Şimdi Ara

ACER TM2423NWXCi Sizce nasıl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
0
Favori
36.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım için ucuz ve en azından güvenebileceğim bir marka arıyordum pcdepoda ACER TM2423NWXCi yi gördüm ama emin değilim sizce ürün nasıl. Ayriyetten 256 mb ilave ram hadiye ediyorlar. Görüşlerinizi yazarsanız çok minnettar kalacağım.
    Ürün linki:http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM2354NLNX
    Ucuz ve acer güvencesi var dşye düşünüyorum ama kararsızım...

• Acer markasına sonuna dek güvenebilirsin bu ürüne gelince oldukça hafif ve gayet hızlı şimdi bazı sonoma ve ekran kartı tutkunları çıkıp yok ekran kartı ıyı degı yok işlemci celeron diyip dururlar sen onlara kulak asma bence şimdiden arkadaşına hayırlı olsun.
  • Ben herzaman oyun için notebook alınmaz fikrini savunmuşumdur ve bu cihaz gerçekten fiyatına göre çok iyi ekranı 14.1" olmaSI görülebilir alnı 15" e eşittir.
  • Hocam 14.1'in gorulebilir alani nasil 15'e esit oluyor ?
    Celeron M'ler pili cabuk bitirir onu da goz onunde tutun. Celeron M islemciler ayni hizdaki Pentium M ile ayni performansi verirler, ama asla bunun 1.6 GHZ makine ile ayni hizda olmasini beklemeyin.

512k ram ile fiyatina gore uygun alet.
  • tepetaklak be shodowmu ne....biraz inceledimde sizi pcdeponun reklamını yaptığınız o kadar bariz ki bırakta insanlar kendi karar versinler.. pcdepodan alacağım vardı almayacağım zaten distrubitor firmaya yalan söyleyen sitesinde yüksek gösterip telefonda fiyat düşüren bir şirketten almam bu ürünü...ayrıca acer yerine apple alacam bence daha mantıklı...
  • vide ekranlarda 1 cm genişlik fazla olduğundan dolayı demiştim
  • yaa nasıl oluyo ya 14,5=15 mi
  • evet aynen öyle cetvelle ölç istersen
  • ben senı anladım 14" ile 15" arsında kalıyor çokta küçük değil yani ama gerçekten hafif tam bir mobilite
  • ben senı anladım 14" ile 15" arsında kalıyor çokta küçük değil yani ama gerçekten hafif tam bir mobilite
  • oyun dışında her işi görebilecek bir notebook aslında oyunda oynananabilir fazla kasmadan
  • Bu aleti kendi veya tanıdığı alan varmı yada bizzat inceleyen? Nasıl olduğu hakkında bizi aydınlatırsa seviniriz.
  • BENCEDE GUZEL Bİ CİHAZ
    FİYATTA SUPER
    OYUN HARİCİNDE HERSEYE CEVAP VEREBİLİR BENCE..
  • alternatif bir ürün gelmiş xp yhome var düşünülebilir
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATTM2354home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fokus -- 14 Şubat 2006 8:20:35 >
  • teşekkürler fokus bende şimdi gördüm xp versiyonunu. Bir ihtimal ondan alırım artık :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowblade

teşekkürler fokus bende şimdi gördüm xp versiyonunu. Bir ihtimal ondan alırım artık :D

Ya arkadaslar merak ettim sonradan bunlara xp yuklenmıyormu kine... Cunku aralarında
    fiyat farkı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uwe

quote:

Orjinalden alıntı: shadowblade

teşekkürler fokus bende şimdi gördüm xp versiyonunu. Bir ihtimal ondan alırım artık :D

Ya arkadaslar merak ettim sonradan bunlara xp yuklenmıyormu kine... Cunku aralarında
    fiyat farkı var.

tabiki yükleniyor bu da diğerleri gibi bir bilgisayar neticesinde :)
  • işletim sistemi olmaması yüzünden alınmaz
  • Ben sizin yerinizde olsam linux işletim sistemli alırım...Xp'li versionlar 80 dolar daha pahalı çünkü Xp lisans'ın ücretini da alıyorlar...Linux ise ücretsiz oldugundan laptop ucuza geliyor.Hepimizin evinde windows xp işletim sistemi mevcut.Alırsınız laptopu temiz bi format atarsınız,xp yi kur,sürücüleri de yükle...Tertemiz...Boşu boşuna xp işletim sistemine para vermeyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Ben sizin yerinizde olsam linux işletim sistemli alırım...Xp'li versionlar 80 dolar daha pahalı çünkü Xp lisans'ın ücretini da alıyorlar...Linux ise ücretsiz oldugundan laptop ucuza geliyor.Hepimizin evinde windows xp işletim sistemi mevcut.Alırsınız laptopu temiz bi format atarsınız,xp yi kur,sürücüleri de yükle...Tertemiz...Boşu boşuna xp işletim sistemine para vermeyin...

hakkaten yaw, düşündüğünüz şeye bak...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.