toshiba satellite a50-106 model laptop kullanmaktayım.bölümlenmemiş,win xp kurulu hdd'mi bölümleyip win xp ile server 2003 kurmam lazım ancak windows cd leri dahil tüm boot cdleri çalışmıyor, biosa nasıl girilir bir türlü bulamadım. del tuşu işe yaramıyor. sistemi cd den nasıl başlatabilirim? veya yapmak istediğimi yapmanın başka bir yolu var mı?
bunuda denedim olmuyor. sanırım bu laptoplara bir kez işletim sistemi yüklenebiliyor. aynı soru birçok forumda var ama hiç cvp yok. sonuç da yok.
ilk defa böyle işey duyuyorum eğer bulabiliyorsan win me açılış disketi bul onunla aç seçeneklerden bilg. disket yardımıyla açı seç dos ekranı gelince format atmana izin vermesi lazım... kolay gelsin
Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
tsohiba yzısı çıktığı zaman f12 tusuna bas. karşına gelen yerden bilgisayarı hangi sirücüden açmak istiyorsan onun üzerine gel ve aç. setu ise en altta .
toshiba satellite a50-106 model laptop kullanmaktayım.bölümlenmemiş,win xp kurulu hdd'mi bölümleyip win xp ile server 2003 kurmam lazım ancak windows cd leri dahil tüm boot cdleri çalışmıyor, biosa nasıl girilir bir türlü bulamadım. del tuşu işe yaramıyor. sistemi cd den nasıl başlatabilirim? veya yapmak istediğimi yapmanın başka bir yolu var mı?
Ben de Toshiba lablop kullanıyorum. biosa f2 ile girilir ama format için biosa girmene gerek yok adamlar başlangıcı istediğine vermen için boot menüsünü f12 atamışlar sonra hiçbir şey yapmana gerek yok altta nasıl yapılacağını anlatıyorum inşallah işine yarar 1) bootlu server 2003 cd sini yerleştir sonra yeniden başlat 2) Açılışta F12 tuşuna bas 3) burada cd dvd sec 4)cd den okumak için bir tuşa basınız yazısından sonra herhangi bir tuşa bas gerisi senin işin hadi kolay gelsin
Core 6400 (375*8) İşlemci-Asus P5B Anakart-2*512+ 1024 mb 667 mghz kingston ram- His X1950 Pro Ekran kartı 320 gb 16 mb cache hard disk 550 watt power subbly(mavi ledli ayarlanabilir fanlı) Microsoft Wireless Confortable klavye mause set Avermedia dvb pro tv kartı Futitsu Simens 20 inc Scaleoview L20W-2