Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
95.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: korcin

Az önce Technisat digicorder sipariş ettim, halıhazırda digiturk uyeliğim zaten var, modül&kart alacağım...

Arçelik, Vestel gibi markaların digitürk kampanyalı modellerini alarak modül+kart üyeliğini satanlardan, bunu satın alıp kendi adına üyelik başlatanlar herhangi bir sorun yaşıyorlar mı aktivasyonla ilgili?

Slm arkadasım
    Cihazın Hayırlı olsun öncelikle iyi bir cihaz aldın Güzel günlerde kullan,Ben cihazı DS+DT Modüllü kullanıyorum,modülü Arcelik tv alan bir arkadaştan aldım
    ürünün aktivasyonunu arcelik servise yaptırdım aksi takdirde hediye edilen 1 yıllık paketleri kullanamayacagım soylendi.aktivasyon adıma yapıldı,sorunsuz kullanıyorum
    ayrıyeten kesinlikle modulün aktivasyonu üzerinize olsun cünkü DT modül devrini hiç bir sekilde onaylamıyor.forumlarda devir yoluyla satan birkac arkadas geri almak zorunda kalmış
    Son birşey daha son yazılımla DT+DS sorunlu cihaz platformlar arası kanal gecişlerinde reset atıyor bir öncesinde sorun yok ok.
    not:dreambox 8000 ile karsılastırdım hd ler hemen hemen aynı 8000 nin hakkı yenmesin. sd ler techidigicorder kesinlikle daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: akuscul

quote:

Az önce Technisat digicorder sipariş ettim, halıhazırda digiturk uyeliğim zaten var, modül&kart alacağım...

Arçelik, Vestel gibi markaların digitürk kampanyalı modellerini alarak modül+kart üyeliğini satanlardan, bunu satın alıp kendi adına üyelik başlatanlar herhangi bir sorun yaşıyorlar mı aktivasyonla ilgili?

Slm arkadasım
    Cihazın Hayırlı olsun öncelikle iyi bir cihaz aldın Güzel günlerde kullan,Ben cihazı DS+DT Modüllü kullanıyorum,modülü Arcelik tv alan bir arkadaştan aldım
    ürünün aktivasyonunu arcelik servise yaptırdım aksi takdirde hediye edilen 1 yıllık paketleri kullanamayacagım soylendi.aktivasyon adıma yapıldı,sorunsuz kullanıyorum
    ayrıyeten kesinlikle modulün aktivasyonu üzerinize olsun cünkü DT modül devrini hiç bir sekilde onaylamıyor.forumlarda devir yoluyla satan birkac arkadas geri almak zorunda kalmış
    Son birşey daha son yazılımla DT+DS sorunlu cihaz platformlar arası kanal gecişlerinde reset atıyor bir öncesinde sorun yok ok.
    not:dreambox 8000 ile karsılastırdım hd ler hemen hemen aynı 8000 nin hakkı yenmesin. sd ler techidigicorder kesinlikle daha iyi

Alıntıları Göster
    Akuscul, teşekkürler.

Arçelik servisi size kurulum yaparken, teyit etmek için Arçelik tv yi görmek ve seri nosunu almak istemedi mi peki?
    Sadece şifre kağıdını vermek yeterli oluyor mu?
    Sonuçta tv başkasının, üyelik ve aktivasyonu ise siz yapmak istiyorsunuz.

• quote:

Akuscul, teşekkürler.

Arçelik servisi size kurulum yaparken, teyit etmek için Arçelik tv yi görmek ve seri nosunu almak istemedi mi peki?
    Sadece şifre kağıdını vermek yeterli oluyor mu?
    Sonuçta tv başkasının, üyelik ve aktivasyonu ise siz yapmak istiyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Sadece tv nin seri nosunu istiyorlar sanırım.aldıgım arkadas arcelik servisindeydi zaten adıma kurulumu o yaptı sadece telefonuma digişifre diye mesaj geldi o şifreyle digiturk üyeligimi aktif etti sonra ben dt yi aradım istedigim paketleri satın aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler selamlar

Aylardır yedek de bekleyen benim Techni yi bugün çıkarıp kurdum yeniden,FW otomatik yükle seçtim ama yüklemeyince
    sitesinden son FW olan version2.56.02 yi indirip USB-stick ile cihaza yükledim,ancak "watchmi" denen özellik de bu yazılıma
    yüklenip geliyor,iyi de bu zımbırtı nedir nereden açılır yaw

Kumanda dan bir sürü yeri tıkladım ama tık yok!
    Ana Menüye giriyorum yine tık yok!

ülen nedir anlamadım gitti,herifler zaten tamamen "Almanya" ve Avrupa eksenli cihaz üretmişler sibir ediyor çoğu şeyi beni

Menu > Settings > Special Functions > watchmi > watchmi = on

yapılacak. Bir sürü kanal yüklüyor ama hepsi Almanca, ben denedim ve kapattım.

Hocam teşekkürler,şimdi buldum
    Ancak dediğin gibi yine "Alaman" işi yaw

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Orijinalden alıntı: gizza

Üstad senin yazını aynen copy yaptım..

Ancak bu arada resim kalitesi yine çok ama çok iyi,dandik SD leri açarak işe başladım,bunlar Kati de daha kötü iken Techni de
    oldukça iyi,ben FW i beğenmeyince anında eski FW ye dönerim örneğin Kati de hala .02 yi kullanıyorum gibi ama Techni de şimdilik
    böyle bir şey gerekmiyor!

Kati de kötü iken Techni de cok iyi demişsn..gelde Kati al şimdi

Yinede cok tsk.ler üstad dedğin gibi dandik cihaz almaktansa beklemekte fayda var..

Alıntıları Göster
    @gizza

Kardeşim 913 de alınır ve kullanılır cihazdır kaldıki ben de Techni varken aynı anda Kati de kullanıyorum,bunlar alan adamı üzmez cihazlardır

Aynı paraya bilmediğimiz bir cihazı alıp da macera yaşamak yerine,913 almak çok daha doğru tercih olur,ayrıca CS işide yapacak adam
    içinde çok iyi olur v.s v.s

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Cihazı tutmadım,özellikle Board(resmini gördüm Karaköy işi gibi yaw) belliki ucuz seri olarak çıkartılmış ve Test yorumlarında ise
    aman aman beni tatmin edecek bir şey de bulamadım,her ne kadar TechniSat Markası ise de belliki kalite düşük olacak bunda(gerçi
    görmedim hala ama kafama takıldı açıkçası)haybeye maceraya gerek yok!

Patron madem technisat board tutmadın sana soyle bir cihaz alalım :)
    Hem goruntu,ses ve donanım iyi olsun hemde paylaşcak bişeylerin olsun

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı ***

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 21 Şubat 2013; 18:41:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akuscul

quote:

Slm arkadasım

Bende devir yaptık diyenlere bakarak modül satışı yaptım ama digiturk 3 hafta sonra aradı işleminiz onaylanmadı dedi, modül benim üstümde kaldı. Galiba yakın bir zamana kadar oluyordu bir şekilde ama artık kesinlinkle olmuyor. Modül alacaksanız Vestel Arcelik bayilerine gidip durumu anlatın. 350-400 e anlaşın . Modülsüz TV alamak isteyen bir TV müşterisinin modülünü size sizin adınıza aktive edip satsın. Bu direk sizin adınıza aktive ederseniz sıkıntı yaşamazsınız.

http://buyukbang.blogspot.com

• Oyle yapacagim dostum.
    İnsallah sonradan DT bu ise uyanip, bu tip abonelikleri iptal yada uzatmama yoluna gitmez.
    Neticede para verip abone oluyoruz, ustelik adamlar zirt pirt arayip su paketleri de verelim diyip satis imkani yaratiyorlar kendilerine. Tam tersi tesvik etmeleri lazim aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyle yapacagim dostum.
    İnsallah sonradan DT bu ise uyanip, bu tip abonelikleri iptal yada uzatmama yoluna gitmez.
    Neticede para verip abone oluyoruz, ustelik adamlar zirt pirt arayip su paketleri de verelim diyip satis imkani yaratiyorlar kendilerine. Tam tersi tesvik etmeleri lazim aslinda.

Modülde o tehlike her an var bu kaçınılmaz. Digiturk bu tip kart ve donanım değişikliği kararlarını geçmişte aldı ve uyguladı, örnekleri var. Yarın tüm modülleri iptal edip modül sahiplerini kutu almaya yönlendirebilir.

http://buyukbang.blogspot.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Oyle yapacagim dostum.

Modülde o tehlike her an var bu kaçınılmaz. Digiturk bu tip kart ve donanım değişikliği kararlarını geçmişte aldı ve uyguladı, örnekleri var. Yarın tüm modülleri iptal edip modül sahiplerini kutu almaya yönlendirebilir.

Alıntıları Göster
    Ayrıca Forumları da sıkı takip ediyor bu uyanıklar

Hani siz uyanıksanız bile onlar sizden daha uyanık geziyorlar

LİGTV bu heriflerin elinde olduğu müddetçe de "Kumanda" da onların elinde olacaktır
    neyse ki benim bunlarla işim yok

• quote:

Ayrıca Forumları da sıkı takip ediyor bu uyanıklar

Hani siz uyanıksanız bile onlar sizden daha uyanık geziyorlar

LİGTV bu heriflerin elinde olduğu müddetçe de "Kumanda" da onların elinde olacaktır
    neyse ki benim bunlarla işim yok

Alıntıları Göster
    Kamaxx Hocam

valla ben de şaşırdım hangisini alacağımı Humi gidince yolu bulamadım bir türlü neyse sağlık olsun

TechniStar ın içini görünce ülen bu ne dedim yaw,yani Techni olacak diye de bu kadarını da istemem artık!

913 ise mecburen döndüm,en azından biliyoruz!bana da acil cihaz lazım Tosh Panelin dahili alıcısı beni illet etti!
    resim kalitesi çok güzel ama bunu kullanmak insanı hasta eder! işin tuhafı 2 aydır hala HotBird uydusunu da bulup taratamıyorum
    öyle illet bir menüsü var,sadece Türksat iniyor ancak izlediğim,yeresel veya dandik bir sürü kanal var bunlarda silinemiyor

Bugün baktım olmuyor Techni yi çıkardım kutusundan Salona kurdum,Kati yi ise oturma odasına geçirdim! tabi Tosh panel dahiliden
    Kati ye geçince hemen farketti,Techni ise gerçekten son 4 FW ilede iyice güzel oldu bu son 56.02 de çok çok iyi!

"watchmi" ise hikaye yaw,HbbTV nin bir başka versiyonu gibi,hiç açmadı beni,taratıyorsun ve Astra 19,2 den sanırım,63 adet kanal bulup TV List
    e atıyorsun bir kaç tanesine baktım "Alaman" işi bunlar

++

• quote:

Kamaxx Hocam

valla ben de şaşırdım hangisini alacağımı Humi gidince yolu bulamadım bir türlü neyse sağlık olsun

TechniStar ın içini görünce ülen bu ne dedim yaw,yani Techni olacak diye de bu kadarını da istemem artık!

913 ise mecburen döndüm,en azından biliyoruz!bana da acil cihaz lazım Tosh Panelin dahili alıcısı beni illet etti!
    resim kalitesi çok güzel ama bunu kullanmak insanı hasta eder! işin tuhafı 2 aydır hala HotBird uydusunu da bulup taratamıyorum
    öyle illet bir menüsü var,sadece Türksat iniyor ancak izlediğim,yeresel veya dandik bir sürü kanal var bunlarda silinemiyor

Bugün baktım olmuyor Techni yi çıkardım kutusundan Salona kurdum,Kati yi ise oturma odasına geçirdim! tabi Tosh panel dahiliden
    Kati ye geçince hemen farketti,Techni ise gerçekten son 4 FW ilede iyice güzel oldu bu son 56.02 de çok çok iyi!

"watchmi" ise hikaye yaw,HbbTV nin bir başka versiyonu gibi,hiç açmadı beni,taratıyorsun ve Astra 19,2 den sanırım,63 adet kanal bulup TV List
    e atıyorsun bir kaç tanesine baktım "Alaman" işi bunlar

++

Alıntıları Göster
    @buyukbang ın dedigi gibi önceden başkasının adına aktive edilmiş d.turk almayın sonra bir ton sorunla ugraşırsınız.

forumlarda hiç açılmamış, aktive edilmemiş arçelik vestel modül satanlar var. devir işi karışık zor iş, girmeyin o işlere.

ayrıca TF forumda okumuştum, bayi olan birine toplantıda demişler, yakında ci+ modüllü üyelik satacakmış DT, haberiniz olsun.

Cehennemin En Karanlık Yerleri, Buhran Zamanlarında Tarafsız Kalanlara Ayrılmıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Craig

@buyukbang ın dedigi gibi önceden başkasının adına aktive edilmiş d.turk almayın sonra bir ton sorunla ugraşırsınız.

forumlarda hiç açılmamış, aktive edilmemiş arçelik vestel modül satanlar var. devir işi karışık zor iş, girmeyin o işlere.

ayrıca TF forumda okumuştum, bayi olan birine toplantıda demişler, yakında ci+ modüllü üyelik satacakmış DT, haberiniz olsun.

Alıntıları Göster
    Bugün yarın astra ayarı yapılacak. Digicorder ile birlikte gelen Hd+ kartın aktivasyonu için sitesinde bir pin kodu soruyor, bende böyle bir kod yok. Cihaz üzerinden aktivasyon yapılırken de böyle bir kod soruluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cesi

Bugün yarın astra ayarı yapılacak. Digicorder ile birlikte gelen Hd+ kartın aktivasyonu için sitesinde bir pin kodu soruyor, bende böyle bir kod yok. Cihaz üzerinden aktivasyon yapılırken de böyle bir kod soruluyor mu?

Alıntıları Göster
    Astra kanalları izlemek istendiğinde bir kez bu pin code soruluyor ve ekrandan girilip aktive ediliyor diye yazmıştı buradan kullanan arkadaşlar, yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Astra kanalları izlemek istendiğinde bir kez bu pin code soruluyor ve ekrandan girilip aktive ediliyor diye yazmıştı buradan kullanan arkadaşlar, yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    Ben pin kodu için satıcı firma ile görüşeceğim? Çünkü kartın üstünde kart numarası var ama pin kodu diye birşey kutudan da çıkmadı, fatura da falan da belirtilmemiş.

Orijinalden alıntı: cesi

Ben pin kodu için satıcı firma ile görüşeceğim? Çünkü kartın üstünde kart numarası var ama pin kodu diye birşey kutudan da çıkmadı, fatura da falan da belirtilmemiş.

Alıntıları Göster
    Buna kullananlar cevap verse daha iyi olur, benim digicorder yolda daha.

Bir de benim sorum olacak bilenlere anlayanlara,
    70-90 cm arası bir çanakla, Turksat şart olmak kaydıyla, başka hangi uyduları görebilirim?
    Yer sıkıntım nedenle max 90 cm ve tek bir çanak kurdurabiliyorum sadece.

• quote:

Buna kullananlar cevap verse daha iyi olur, benim digicorder yolda daha.

Bir de benim sorum olacak bilenlere anlayanlara,
    70-90 cm arası bir çanakla, Turksat şart olmak kaydıyla, başka hangi uyduları görebilirim?
    Yer sıkıntım nedenle max 90 cm ve tek bir çanak kurdurabiliyorum sadece.

Alıntıları Göster
    "Astra HD+" Card aktivasyonu,şöyle oluyor;Card cihaza takılıyor ve ilgili bir HD+ paketindeki kanalın üzerine geliyor,sonra 30/40saniye
    beklenince bir uyarı geliyor ekrana oradan bir kaç sorulana ok filan deyip devam edince 10/20saniye sonra size ekrandan kullanım
    süresi geliyor ve kanal da açılıyor!

Bitiş tarihi olarak da taktığınız günden başlıyor ve 365gün olarak hesaplanıyor zaten bitiş tarihini göreceksiniz ekrandan,sonrada ekran
    kapanıyor+

Astra 19,2>>HD+ Paketi;14 adet HD kanal var

10832H. 22000 2/3 S2/8PSK
    11464H. 22000 2/3 S2/8PSK

• quote:

"Astra HD+" Card aktivasyonu,şöyle oluyor;Card cihaza takılıyor ve ilgili bir HD+ paketindeki kanalın üzerine geliyor,sonra 30/40saniye
    beklenince bir uyarı geliyor ekrana oradan bir kaç sorulana ok filan deyip devam edince 10/20saniye sonra size ekrandan kullanım
    süresi geliyor ve kanal da açılıyor!

Bitiş tarihi olarak da taktığınız günden başlıyor ve 365gün olarak hesaplanıyor zaten bitiş tarihini göreceksiniz ekrandan,sonrada ekran
    kapanıyor+

Astra 19,2>>HD+ Paketi;14 adet HD kanal var

10832H. 22000 2/3 S2/8PSK
    11464H. 22000 2/3 S2/8PSK

Alıntıları Göster
    Beyler Kamaxx üstada da yolladım ama size de sorayım,mutlaka bu hatayı yaşayanınız vardır.Oscam kurdum ancak ftp den cihaza bağlanamıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım? Yardım lütfen
    Durum: 192.168.1.4:9000 bağlantısı kuruluyor...
    Durum: Bağlandı, hoşgeldin iletisi bekleniyor...
    Hata: Bağlantı zaman aşımına uğradı
    Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor
    Durum: Yeniden denemek için bekleniyor...
    Wharfedale Wardus WR-400 FR / Wharfedale Pacific PI CR
    MSI GE70 0ND-413XTR i7-3630QM 2.4GHZ 8GB 750GB 2GB GTX660M 17.3"
    Sony Xperia™ Z2 Kullanıcıları Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

Beyler Kamaxx üstada da yolladım ama size de sorayım,mutlaka bu hatayı yaşayanınız vardır.Oscam kurdum ancak ftp den cihaza bağlanamıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım? Yardım lütfen
    Durum: Yeniden denemek için bekleniyor...

Alıntıları Göster
    Host;192.168.1.1xxx
    User Name;root
    Password;kathrein

bu şekilde olması gerekiyor "FileZilla" ile bağlantı da!

• quote:

Host;192.168.1.1xxx
    User Name;root
    Password;kathrein

bu şekilde olması gerekiyor "FileZilla" ile bağlantı da!

Denedim, hiçbir şekilde açmıyor. Hakan abi nete girmiyor girse hemen bağlanıp yapar ya da bişeyler önerir. Burda da kimsenin başına gelmemiş anlaşılan..
    Wharfedale Wardus WR-400 FR / Wharfedale Pacific PI CR
    MSI GE70 0ND-413XTR i7-3630QM 2.4GHZ 8GB 750GB 2GB GTX660M 17.3"
    Sony Xperia™ Z2 Kullanıcıları Kulübü
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.