Şimdi Ara

Angry Birds: Space Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Milyonları peşinden koşturan küçük dev yapım Angry Birds'ün yeni halkası duyuruldu; Angry Birds: Space!

Rovio, bu sefer kızgın kuşlarımızı uzaya uçurmaya karar verdi. Orjinal Angry Birds'e göre birçok yeni özelliği bünyesinde barındıracağı söylenen Angry Birds: Space için söylenenler arasında yeni karakterler ve "0 yerçekimi" tabanlı oynanış dinamikleri yer alıyor. Ağır çekim, ışık hızı yıkım ve diğer özellikler de belirtilen diğer yenilikler arasında.

22 Mart'ta çıkışını gerçekleştireceği söylenen Angry Birds: Space'in şimdilik çıkış platformları bilinmiyor. Oyunun ilk "teaser" videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz:

• bence bütçe sıkıntısı yaşayan oyun yapımcılarına ilham olmalı böyle yapımlar buralardan kazanılan paralarla büyük projeler yapılır
  • Space dediğine göre herhalde uzayda geçicek
  • ne açıklayıcı bir vide olmuş bayıldım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AY1907

Space dediğine göre herhalde uzayda geçicek

vay hocam nasıl anladın
  • mobil platformlar büyük potansiyeli olan bir iş alanı. yaratıcı ve değişik olan kazanıyor. Bunun en iyi örneği rovio firması.
  • Çıkış platformları şu an iOS ve Android.Çıkışını yaptıktan sonra Pc platformunada gelicektir mutemelen

Angry Birds: Space Duyuruldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 19 Şubat 2012; 0:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpilkay

ne açıklayıcı bir vide olmuş bayıldım. :)

Koptum. :D
  • Büyük ihtimal ayarlanabilir yerçekimi için yaptılar.
  • Kim sinirlendiriyor bu kuşları yahu uzayıda birbirine katıcaklar...
  • merakla bekliyorum
  • Güzel güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.