Şimdi Ara

Xperia neo V mi desire z mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar android telefon almayı dusunuyorm fakat kararsızım
    bi tarafta xperia neo v var ve bana çok cazıp donanım olarakta tasarım olarakta çok hoş duruyor.
    bi taraftada desire z gibi bir telefon donanım ve tasarm olarakta hosuma gıden telefon
    cnku pek bi bilgim yok ve sık telefon degıstıren bırı degılım
    o bakımdan fikirlerinizi beklıyorum
    smdıden teşekkurler
    2 telefon arasında çok kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratCan41 -- 19 Şubat 2012; 18:38:18 >

• Neo V
  • neo v de gıcırdama sorunu var diyorlar. bir kısmında oluyormuş bir kısmında da olmuyormuş sanırım. sonra okuduğum kadarıyla bu gıcırdayanlarda gıcırdama bir anda kesiliyormuş. kesin bir çözümü var mı acaba? ben de bu telefonu almak istediğimden araştırıyorumda.

Orijinalden alıntı: DoodLez_06

neo v de gıcırdama sorunu var diyorlar. bir kısmında oluyormuş bir kısmında da olmuyormuş sanırım. sonra okuduğum kadarıyla bu gıcırdayanlarda gıcırdama bir anda kesiliyormuş. kesin bir çözümü var mı acaba? ben de bu telefonu almak istediğimden araştırıyorumda.

Düğmelerin olmadığı kısımda gıcırdama var ama her hangi bir kılıf - kap ile kullandığınızda ses kesiliyor.
    13 yıl önce açıldı
    Xperia ion mu ? Xperia s mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.