Şimdi Ara

Vodafone SmartTab 10 video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
41.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone'un Android 3.2 işletim sistemli yeni tableti SmartTab 10 test masamızda. Kampanyalı fiyatı heyecan yaratan tableti bütün artı ve eksileriyle ele alıyoruz.
     



  • ekran tepkimesi çok sakat!
  • Mesut Çevik!!!!!!
  • 7 Mart'ta iPad 3 çıkacak.Biraz bekleyin diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 19 Şubat 2012; 1:53:59 >
  • 720 liraya alınabilecek en iyi tablet gibi duruyor.
  • Optimizasyonu çok sorunlu.
    Huawei üretimimi acaba bu alet?
  • iPad 3 ile bu tableti alacak olanların işi olmaz zaten 2000 tl si olan adam bu tablete bakmaz 720 tl si olan adamda bu iPad e bakmaz.Yani iPad3 ne alaka.
  • Cihaz ZTE üretimi arkasındaki etikette açıkça yazıyordu ama videoda belirtmeyi unutmuşum :)
  • Bende Mesut Bey gibi düşünüyorum bence 720 liraya alınabilecek en iyi tablettir.Her ne kadar ana ekran geçişlerinde sorun yaratsa da tam bir fiyat/performans ürünü.
  • @Mesut Çevik, "kısa bir özet geçelim" demişsiniz videoda ancak özet zaten kısa olur, iyi geceler.
  • Süpersiniz... hızınız smart tab'ınkini 10na katladığı kesin :=)
    yarın almayı düşünüyordum ama ekran tepkisini görünce kafam karıştı ya. Ana ekranda bariz geç tepkiler var...
    ışık süzmesi durumunu ilk alan herkes diyor... Ama sadece siyahda... Ben daha çok pdf okuyacağım için beyaz ekranda yorar mı acaba?

    3G benim için önemli değil. HTC'den hotspot yaparım 3G olur :=)... Bunu dediğim noktada 850TL ye Tegralı asuslar varken mantıklı gelmiyor nedense ya...
  • ZTE üretimi bu tablet.Ipad 3 ü beklemenin ne anlamı var bu ürün f/p ürünü sonuçta,ipad3 çıktığında 3000 tl fiyatı olur tahminimce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkanbaba

    Optimizasyonu çok sorunlu.Huawei üretimimi acaba bu alet?


    Huawei ideos x5'te huawei üretimi neden optimizasyon sorunu yok elma yapsa 2 binden satar sizde alırsınız
  • @Ekkkooo

    Açıkçası hotspot olayını ben çok denedim ama bir yerden sonra o uğraşa değmiyor. Tabletlerin mutlaka 3G özelliğine sahip olması gerektiğini düşünenlerdenim.

    PDF okurken bir sorun olmaz film izlerken bile rahatsız ettiğini söylemek zor. Ben ne olur ne olmaz alan kişiler çıkarsa; gördün de neden söylemedin demesinler diye göstermek istedim :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • öperatörlerden bişey alınmaz. sözleşmeli iphone alanlar bin pişman daha sözleşme bitmeden yenisi çıkıyor. zaten opetatörlerin yazılımlara yaptıkları müdahalelerle sadece kendi servislerini kullanmak zorunda bırakmaları o aldığın cihazı çöp haline getiriyor. her ne kadar belki ilk başta ucuz gibi geliyor ama kesinlikle aklınızdan o düşünceyi atmalısınız.
  • ipad 3ü beklemenin ne anlamı var diyen arkadaşlar;

    Genel kanı 3 çıkınca 2nin fiyatı düşecek... Bu düşünce de herkes... (p.s: yinede ipad2 almam android candır asus alırım daha iyi bence )
  • -1 veren niye verdi be.. videoda görmediniz galiba ekran tepkimesini.. benim kötü 5800 daha hızlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    @Ekkkooo

    Açıkçası hotspot olayını ben çok denedim ama bir yerden sonra o uğraşa değmiyor. Tabletlerin mutlaka 3G özelliğine sahip olması gerektiğini düşünenlerdenim.

    PDF okurken bir sorun olmaz film izlerken bile rahatsız ettiğini söylemek zor. Ben ne olur ne olmaz alan kişiler çıkarsa; gördün de neden söylemedin demesinler diye göstermek istedim :D

    Anladım Hocam :) teşekkür ederim. Evet belki çok haklısınız 3G konusunda da... Fakat hTc'de bile ben neti sürekli açık tutmuyorum. Nette işim olduğu zaman açıp maillere bakıyorum. Sosyal media'ya bakıorum foruma bakıyorum ve çıkıyorum. bu mantıkla kullandığım için 3G benim için elzem değil. Bu durumlarda da wifi bulamazsam ki artık dolmuşta giderken bile nerdeyse wifi çekecek :=) bunun dışında kalan durumlarda hotspot beni yormaz herhalde...
    Ki bu mantıkda bir çok kişi olduğu kesin.
    AMA KESİNLİKLE 3G arayanlar için süper f/p ürünü gözle görülür ekran ve parmaklara geç tepki var olmasına rağmen...

    Hocam peki ikisini de güzel incelemiş biri olarak, Tegra 2 işlemcili asuslarla kıyaslarsanız ne dersiniz?




  • Cihazı bu gün aldım kullananlardanım. ışık süzmesini dümdüz siyah ekran dışında fark etmezsiniz bile. ekran geçişlerini de (ben biraz titizim bu konuda) optimizasyon programlarıyla belleği iyileştirince kesinlikle videodaki kadar değil. bariz azalıyor. ekranın biraz geç algılama sorunu beni de en çok üzen tarafı. beim kafama takılan soru şu (videoda da bekledim paylaşılmamış) usb giriş olayı nasıl oluyor? OTG olarak kullanamayacakmıyız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

    Cihazı bu gün aldım kullananlardanım. ışık süzmesini dümdüz siyah ekran dışında fark etmezsiniz bile. ekran geçişlerini de (ben biraz titizim bu konuda) optimizasyon programlarıyla belleği iyileştirince kesinlikle videodaki kadar değil. bariz azalıyor. ekranın biraz geç algılama sorunu beni de en çok üzen tarafı. beim kafama takılan soru şu (videoda da bekledim paylaşılmamış) usb giriş olayı nasıl oluyor? OTG olarak kullanamayacakmıyız?

    OTG için ek aparat ile deneme yapmak gerekli fakat HDMI için olan adaptör bile kutuda yer almıyor. Vodafone'un USB dönüştürücü gibi bir şeyi de piyasaya süreceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.