Şimdi Ara

EFSANE YENİDEN SATIŞTA!!!(CAMBRİDGE SOUNDWORKS THX550) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok tşkr ederim arkadaşlar.. çok sağolun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin iinşallah.. apartmanda olduğum için ve param olmadığı için megaworks almayı düşünmüyodum ama biranda oldu herşey.. bu arada sistemi daha kurmadım kuramadım diyim daha doğrusu çünkü misafirlerimiz var

*Bir de size sorularım var megaworks ile ilgili .. bunlar çok önemli benim için cvplarsanız sevinirim

1. bu arada içinden 5 tane ayaklık çıkıyo dimi megaworksun ?? bende 5tane çıktı (5200 de 6 tane idi biri yedek ondan soruyorum)

2.içinden garanti belgesi çıkmadı .. bu normal mi?? sorun olurmu?? ama tabiki careeffourdan aldığıma dari fatura var..

3. Allah korusun bozulduğunda ben bunu nereye götürücem? yani Carrefoura demeyin lütfen ? :?

4. peki şöle bişi varmı?? ilk kurduğumda aldığım ses 2-3 hafta sonraki aldığım sesle aynı olurmu ..yyoksa her zaman aynı sesimi alırım? (forumda 1-2 hafta sonra sesi oturdu gibi şeyler yazıyodu da)

5. yanında gelen DVD playerı ellerine gelince alcam (faturanın arkasına not ettirdim) ama ya gelmezse o zaman nolur sizce.. hediyesiydi diyip vermemeye kalkabilirlermi ? (gerçi ben heryola başvururm hakkımı aramak için ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Şubat 2006 20:10:09 >

• 1. 5 tane cıkıo
    2. ewet t5900 dende cıkmamaıştı,elindeki fatura garanti belgesi yerine geçer
    3.?
    4. sanırım zaman geçtikçe sub daha bi oturaklı ses veriyor
    5. bilemiycem
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

çok tşkr ederim arkadaşlar.. çok sağolun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin iinşallah.. apartmanda olduğum için ve param olmadığı için megaworks almayı düşünmüyodum ama biranda oldu herşey.. bu arada sistemi daha kurmadım kuramadım diyim daha doğrusu çünkü misafirlerimiz var

*Bir de size sorularım var megaworks ile ilgili .. bunlar çok önemli benim için cvplarsanız sevinirim

1. bu arada içinden 5 tane ayaklık çıkıyo dimi megaworksun ?? bende 5tane çıktı (5200 de 6 tane idi biri yedek ondan soruyorum)

2.içinden garanti belgesi çıkmadı .. bu normal mi?? sorun olurmu?? ama tabiki careeffourdan aldığıma dari fatura var..

3. Allah korusun bozulduğunda ben bunu nereye götürücem? yani Carrefoura demeyin lütfen ? :?

4. peki şöle bişi varmı?? ilk kurduğumda aldığım ses 2-3 hafta sonraki aldığım sesle aynı olurmu ..yyoksa her zaman aynı sesimi alırım? (forumda 1-2 hafta sonra sesi oturdu gibi şeyler yazıyodu da)

5. yanında gelen DVD playerı ellerine gelince alcam (faturanın arkasına not ettirdim) ama ya gelmezse o zaman nolur sizce.. hediyesiydi diyip vermemeye kalkabilirlermi ? (gerçi ben heryola başvururm hakkımı aramak için ama )

• bunlar güzel 7+1ler zaten biri t7700 olması gerekiyor 700rms
  • arkadaşlar bu ses sistemleri kısmına yaklaşık 5- 6 aydır takılıyorum ve sizden çok şeyler öğrendim...wolverinden olsun affandan olsun ve daha bir çok arkadaştan olsun çok şey öğrendim.. ses sestir işte derdim..ama bunun çok farklı olduğunu gördüm..5 ayda hemen şımardım.. zs yi siz aldırdınız....aldım memnun kaldım..kullandıkça yeni birşeyler istedim...şimdi x-fi var...aynı şekilde ondan da memnunum..aradaki farkları söylerim.ama bu aradaki fiyata değer değmez..o ayrı konu.. bence zs ile x-fi karşılaştırılırken tek mesele aradaki performansın aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğidir.. yada söylenecek en doğru laf..x-fi bu fiyatta olduğu sürece zs efsanesi devam eder demektir. sanki yarın başka bir kart çıkınca onu almayacağız.alırız.bu seferde x-fi devri kapanır..x-fiye yükleniriz...aynı şekilde megaworks yokken bana fazla diyordum..e şimdi var..nerdeyse az diyeceğim..üst modeli olsa (z-5500 gibi) bu sefer kullandığımı överim. bu böyle devam eder gider...ben ses hakkında o kadar uzaman olmadığım için x-fi ile zs arasındaki detayları farkedemedim..ama kendi çapımda farklar gördüm..her gün en az bir film izleyen olarak özellikle bazı filmlerde fark gördüm..müzik konusunda da biraz fark gördüm....bunlar kimisine göre fiyat farkına değer kimisine göre değmez..bana göre değdi aldım.. aynı şey megaworks ile z-5500 arasında geçerli olurmu bilmiyom ama belki onlarında arasındaki performansın aradaki fiyat farkına değmeyeceğini söyleyenler olur.. (z-5500 üm olunca bu söylediğimi unuturum) yani sadece kullanıma bağlı..bugüne kadar kullandığı donanım hakkında olumsuz birşey yazana rastlamadım ya ona yanıyorum..tarafsız değiliz...tartışmalarımızın temelini de bu oluşturuyor..
    megaworks almayanlar ve kararsız olanlar. bence bulmuşken ucuza alın..ucuz diyorum çünkü bazı yerlerde 550 ytl +kdv..aklınızda olsun... hatta bir ara carefourda axes'e (akbankın kredi kartı) %20 indirim vardı..aradım arkadaşı ona aldırdım..player+megaworksu 365 e aldı...

• quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

arkadaşlar bu ses sistemleri kısmına yaklaşık 5- 6 aydır takılıyorum ve sizden çok şeyler öğrendim...wolverinden olsun affandan olsun ve daha bir çok arkadaştan olsun çok şey öğrendim.. ses sestir işte derdim..ama bunun çok farklı olduğunu gördüm..5 ayda hemen şımardım.. zs yi siz aldırdınız....aldım memnun kaldım..kullandıkça yeni birşeyler istedim...şimdi x-fi var...aynı şekilde ondan da memnunum..aradaki farkları söylerim.ama bu aradaki fiyata değer değmez..o ayrı konu.. bence zs ile x-fi karşılaştırılırken tek mesele aradaki performansın aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğidir.. yada söylenecek en doğru laf..x-fi bu fiyatta olduğu sürece zs efsanesi devam eder demektir. sanki yarın başka bir kart çıkınca onu almayacağız.alırız.bu seferde x-fi devri kapanır..x-fiye yükleniriz...aynı şekilde megaworks yokken bana fazla diyordum..e şimdi var..nerdeyse az diyeceğim..üst modeli olsa (z-5500 gibi) bu sefer kullandığımı överim. bu böyle devam eder gider...ben ses hakkında o kadar uzaman olmadığım için x-fi ile zs arasındaki detayları farkedemedim..ama kendi çapımda farklar gördüm..her gün en az bir film izleyen olarak özellikle bazı filmlerde fark gördüm..müzik konusunda da biraz fark gördüm....bunlar kimisine göre fiyat farkına değer kimisine göre değmez..bana göre değdi aldım.. aynı şey megaworks ile z-5500 arasında geçerli olurmu bilmiyom ama belki onlarında arasındaki performansın aradaki fiyat farkına değmeyeceğini söyleyenler olur.. (z-5500 üm olunca bu söylediğimi unuturum) yani sadece kullanıma bağlı..bugüne kadar kullandığı donanım hakkında olumsuz birşey yazana rastlamadım ya ona yanıyorum..tarafsız değiliz...tartışmalarımızın temelini de bu oluşturuyor..
    megaworks almayanlar ve kararsız olanlar. bence bulmuşken ucuza alın..ucuz diyorum çünkü bazı yerlerde 550 ytl +kdv..aklınızda olsun... hatta bir ara carefourda axes'e (akbankın kredi kartı) %20 indirim vardı..aradım arkadaşı ona aldırdım..player+megaworksu 365 e aldı...

dostum güzel yorumlar yapmışsın tebrik ederim..ewt haklısın bazen olaylara tarafsız bakabiliyoruz..ama herkesin düşüncelerine saygı duymak zorundayız..(abuk sabuk yorumlar haricinde)..x-fi ve mega nı güle güle kullan..(bu arada mega dan sonra 5500 kullanırsan bass a hayran kalırsın..tizlere başta burun kıvırır ayar çektikten sonra tamamdır der hoparlörünün keyfini çıkarırsın..ama megadan çok memnun olan arkadaşlara(özellikle sesi çok açamayanlara) ve tiz manyagı olanlara z5500 ü çok tavsiye etmiyorum..ama megadan daha yüksek ve kaliteli bass arıyorsanız 5500 sizi fazlasıyla tatmin edecektir..)

• quote:

çok tşkr ederim arkadaşlar.. çok sağolun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin iinşallah.. apartmanda olduğum için ve param olmadığı için megaworks almayı düşünmüyodum ama biranda oldu herşey.. bu arada sistemi daha kurmadım kuramadım diyim daha doğrusu çünkü misafirlerimiz var

1.evet beş ayaklık var centerin ki diğerlerinden farklı
    2.fatura garanti belgesi yerine geçer.(çıksada zaten üzerini doldurmuyor bu tür firmalar)
    3.önce ararsın onloar seni yönlendirir. umarım buna gerek kalmaz.
    4.ben ispire 4400 den sonra geçtiğimden ilk aldığımdada güzeldi şimdide güzel, gün geçtikçe dahada hoşuma gidiyor.
    5.gelir büyük ihtimalle, gelmezse dediğin şekildede olabilir ama sen hakkını aramayı bildikten sonra alırsın sonuçta verilecek diye not yazılmış.

• işte @darkchild bende zamanında x-530 dan megaya geçtiğimde ilk izlenim olarak fark yok dediğimde. bazıları bana saçmalama ya gibi sözler söyledi. işte buyrun sallamadığımın bir göstergeside @darkchild ın bu yorumudur. ama neden se zaman geçtikçekalitesimi arttı tizlerimi güzelleşti bilmiyorum ama x-530 u olan bir arkadaşta dinlediğim hiçbir müzikten zevk almıyordum. yani basstaki bozulmaları bile fark eder olmuştum. ses kartının performansını bilmiyorum ama ileride çok daha fazla seviceksin. çünkü tiz olarak zamanında bana x-530 dan bile farksız gelen set şimdi yemin ederim neredeyse i-trigue ler ile aynı tiz kalitesine sahip. '' neredeyse '' ve bassları gittikçe daha da hoşuma gidiyor. ama şunu belirtmek isterm çook büyük salonlarda 40-50 m2 gibi.. salona sesi tamamen doyuramaz. çünkü sen uydulardan uzaklaştıkça tizler daha güçsüz gelicek ve tizleri artırıp sesi çok açmak zorunda kaldığın zamanlarda hem bass etmiyecek hemde uyduların çıkış gücü sınırına geliceksin. neyse sonuç olarak 20-30 m2 alan ve daha küçük alanlar için megayı 500 ytl sınırına kadarki olan setlerde tek geçerim. ( 500 ytl sınırındaki kastım LG olur Panasonic olur Philips olur vsvsvs ) şu anda hakkaten tutupte x-530 veya inspire 5200 ile kıyaslayınca bile komik oluyor. ilerde daha iyi anlarsın. hele bi audigy 2 zs tarzı bir kart al o zmn bi daha yazarsın yorumlarını.

• megayı ilk aldığımda bende de soru işaretleri oluşmuştu ama ses aletlerindeki burn-in olayının da bunda etkisi var , sete biraz zaman vermelisin . Ayrıca live 5.1'en ZS'ye geçtikten sonra esas ses farkı ortaya çıktı . Ayrıca artık 5200'e göre daha kaliteli bir set kullandığın için düşük kaliteli ses formatları dinlememeye özen göster , çünkü 5200'ün kapasitesi o bozuklukları ortaya çıkarmaya yetmez ama megada öyle değil
  • arkadaşlar anlıyorum sizi hem de çok iyi.. okudum da.. yukarda yaptığım yorum yüzünden kendimle gurur duydum.. herkesn arada dağlar kadar fark var dediği 5200 le (ki şüphem emin var) arasında tiz kalitesi olarak fark olmadığını söylemem oldu.. biliyorum bana sesten anlamıyosun diyenler olabilir ama kimseyi takmicaımı bu konuda şimdiden söyleyebilirim..

tşkler tibi ve civilcivil

ama yakında dediğiniz gibi sesin fark edecreği kesin o zaman yani mega alacak olanları yanıltmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 11 Şubat 2006 11:47:30 >
  • @ darkchild haklısın sonucta burada yorum yapmak için illa george lucas olmaya gerek yok. objektif yazdığın sürece sorun olmaz. zaten tiz olarak inspire 5200 çok iyi bir set tek eksiği bass gücü. megaworks ise ses çıkış gücü ve bas gücü olarak inspire 5200 ün 6-7 katı var diyorum.. ayrıca bende eminimki inspire 5200 de mp3 dinlerken civilcivil in dediği gibi çoğu ayrıntıyı set yakalıyamıyor. ama malesef megaworks bu ayrıntıları yakalıyor ve bu ayrıntılar mp3 de genelde hata oluyor. yani yanlış sinyal .. dolayısı ile sanki set kötüymüş gibi geliyor sana. aslında durum tam tersi.
  • bu hısss sesi ses kartının db oranının düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir,aradaki farkı ciddi olarak anlayabilmek için en azından audigy2zs almak gerekir,o zaman asıl fark ortaya cıkar
    quote:

sağolun arkadaşlar cvplar için..

MEGAWORKS HAKKINDAKİ İLK YORUMLARIM

daha TOPLAM 1 saat kadar dinledim 20 dakikası dün akşam olmakla beraber.. ama şimdiden yorum yapmam yanlışmı olurmu bilmiyorum ama ben bunları düşünüyorum AMA ŞİMDİLİK.. YANİ OBJ. YORUMLARIMI YAZICAM

5200 üm den sonra tizlerde pek bi fark göremedim NEDENSE hatta 5200 ün tizlerini aramadım değil valla .. kumandadan bas ve tiz ayarlarını yaptım daha da güzel ses için uğraşıcam ama .. baslar daha belirgin bu belli .. ama 5200 le aynı bas karakteristiğine sahip yani yumuşak derin dolgun ve biraz uğultulu bas gib geldi bana. ama sonuçta bu benim hoşuma gitti ..zaten sevdiğim bas tipi bu..

ya kızıcaksınız belki ama şu durumda 5200 ümü aramıyo değilim özellikle tizlerde.. ama daha önümde zaman var yakında ses de oturur azz çok ben de ayarlarını yaparım.. ve tabi birde ses kartım zoltrix pro 6 (SB live 5.1 ayarı bişi) .. acaba diyorum beni ses olarak etkileyemesi bu yüzden olabilirmi diye.. çünkü zoltrix pro 6 megaya yakışan bi ses kartı diil.. ama yazın alıcam X-Fi yı ses kartı olarak..

bu arada "hıssss" sesi müzik dinlemiyoken kulağa fazla geliyo bazri duyuluyo halbuki sesi çok açılmamışken bile.. 5200 de bile bu bu kadar yoktu sadece özellikle kulak verince duyuluyodu.. neden bilmiyorum bunun sebebi bilen varsa sölesin lütfen ??

Sonuç olarak mega beklediğim gibi çıkmadı niyte bilmiyorum ama yakında daha çok seveceğime inanıyorum.. biraz ayar ve yeni bi ses kartı ile..

kullandıkça ve değişilklikleri yakaladıkça yorumlarımı yazarım buraya..

• Lütfen artık cevap yazma, yeteri kadar ileri gitmedin mi?
    Ben her zaman doğru, düzgün yanıtlar verip insanlara yardımcı olmaya çalışan biriyim. Sen bu lafları söylemekle şimdi duygu sömürüsü yapmaya çalışıyorsun. Ama bunu yaparken bile bana çaktırmadan yine hakaret ediyorsun. Forumdakiler özrünü kabul etse ne olur, onlara değil şahsıma hakaret ettin.
    quote:

madem büyüksün ve bu kadar bilgilisin "ki şüphem yok.." ve madem bu kadar ve erdemli bi insansın ben de sana bu yorumu hiç yakıştıramadım wolverin.. bu forumda bu kadar emeği geçen ve sürekli foruma giren biri olarak ortamı- tartışmaları düzenlemesi gereken.. ve doğru, düzgünce cvplar verip yardım etmesi gereken birisi olarka senin yaptığın bu yorum gerçkten çok acı verici ama bu forum için acı verici değil senin için acı verici..

bu sana verdiğim son cvp bu konu altındaki

rahatsızlık için diğer arkdaşlardan özür dilerim ama bunları yazmam gerekiyodu en sonunda diye düşünüyorum..

• Topiğe kişisel tartışma yaratacak/var olanı devam ettirecek mesaj yazan herkes ciddi ceza alacaktır... Lütfen birbirimizi kırmayalım...
  • quote:

bu hısss sesi ses kartının db oranının düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir,aradaki farkı ciddi olarak anlayabilmek için en azından audigy2zs almak gerekir,o zaman asıl fark ortaya cıkar

saol tylor.. ben de böle düşünüyorum.. neyse hazirana kadar sınabvlarım ve derslerimin zorlığı nedeniyle almicam ses kartını yazın X-fi almayı düşünüyorum .. o zaman büyük oranda azalacağını düşünüyorum zatenn..
  • benim bu konuda bir sorunum yok,ben kime nasıl gerekiyorsa öyle hitap ederim,ne olursa olsun nickiyle hitap ederim zatn,yaşı ne olursa olsun.bu arada biz seninle msn de görüşmedik,biriyle karıştırdın heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@tylor kardeşim, zamanında seninle msn'de yazıştığımızda bana adımla hitap etmediğini, yaş farkı gereği nasıl hitap ettiğini sen de bilirsin. Ama inan konu bu değil, benim için bu forumda bunun için hiç önemi yoktur, olsaydı sürekli bu konuyu dile getirirdim. Zaten şu an Wolverine diye hitap edilmesinde bir sakınca da bana göre hiç yok, yani bu konu yaş olayı değil artık. Ama darkchild, bu sınırın çok ilerisine giderek hata etmiştir. Yaşa başa bakılmadan edilmeyecek laflar edilmiştir.
    Konuyu hassas olduğu sizden de rica ederek kapatıyorum. Zaten gereği yapılacaktır diye düşünüyorum.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 11 Şubat 2006 14:59:33 >

• darkchild sana bu seti beğenmezsen gel yüzüme tükür demiştim...hatırlarsın..seti pek beğenmemişsin..bu aşikar..inan 5200 den sonra bu setin seni fazlasıyla memnun edeceğini düşünüyordum..dumur ettin inanki beni..meganın sesi açılmasa bile(setin belli bir süre ısınma olayını diyorum) 5200ü 3 e katlar 4 e böler...bir kere mega distirasyona ugrayan bir set degil..5200 de belli bir seviyeden sonra distirasyon oluşur...5200 ün tizleri megayla karşılaştırılamaz bile..bass a hiç girmiorum..5200 ile mega söz konusu oldugunda itiraz kabul etmiyorum ve FOREVER MEGAWORKS diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 11 Şubat 2006 15:44:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

darkchild sana bu seti beğenmezsen gel yüzüme tükür demiştim...hatırlarsın..seti pek beğenmemişsin..bu aşikar..inan 5200 den sonra bu setin seni fazlasıyla memnun edeceğini düşünüyordum..dumur ettin inanki beni..meganın sesi açılmasa bile(setin belli bir süre ısınma olayını diyorum) 5200ü 3 e katlar 4 e böler...bir kere mega distirasyona ugrayan bir set degil..5200 de belli bir seviyeden sonra distirasyon oluşur...5200 ün tizleri megayla karşılaştırılamaz bile..bass a hiç girmiorum..5200 ile mega söz konusu oldugunda itiraz kabul etmiyorum ve FOREVER MEGAWORKS diyorum...

ya yapmayın etmeyin ben böle şeyler sölemedim..

ben bu alete beğenmedim demedim .. illk izlenimimde çok iyi değil çünkü set daha açılmadı bilre.. aslında dener denemz bişiler yazmama hataydı ebelki evet.. bu yüzden sesler de oturmuş olduğu için 5200 de 5200 ü özledim ama bundan eminimki megayı 1-2 hafta sonra daha çok sevicem.. belki de yukarda daha doru düzgün kullanmadan bişiler yazmam hataydı ve o yazımı siliyorum şimdi..

her verdiğim kuruş helal olsun megaworkse .. sadece şuan ses oturmadığı için iyi gelmiyo ses dedim bunu biliyorum bu yüzden ben bile sorun etmiyoken siz bari bişi sölemeyin.. 5200 den çok iyi old. biliyorum okudum heryerde.. ve bende bunu görmek için bekliyorum işte.. ben megaya kötü demedim.. kötülemedim de..

lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayalım .. çarpıtmayalım arkadaşlar..

farkını meganın yavaş yavaş farkediyorum.. kim olsa birden anlayamaz.. yukarılara bakarsanız tibinin x-530 dan sonra megaya geçtiği yorumları da zamanın da benim yorumlarımla aynıymış.. hatta tibi dedi yukarda ben ilk izlenimimi yazınca mega hakkında herkes bana kızdı dedi..

quote:

Orjinalinden alınt: Tibi ;

işte @darkchild bende zamanında x-530 dan megaya geçtiğimde ilk izlenim olarak fark yok dediğimde. bazıları bana saçmalama ya gibi sözler söyledi. işte buyrun sallamadığımın bir göstergeside @darkchild ın bu yorumudur. ama neden se zaman geçtikçekalitesimi arttı tizlerimi güzelleşti bilmiyorum ama x-530 u olan bir arkadaşta dinlediğim hiçbir müzikten zevk almıyordum. yani basstaki bozulmaları bile fark eder olmuştum. ses kartının performansını bilmiyorum ama ileride çok daha fazla seviceksin. çünkü tiz olarak zamanında bana x-530 dan bile farksız gelen set şimdi yemin ederim neredeyse i-trigue ler ile aynı tiz kalitesine sahip. '' neredeyse '' ve bassları gittikçe daha da hoşuma gidiyor.

@sedatss arkadaşım bunu okursan bana hak verirsin.. ben megaya kötü demedimm .. pişman diilim aldığıma iyiki aldım.. ama sakın bana imse o kadar para verdin tabiki memnun olursun gibi saçma bişi sölemesin. çünkü ben meganın kalitesini heryerde okudum ve sesi oturduğu zaman 5200 ü katlayacağını biliyorum.. o yüzden hiç panik yapmıyorum..

biraz daha zaman verin bana ve yazdıklarımı kendinize göre yorumlamayın arkadaşlar !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 11 Şubat 2006 15:56:51 >

• @tylor, emin misin msnden görüşmediğine? Sen elindeki t5900ü satıp megaworks almıycak mıydın bir ara?

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

benim bu konuda bir sorunum yok,ben kime nasıl gerekiyorsa öyle hitap ederim,ne olursa olsun nickiyle hitap ederim zatn,yaşı ne olursa olsun.bu arada biz seninle msn de görüşmedik,biriyle karıştırdın heralde

• ewet,ama pm yoluyla görüştük msn den görüşmedik

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@tylor, emin misin msnden görüşmediğine? Sen elindeki t5900ü satıp megaworks almıycak mıydın bir ara?

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

benim bu konuda bir sorunum yok,ben kime nasıl gerekiyorsa öyle hitap ederim,ne olursa olsun nickiyle hitap ederim zatn,yaşı ne olursa olsun.bu arada biz seninle msn de görüşmedik,biriyle karıştırdın heralde

• arkadaşlar birbirinden performans olarak çok farklı iki set neden karşılaştırılmasınki? yani z5500 ile x-530 u kıyaslarım ve z5500 ü her yönüyle çok çok daha üstün bulurum. ama sonucta kıyaslamış olurum. arkadaşta inspire 5200 ile megaworksu kıyaslamış bunda bişey yok. zaten inspire 5200 ile güçleri aynı dememiş sadece tizleri hakkındaki ilk izlenimini yansıtmış. doğru yada yanlış sonucta kendi görüşlerini söylemiş. ve bu olay benimde başıma geldiği için ben normal karşıladım. ( tabiki devamınıda söyledim ve nedense şuanda gözümde çoğu setten daha kaliteli olarak görüyorum bırakın x-530 - inspire 5200 ü i-trigue nin tizleri ile kafa kafaya bir yapısı var ama tabiki i-trigue de anlamadığım başka şeyler de var ).bu konuda ki gelen bir tepkiyede cevap verirken malesef üslup hatası yapmıştır. neyseki konu kapandı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.