Şimdi Ara

Offical Sony PS3 Bluetooth Headset v2.0 Değerlendirmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü Türkiye'de çok aradım ancak bulamadım. İyi bir araştırma sonunda Ingiltere Ebay inden Türkiye'deki eski versiyon fiyatına aldım. Gelelim değerlendirmeye. Ses kalitesi tek kelimeyle mükemmel. Cızırtı yok. Bu kulaklığı kullanmadan önce arkadaşlarımın TV den gelen sesi berbat olurdu. Ancak bu kulaklık sesi güzelleştirip kulağa veriyor. Normal konuşma sesinden biraz sessiz konuşsanız da sesiniz anlaşılabilir şekilde gidiyor. Telefonda kullanım konusunda da oldukça başarılı. Gürültü önleme gerçekten işe yarıyor. Saatlerce oynasam da hiç rahatsız etmiyor. Yanınızda biri sizinle konuşursa rahatlıkla mikrofonu kapatabilirsiniz. Gelen aramalara kolaylıkla cevap verebilirsiniz. Ilgili uyarıları TV de görebilirsiniz. Diyeceksiniz ki hiç kötü yanı yok mu bu kulaklığın? Tabii ki de var. Malzemesi çok kaliteli de olsa ufak olduğu için kulakta çok fazla olmasa da oynuyor. Sesi açma ve kısma düğmeleri kulağınızın arkasında kaldığı için bir kaç kez kulaklığı çıkarmak zorunda kalabilirsiniz.(sol kulakta)Şarj olurken de konuşabilirsiniz ancak kablosu 10cm olduğundan pek işe yaramıyor. Yeni kablo almak daha iyi bir fikir gibi.
    Sonuca gelirsek şu an piyasadaki en iyi kulaklığın bu olduğundan emin olabilirsiniz. Sorularınızı cevaplamaya hazırım.
    Kulaklığa buradan bakabilirsiniz:http://us.playstation.com/ps3/accessories/bluetooth-headset-ps3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 17 Nisan 2013; 12:18:53 >

• Ciddden çok özellik eklemişler inceleme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

Ciddden çok özellik eklemişler inceleme için teşekkürler.

Hiç önemli değil :)
  • teşekkürler ve videoyu izledikten sonra canım gt5 ve killzone çekti killzone daki vuruş hissi ve atmosfer hiçbir oyunda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 18 Şubat 2012; 23:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

teşekkürler ve videoyu izledikten sonra canım gt5 ve killzone çekti killzone daki vuruş hissi ve atmosfer hiçbir oyunda yok

Katılıyorum killzone gibisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 18 Şubat 2012; 23:18:01 >
  • bende bunun 1 önceki versiyonu var.bu da güzelmiş socom oyunu ile beraber bundle olarak almıştım shoptodan 2 sene önce.
  • İlk versiyonda 2. versiyonu ile aynı kalitede alacaklar ilk versiyonuda alabilirler hiç düşünmeden.

PS3'ü sattım ama kulaklığı SE Xperia Arc S telefonumda kullanmaya devam ediyorum. Araba içinde büyük kolaylık oluyor + Sony kalitesi ile temiz bir konuşma imkanım oluyor araç içerisinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

İlk versiyonda 2. versiyonu ile aynı kalitede alacaklar ilk versiyonuda alabilirler hiç düşünmeden.

PS3'ü sattım ama kulaklığı SE Xperia Arc S telefonumda kullanmaya devam ediyorum. Araba içinde büyük kolaylık oluyor + Sony kalitesi ile temiz bir konuşma imkanım oluyor araç içerisinde.

Hocam ilk versiyon da çok kaliteli ancak ikinci versiyon ile aynı kalitede değil. Bundan emin olun. Iksini de hem deneyerek hem de ilk mesajda verdiğim siteden teknik özelliklerine bakarak anlayabilirsiniz. PS3 için en iyi ürün budur sonraysa eski versiyonudur. Diğer markalar sonra gelir. Bu saatten sonra ilk versiyonu almak yerine ingiltereden yenisini aynı fiyata almak daha mantıklı (kargo dahil). Ben kargoya 8£ verdim ve 5 günde geldi. Daha az öderseniz birkaç gün geç gelir.

• Ben de almıştım bu kulaklıktan fakat hiçbir şekilde HTC Desire S telefonumda kullanamadım .

SE harici telefonlarda kullanamıyoruz herhalde , yanlış mıyım ?
  • Ilk versiyon bayagi agir, uzun kullanimda kulakta agri yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Ben de almıştım bu kulaklıktan fakat hiçbir şekilde HTC Desire S telefonumda kullanamadım .

SE harici telefonlarda kullanamıyoruz herhalde , yanlış mıyım ?

Ben HTC desire S kullanıyorum ve kulaklığı çok rahat bağlıyorum. Galiba sen beceremedin. Kulaklık duruyorsa söyleyeyim.
  • Bendekinin V1.00 mi yoksa v2.00 olup olmadigini nerden anlayabilrim?Yeni aldim sayilir V2.00 oldugunu bilmiyordum sormadim o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Bendekinin V1.00 mi yoksa v2.00 olup olmadigini nerden anlayabilrim?Yeni aldim sayilir V2.00 oldugunu bilmiyordum sormadim o yuzden

görünüşleri farklı, ilk mesajdaki videoyu izleyip anlayabilirsin...

videoda şarjda iken konuşma var, bu şekilde sesi dışarı mı veriyor direkt olarak anlamadım orayı?

bende v1 var, cidden çok kaliteli, ekranda menünün gözükmesi de süper v2 ile daha da ilerlemişler ama malzeme kalitesini bilmem :)
  • 1. versiyon arabada işimi görüyor gençler yoksa yolda giderken kulakta kulaklık ile konuşmuyorum çünkü ufak boyutta değil 1. ve 2. versiyonda. (: 1. versiyonun herhangi bir eksisini göremedim ama 2. versiyon tabiki son çıkan bir teknoloji olduğundan haliyle daha iyidir o konuya katılıyorum. ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Bendekinin V1.00 mi yoksa v2.00 olup olmadigini nerden anlayabilrim?Yeni aldim sayilir V2.00 oldugunu bilmiyordum sormadim o yuzden

cihazın ön yüzüne baktığınızda gloş parlak bir materyalle kaplı ise bu yeni nesildir. ama mat kaplama ise ve üst kısmında konumlanmış küçük yuvarlak bir buton ve etrafında yuvarlak led varsa bu 1.nesil cihazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

İlk versiyonda 2. versiyonu ile aynı kalitede alacaklar ilk versiyonuda alabilirler hiç düşünmeden.

Dondugumde ps3 un hazir olsun mirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 7 Mart 2012; 18:52:37 >
  • fiyatı nedir nerden nasıl temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

fiyatı nedir nerden nasıl temin edebilirim

Türkiye'de yok. Varsa da bulmanız çok zor. Üstelik fiyatı çok pahalıdır. Bu nedenle en uygunu yurtdışı. Türkiye'de kulaklığın eskisi 90 tl. Ancak yurtdışında yenisi 97 tl. Ben eBay den çok güvenilir bir satıcıdan aldım. 6 günde geldi. Isterseniz buyrun:http://www.ebay.co.uk/itm/290611099068?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapgan Kağan

Bu ürünü Türkiye'de çok aradım ancak bulamadım. İyi bir araştırma sonunda Ingiltere Ebay inden Türkiye'deki eski versiyon fiyatına aldım. Gelelim değerlendirmeye. Ses kalitesi tek kelimeyle mükemmel. Cızırtı yok. Bu kulaklığı kullanmadan önce arkadaşlarımın TV den gelen sesi berbat olurdu. Ancak bu kulaklık sesi güzelleştirip kulağa veriyor. Normal konuşma sesinden biraz sessiz konuşsanız da sesiniz anlaşılabilir şekilde gidiyor. Telefonda kullanım konusunda da oldukça başarılı. Gürültü önleme gerçekten işe yarıyor. Saatlerce oynasam da hiç rahatsız etmiyor. Yanınızda biri sizinle konuşursa rahatlıkla mikrofonu kapatabilirsiniz. Gelen aramalara kolaylıkla cevap verebilirsiniz. Ilgili uyarıları TV de görebilirsiniz. Diyeceksiniz ki hiç kötü yanı yok mu bu kulaklığın? Tabii ki de var. Malzemesi çok kaliteli de olsa ufak olduğu için kulakta çok fazla olmasa da oynuyor. Sesi açma ve kısma düğmeleri kulağınızın arkasında kaldığı için bir kaç kez kulaklığı çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. Şarj olurken de konuşabilirsiniz ancak kablosu 10cm olduğundan pek işe yaramıyor.
    Sonuca gelirsek şu an piyasadaki en iyi kulaklığın bu olduğundan emin olabilirsiniz. Sorularınızı cevaplamaya hazırım.
    Kulaklığa buradan bakabilirsiniz:http://us.playstation.com/ps3/accessories/bluetooth-headset-ps3.html

dostum bana yardımcı olur musun
    bu kulaklık bende uzun zamandır var ama
    ps3 ses levelimi yukseltemiyorum bi türlü
    sürekli 3te kalıyo
    nedir sorun ?

• Bu versiyon Shopto da varmıdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.