Gb Ram + 128 Mb GeForce 6600 go + 80 Gb Toshiba ide)
monster_guru

8 Şubat 2006; 17:25:15 

İlk haber benden

MONSTER DESTEK SAYFASI FOKUS TARAFINDAN ACILMISTIR

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/menu_items.asp?ID=95

bios update mevcut ve cd de gelen driverlerin cou (ozellikle gfroce olanını beyendim) update edilmiş

Monster canazoruuu (Sonoma 2.0 + 2 Gb Ram + 128 Mb GeForce 6600 go + 80 Gb Toshiba ide)
Cemcel

8 Şubat 2006; 18:03:20 

Gecen hafta monsterdan laptop aldm we tahmınım cok ustunde ekran kalıtesı we performansı gorunce cok sasırdm yenı oyunları bıle super oynuorm olu pıxel cıktı fokusu aradm adamlar dırek ıcınıze sınmedıyse deıstrelım dedıler super bence her eve lazım bıtane

edit : yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *forever* -- 8 Şubat 2006 18:04:42 >

alphan12

8 Şubat 2006; 18:05:35 

ya bu internetten kredi kartnın numarasıbı falan veripte alış veriş yapmak güvenlimi ya???

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
monster_guru

8 Şubat 2006; 18:09:07 

quote:

Orjinalden alıntı: alphan12

ya bu internetten kredi kartnın numarasıbı falan veripte alış veriş yapmak güvenlimi ya???

Kredi kartıyla alışveriş yaptıgında bankadan hemen seni arıyıp onaylayıp nayalamadıgını soruyorlar en azından ben monsteri alırken ole oldu ve iş bankasından aradılar onay veriomusunuz dediler. Bu aynı zamanda ileride kredi kartı numaran ele gecirilip senden habersiz işlem yapıldıgı takdirdede bankanın seni arıyacagı anlamına geliyor. İçim rahat ama yinede ekstrelerimi kontrol ediyorum

alphan12

8 Şubat 2006; 18:12:48 

yani sorun çıkmaz diyosun

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
monster_guru

8 Şubat 2006; 18:13:10 

MONSTER DVD WRITER FIRMWARE UPDATE

monsterla beraber gelen QSI markalı dvd wirter firmware versiyonu LX41 di (nero dan bakabilirsiniz)

elimde LX 43 update var. eger host edebilecek birisi varsa pm atsın ona yolluyayım. Lutfen bu başlık altında banada yollarmısın gibi yanıtlar vermeyin yollamam sadece bir kişiye yollucam o da host etsin başlık temiz kalsın.

not bu QSI writerlar lar cou FS ASUS ve dier markalarda da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_guru -- 8 Şubat 2006 19:04:28 >

Rubisco

8 Şubat 2006; 21:55:37 

Ses kartinin bir markasi varmi ac97 ustune mi calisiyor?
Bi de burada ve baska yerde kasasi kotu, klavyesi dokuluo gibi bisyler faln yazildi ne derece ?

Ekran parlak ekran mi normal ekran mi?

Edit: rapide yollasana millete link ver burdan ?

Edit2: Istedigin gibi configure etme olayi varmi bunlarda? Mesela ben 2ghz deil de 1,86 ghz, 1gb ram, 80hdd, xp itemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 8 Şubat 2006 21:57:19 >

Mess With us, and you will feel
A Pain so true yet so unreal
attilahan

8 Şubat 2006; 22:03:29 

adamalar artık ölü pixel garantisi vermeyeceklerini sölediler bana.. gittiim mekanlarına konuştum.. bide orası bi garip bi yer hiç teknoliji satan bi yer gibi gelmedi bana.. adamlar telefona bakmaktan ilgilenemediler bile.. monsteri ciddi olarak düşünüodum ama orayı görünce vazgeçtim açıkçası..

monster kullanıcıları gerçekten memnun mu?

bide adamlar, 100gb hdd si olan , ekranı parlak olan bi modeli daha piayasaya süreceklermiş yakın bi zamanda öle dediler.. bilginize..

Parola;vatan , İşareti: Namus
monster_guru

8 Şubat 2006; 22:26:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Rubisco

Ses kartinin bir markasi varmi ac97 ustune mi calisiyor?
Bi de burada ve baska yerde kasasi kotu, klavyesi dokuluo gibi bisyler faln yazildi ne derece ?

Ekran parlak ekran mi normal ekran mi?

Edit: rapide yollasana millete link ver burdan ?

Edit2: Istedigin gibi configure etme olayi varmi bunlarda? Mesela ben 2ghz deil de 1,86 ghz, 1gb ram, 80hdd, xp itemiyorum.

ses kartı realtek kardeş
ekran normal
ne linki veriim annamadım
yani dedigin gibi konfigure edebiliosun die biliorum
memnunum
gururluyum

kadirche

8 Şubat 2006; 23:21:31 

bu konfigure edebileceğimiz bir link var mı mesela...?

Dünyayı güzellik kurtracak,
Bir insanı sevmekle başlayacak her şey.
monster_guru

8 Şubat 2006; 23:27:56 

fokusshop.com u denedin mi mesela?

yau bu baslıa nie monster ı olanlar olmayanlardan daha az ilgi gösterio

vi suru update ve driver koyduk kimsenin işine yaramadı mı ki?

@FÜVV

Sisteme Gözat

9 Şubat 2006; 8:50:35 

deneyimlerini yazarsa bu notebooka sahip arkadaşlar...belkide daha bir çok monter cı katılablilr aranıza....

ben notebook almakta hala kararsızım...o kadar çok marka model var ki....fiyatta çok önemli tabii ki....

resimlerini koyarsanız...çok ii olur mesela...kendi çekimleriniz olsa....canlı canlı görsek makinayı

bimekan

9 Şubat 2006; 11:06:26 

MONSTERLARIN WIRELESSI DİĞERLERİ İLE AYNIMI
YOKSA KARTMI TAKILIYOR

SEVGİLER SAYGILAR...
monster_guru

9 Şubat 2006; 12:02:56 

Monsterlarin wireless lari intel centrino destegi ile sunulan Intel proset 2915 A/B/G
yani cou centrino da bulunan 2200 den daha ii olarak 802.11a protokolunu de desteklemektedir.

bununla baglanamayacaginiz wireless network yoktur. intelin en pahali wireless moduludur.

monster_guru

9 Şubat 2006; 12:07:14 

ahanda bir adet resim

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

iasonion

9 Şubat 2006; 13:13:43 

Monster Guru.. Verdiğin bilgiler, resimler için çok teşekkürler, eminim bir çok kullanıcı açısından faydalı da oluyordur ama..

Sanki bana biraz işine gelen soruları yanıtlayıp, işine gelmeyenleri pas geçtin gibi geliyor; misal kasa ve tuş kalitesiyle ilgili soruyu es geçtin, gene aynı şekilde ekran ile ilgili ölü piksel sorusunu cevaplamadın, bunları da cevaplarsan meraklı okuyucuları daha çok bilgilendirirsin

İmzamı kaybettim. Hükümsüzdür.
http://www.mert.fotopic.net
"Samsung D900 Silver Metal" Resimli İncelemesi
Fandan

9 Şubat 2006; 14:02:56 

Bu köşe gerekiyordu. Teşekkürler düşünen arkadaşa.

Vallahi Monster için negatif düşünen arkadaşlar neden böyle düşünüyorlar hala anlamış değilim. Piyasadaki mevcut dizüstü bilgisayarlara bakıyorum, sonra bir de kendi Monster'ıma bakıyorum. Eksiği yok fazlası var. 4000 dolarlık Toshiba'da bile 1GB Ram var. Monster 2GB'la geliyor.

Piyasada dolaşan Dizüstü bilgisayarların genel özellikleri buyrun birlikte inceleyelim. (1500-2000 dolar arası)

512 RAM-yarısı DDR-2 bile değil-MOnster 2 GB
Ekran Kartları bir kısmı fx5800 diğer kısmı ati 64 Monster kafadan Geforce 6600 GO ile geliyor.
İşlemciler hala bu laptoplarda 1.3 ile 1.7 Ghz arasında gidip geliyor. Monster 2. GHZ İşlemcisiyle gücüne güç katıyor.

Wireless desen tıkır tıkır çalışıyor. Daha ne yazayım. Çatır çutur Counter Strike Source oynuyorum. Most Wanted desen dibine kadar köklenmiş ayarlarda bile gayet iyi.

Neticede parası kendine fazla gelen arkadaş varsa hiç durmasın markalı bir laptop edinsin kendine. Zaten verdikleri paranın yarısı o markaya gitmiyor mu?

Mantıklı olan Monster alır derim.

Monster'ın tek bir eksiği vardı. Sağolsunlar onu da gümbür gümbür hallediyorlar. Driver, teknik destek ve bilimum monster resmi sitesi. İlk driverlar geldi bile. WEb Martta.

Kandalf Kasa Epox MF 570 SLI Anakart MSI 8800 GTX Su Soğutma AMD 6400 Black Edition @ 3200 @ Mhz Zalman Bakır Soğutma 2GB Kingston 800 Mhz RAM Creative Xi Fi Fatallity
monster_guru

9 Şubat 2006; 15:03:58 

quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

Monster Guru.. Verdiğin bilgiler, resimler için çok teşekkürler, eminim bir çok kullanıcı açısından faydalı da oluyordur ama..

Sanki bana biraz işine gelen soruları yanıtlayıp, işine gelmeyenleri pas geçtin gibi geliyor; misal kasa ve tuş kalitesiyle ilgili soruyu es geçtin, gene aynı şekilde ekran ile ilgili ölü piksel sorusunu cevaplamadın, bunları da cevaplarsan meraklı okuyucuları daha çok bilgilendirirsin

sevgili iasonion,

kasa ve tuslarla ilgili orda burda busuru baslik/yorum gordum forum forumda ve onlara kismen de olsa katildigim icin yorum yapmadim. Fakat madem bu kadar icten pazarlikli buldun beni yanitliim;

* kasada 2 programlanabilir 1 wifi olarak 3 tus var (ki ben girder+ logitech uzaktan kumanda kullandigim icin tuslarin sayisi cok baglamio beni), hos dizaynli laptoplarda windows acmadan cd muzik dinlemek icin tuslar vs var bunda yok
*olu pixel olu pixel demissin sanki daha once 20 kisinin mosnterinda olu pixel cikmis da sorununa cozum alamamis gibi. Aletin 2 yil garantisi var, ayrica kimse bana suna garanti vermiyoruz buna garanti vermiyoruz demedi. bisi olursa getirin deisitriirz yada tamir ederiz dendi.
*nazar deymesin pixel dahil yasama veda etmis olan bisi yok makinada

Rubisco

9 Şubat 2006; 15:27:46 

quote:

512 RAM-yarısı DDR-2 bile değil-MOnster 2 GB
Ekran Kartları bir kısmı fx5800 diğer kısmı ati 64 Monster kafadan Geforce 6600 GO ile geliyor.
İşlemciler hala bu laptoplarda 1.3 ile 1.7 Ghz arasında gidip geliyor. Monster 2. GHZ İşlemcisiyle gücüne güç katıyor

Hocam nerde fx5800 alet ? Bide 1.3 islemci demissin, en asagi 1.6 Intel, 1.6 Turion islemcili aletler var piyasada 64/128mb x700, 64mb 9700, 128mb 6600 olan 1100$'i gectin mi.

Monster iyi seceneklerden birisi, 1200'e 1,73 intel / 533, 1gb ram 533 ram, 15.4 ekran,128 gf6600, 40gb hdd, combo cd-rw alabilirsin yada 1250'ye yukaridakinin az farklisini; 533mhz 512mb ram, 80gb hdd, dvd-rw halini alirsin ki bu haliyle MSI 645/635/510, Acer 4102, 4002WLMI, 5022 vs. bilumum aleti dover. Hatta 1330$ eden Acer 5024 ile bile basa cikar sanirsam perf. olarak.

1400$'a da 2GHZ, 1Gb 533 ram, olan versiyonu var, islemci farkindan dolayi P.Bell R8501 (1,86 intel) gibi aletleri de dover gibi geliyor.

Diger yandan herkes, onlara verdigimiz kadar parayi bunlara veriyorsak, daha da fazla sey beklemeliyiz gibi dusunuyor bence.

terror123

9 Şubat 2006; 15:31:28 

ya arkadaşlar bişey sorucam ben bu aleti nakit almak istiyorum ama fokuspc hiçbi indirim yapmıyo sizkaça aldınız bu aletleri? ve nerden aldınız

monster_guru

9 Şubat 2006; 15:38:43 

quote:

ya arkadaşlar bişey sorucam ben bu aleti nakit almak istiyorum ama fokuspc hiçbi indirim yapmıyo sizkaça aldınız bu aletleri? ve nerden aldınız

nakit fiyati o, ben vade farki odedim ustune fazla taksit istedigim icin. nakit fiyatina taksit de yapiyorlar, bi arastir belki uygun secenek cikar senin icinde.

terror123

9 Şubat 2006; 16:10:29 

bence saçmabi fiyat uygulaması diğer tüm bilgisayarcılarda eğerki peşin alırsan enaz %3 indirim yapıyorlar.ve hepsiburada da o indirimisağlıyor.ama gidip elimle görerek almak istiyorum

monster_guru

9 Şubat 2006; 22:22:03 

Monster DAHİLİ BLUETOOTH MODÜLÜ

Monster yani quanta KN1 lerin altında dahili bluetooth modulunu takmak için bir yuva bulunuyor. Biraz araştırmayla bunun yurt dısında 44 dolara satıldıgını ogrendim. fokusu aradım ama kendilerinin modülü ayrıca getirmediklerini yannızca yeni gelecek olan 256 mb gf6600 go lu model de olacagını soylediler.

acaba naapsakda bi yerlerden satın alsak bu modulu. sıkıldım usb dongle dan. anten manten biyere takılıcak die aklım onda kalıo

Rubisco

10 Şubat 2006; 4:01:50 

Sayfalarina eklenmis 256 mb gf6600 ve ses karti olarak da ac97 s/w yerine realtec faln var, onlar mi acaba?

monster_guru

10 Şubat 2006; 12:22:28 

Rubisko alarm verdigin saol anasayfaya bakinca belli olmuyordu sen soliince monster notebook kismina da bakayim dedim

EVET EVET Beklenen monsterlar geldiiii
http://www.fokusbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=UPM1

SMDX

10 Şubat 2006; 16:18:56 

İlk Monsterımı aldığım zaman bende çok hevesliydim. Artık o eski hevesimden eser yok çünkü ençok istediğim oyunları teknikservise gidip gelmesine rağmen halen oynayamıyorum. Mavi ekranlı restart atıyor. Oyunlar ise fazla config istemiyen oyunlar aslında Farcry,swat4,Prince Of Persia gibi...

http://www.samedsahiner.com/
monster_guru

10 Şubat 2006; 16:36:11 

quote:

Orjinalden alıntı: SMDX

İlk Monsterımı aldığım zaman bende çok hevesliydim. Artık o eski hevesimden eser yok çünkü ençok istediğim oyunları teknikservise gidip gelmesine rağmen halen oynayamıyorum. Mavi ekranlı restart atıyor. Oyunlar ise fazla config istemiyen oyunlar aslında Farcry,swat4,Prince Of Persia gibi...

Sanirim senin windows la ilgili bi sorunun var daha once de yazmistin ve ilk gun oyunlarin calisitigini daha sonra mavi ekran gorudugunu yazmistin.

Ben FEAR FARCRY POP3 POP2 NFSMW AOE3 SWAT4 QUAKE4 DOOM3 ve bilimum aklima su anda gelmiyen oyunu denedim sirf merakimi gidermek icin hepsi catir catir calisti

kurdugun programlara driverlara update lere dikkat et mesela .Net Framework 2.0 kurdukdan sonra bazi oyunlar bende de cakildi uninstall ettim sonra duzeldi. bunun gibi seylerden etkileniyor olabilirsin. Cunku sadece oyunda mavi ekran alipda windows un olagan kasilmalarinda mavi ekran almiyorsan ya driver dir ya da kurdugun bisiler oyunlarla uyumlu degildir..

umarim sorunun cozulur biran once

SMDX

10 Şubat 2006; 16:53:18 

Valla sorunumun çözülmesini o kadar fazla istiyorum ki. Denemediğim windows kalmadı acaba windowstan mı diye. Sorunu en sonunda buldum: windowsun Pagefile ye olumsuz olarak hddye yüklenmesi... Bunuda şurdan çıkarıyorum formatsız olarak windows kurduğumda pagefile duruyor. Ama c: ye full formatlayıp windows kurduğumda pagefile yeni kuruluyor ve dediğim oyunları enfazla 2gün oynayabiliyorum. Sonra yine restart. Yani bütün suç HDD nin. Ve teknik servisi aradım sağolsunlar hdd yi gönder dediler çünkü alırken 5400 diye aldığım hdd 4200 çıktı. Neyse Sorunum büyük ihtimal ile çözülecektir herhalde...

monster_guru

10 Şubat 2006; 17:11:23 

2 gb ramli makina da windows page file i cok sisirmiyo, aksine diskten cok az okuyup yaziyor. 4200 rpm oldugu icin de cakildigini sanmiyorum. Halen kurdugun driver/update/framework gibi seylerden oldugunu tahmin ediorum. neyse gecmis olsun. hdd deistikden sonra da yani sorunlari yasarsan bilki sorun senin kurdugun seylerden.

SMDX

10 Şubat 2006; 17:37:33 

monster_guru kardeş ilgin için teşekkürler ben bir kaç kişiden daha duydum driverdan olabileceğini nvidian ın sitesinden de aradım ama GO6600 için driver bulamadım. Her GF6 serisi bizimkine olmuyor diye son çıkan driverı kurmadım. Şuan kullandığın driver versionu kaç ki? Ve nereden son sürümünü indirebilirim? Ya birde driverdan olsa neden gidipte NFS most wantedı oynayabiliyor. (Bu arada bu oyunu oynaya oynaya sıkıldım) Allahım ya benim notebook yemek seçer gibi oyun seçiyor. Sen git AGEOF3 ü EARTH2160 gibi yüksek config isteyen bir oyunu oyna ama 3 sene önce çıkan farcryı oynama. Neyse olan oldu çekilcek çilem varmış...

monster_guru

10 Şubat 2006; 17:43:19 

sayfadanin basindaki linklerde yazilan monster destek sayfasindan 77.70 i indirebilirsin.

ilhan@fokusshop.com

10 Şubat 2006; 18:26:24 

Sn. SMDX,

Sorununuz sürücü güncellemelerine rağmen çözülmezse lütfen ürünü servis departmanımızdan Ahmet Bey' e gönderin. Gerekli tüm kontrolleri ve testleri yaparak sorunsuz olarak ürününüzü size geri gönderelim.

Saygılarımla,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: SMDX

monster_guru kardeş ilgin için teşekkürler ben bir kaç kişiden daha duydum driverdan olabileceğini nvidian ın sitesinden de aradım ama GO6600 için driver bulamadım. Her GF6 serisi bizimkine olmuyor diye son çıkan driverı kurmadım. Şuan kullandığın driver versionu kaç ki? Ve nereden son sürümünü indirebilirim? Ya birde driverdan olsa neden gidipte NFS most wantedı oynayabiliyor. (Bu arada bu oyunu oynaya oynaya sıkıldım) Allahım ya benim notebook yemek seçer gibi oyun seçiyor. Sen git AGEOF3 ü EARTH2160 gibi yüksek config isteyen bir oyunu oyna ama 3 sene önce çıkan farcryı oynama. Neyse olan oldu çekilcek çilem varmış...

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
Rubisco

10 Şubat 2006; 18:26:33 

Hocam oyunlar icin catirdi cuturdu calistirdiydi faln yazmayin ya, dell 6000'i olan adam da oynuyorum diyo sende oynuyorum diyosun, aralarinda daglar kdar fark var aletlerin.

nasi 3dmark icin flan test sonucunu yaziyosunuz, oyunlarinda benchmarklari var icinde, onlari yazin. Adam Q4 aciyor 2fps ama calistirdi diyo.

gorkem_adakoglu

10 Şubat 2006; 18:32:26 

merhaba arkadaşlar
ben monster laptapdan s-video girişinden tv out özelliğini kullanamıyorum tv tool programını kullanıyorum ama tv chipini tanımadıgını düşünüyorum
bana bu konuda yardım edebilecek kişi varmı
freestyle_

10 Şubat 2006; 18:37:29 

quote:

Q4 aciyor 2fps ama calistirdi diyo.

ironhammer

10 Şubat 2006; 20:23:42 

YENİ MONSTER Tyrannosaurus ND521N20S1

http://www.canavarnotebook.com/asp/show_stock.asp?product=ND521N20S1

Bu ürün hakkında yorum yapabilecek varmı.Bide bu yeni seride bataryalar 6cell bi önceki seride 8 cell bu ne kadar farkeder yoksa bu 6-8 olayıyla değilde pilin büyüklüğü ve kalitesiylemi alakalı.
Birde bu ürünün 2GB ramli versiyonu var 1 ile 2 GB arasında nekadar fark olur acaba oyunlarda ve 3D uygulamalarda.Çünkü bildiğim kadarıyla 1GB üstü gerektiren oyun ve uygulama az +100 dolar vermeye değermi ?
Son olarak bu linkte ramlar in kingston olduğunun yazılması unutlmuşmu acaba yoksa değillermi ?

O=[=======-Solid-=======]=O
monster_guru

10 Şubat 2006; 21:58:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Rubisco

Hocam oyunlar icin catirdi cuturdu calistirdiydi faln yazmayin ya, dell 6000'i olan adam da oynuyorum diyo sende oynuyorum diyosun, aralarinda daglar kdar fark var aletlerin.

nasi 3dmark icin flan test sonucunu yaziyosunuz, oyunlarinda benchmarklari var icinde, onlari yazin. Adam Q4 aciyor 2fps ama calistirdi diyo.

Rubisco kalktım senin için fraps kurdum
q4 1280:800
wide mode da
anti aliasing 2x
anisotropik : on
hersey full e cektim

FPS : 37-44

arası degişti

kim dedyse 2 fps die monsterdan bahsetmiyor

ironhammer

10 Şubat 2006; 22:22:10 

Sonuç oldukça iimiş Aklıma iice yattı bu monster işlh 2-3gün içinde alıcam

O=[=======-Solid-=======]=O
gorkem_adakoglu

10 Şubat 2006; 22:58:38 

arkadaşlar şu tv out kımse becerebildimi acaba
yoksa boşuna ugraşmayalım
Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gün ışığı ile aydınlatma
Güneş enerjisi fuarında Gün Işığı ile Aydınlatma standındayız!
Burnout Paradise Ultimate Box ( PC, Playstation 3 ve Xbox 360)
Hızlı ve acımasız yarışlarıyla Burnout karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

Gigabyte Ga-790FXT-UD5P

Need For Speed: Undercover (PC, Playstation 3 ve Xbox 360)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

1.234