Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 Video Rehber

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
20.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Modern Warfare 3'ün multiplayer moduna derinlemesine bakıyoruz ve ipuçlarına değiniyoruz.

• Video gayet başarılı ama oyun için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
  • first message

Eksi yağmuru istiyorum
  • Ellerine Sağlık Gökhan Abi.Çok iyi olmuş!
  • yere yatıp ölmüş gibi durma çok işimi yarycak
  • süper hazırlanmış elinize sağlık :) AlterMw3'e başlarken iyi oldu bu rehber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 18 Şubat 2012; 15:17:54 >
  • MW3 Çıkalı ne kadar zaman oldu şimdimi Multiplayer Rehber'i yapılıyor? Şok oldum resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 18 Şubat 2012; 15:24:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Call of da bir çok bilmedğim şeyi sayenizde öğrendim :)
  • Yere yattım valla işe yarıyor adamlar geçiyor üzerimden :D de bir yandan bakıyorlar cesedin şekli garip diye :D
  • Valla BF3 daha iyi ikiside orjinal var ben senelerden beri CoD oynarım multi kısmında bu sene BF3 tercih ettim MW en kötü yanı harıtaları çok dar ve dolambaçlı haraket fazla edilmiyor. depar fazla yapılmıyor Black ops harita sistemini arıyorsunuz black ops haritalar çok sade idi düşman kendi sahasında doğuyor ve haritanın ortasında kapışıyordunuz ve ortaya gelmek için uçtane yol var ve haritanın iyi tasarlanması sayesinde pusmada fazla olmuyordu...
    ve 3 haritada buyuk tasarlanmıştı bu sayede uzun menzilli silahları kullanma şansınız oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 18 Şubat 2012; 15:48:49 >
  • Yahu biraz düşünüp de yazsanız. Yeni çıkmış oyuna nasıl rehber hazırlanabilir ki, oyunu oynayayıp her yönünü inceledikten sonra gelecek tabi ki rehber. Bunu açıklamak zorunda olmak bile sinir bozucu. COD serisi bana hitap etmiyor o yüzden videoyu izlemedim ama eminim ilgilenenlere faydası olmuştur, ellerinize sağlık.
  • Bu Hafta Sonu Steamda Ücretsiz Olduğu İçin Çekilmiş Galiba
  • Rehber cok güzel olmus Gökhan abi
  • Güzel bir rehber olmuş,bilgilendirici
  • zaten alteriwnet oynuyorum ama artik giris yok aksam indirdim cod u bugun sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

Valla BF3 daha iyi ikiside orjinal var ben senelerden beri CoD oynarım multi kısmında bu sene BF3 tercih ettim MW en kötü yanı harıtaları çok dar ve dolambaçlı haraket fazla edilmiyor. depar fazla yapılmıyor Black ops harita sistemini arıyorsunuz black ops haritalar çok sade idi düşman kendi sahasından doguyor ve haritanın ortasında kapışıyordunuz ve ortaya gelmek için uçtane yol var ve haritanın iyi tasarlanması sagyesnde pusmada fazla olmuyordu
    ve 3 haritada buyuk tasarlanmıştı bu sayede uzun menzilli silahları kullanma şansınız oluyordu

Aynen hocam mw3 ü alacaktım arkadasimdan alıp denedim haritaları hic begenmedim black ops un kiler iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun üstünden yaklaşık 1 ay geçmesinden sonra hakikaten oldukça gerekli bir rehber yani.
  • Nooblar için iyi bir rehber olmuş. Bilmediğim öellikler olarak sadece UAV açılma sayısının minimap'a katkısı ile ceset gibi görülme olayı sadece. AK47 ve ACR gibi hasar oranı yüksek silahlara hiç değinilmemiş. Ağır makinalileri yerine assault sınıfından daha fazla örnek verilebilirdi. Sub machine gun ve light machine gun ağırlıklı bir video olmuş.

Akimbo kısmına keşke hiç değinmemiş olsaydınız. Çünkü oyunda hilecilerden sonra en sinir bozan oyuncu tipleri oluyor bunlar. Siz de sağolun, bunların artması için katkıda bulunmş oldunuz. Bu iki sınıf oyunculara her türlü iyi niyet ve dileklerimizi iletmekten geri durmuyoruz tabiii.

Dikkat ediyorum da, COD serisinden bahsedilirken nedense oyunun hileciler sebebiyle neredeyse oynanamaz hale geldiğinden bahseden yok. Buna çözüm arayan da yok.

Lakin konu yine de başlangıç seviyesindeki oyuncular için faydalı bilgiler içermekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveableintentions

Oyunun üstünden yaklaşık 1 ay geçmesinden sonra hakikaten oldukça gerekli bir rehber yani.

Ne 1 ayı, 3.5 ay olacak neredeyse.
  • ohooo taaa 1 sene önce çıkmış oyun şimdi geldi video rehberi :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.