Şimdi Ara

Accord, 508 ve Passat'ı Biz de İnceledik. (Bol Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
3
Favori
12.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yaşanan hararetli tartışmalar ve bu 3 otomobilin malzeme kaliteleri konusunda söylenen yanlışları düzeltmek için bugün Anıl, Haluk abi ve ben bir araya gelerek bu 3 aracı ayrıntılı olarak inceledik.

Accord incelememiz diğerlerinden biraz farklı oldu. Elimizden geldiğince fazla yakıt harcatmaya çalışırken, bir yandan da malzeme kalitesine değindik. Nerelerin yumuşak, sert ve kaplama olduğuna sürüş esnasında değindik. Diğer iki aracı showroomda inceledik.

Sabredip videoları izleyenler bu 3 araç arasında en kaliteli malzemelerin kullanıldığı modelin 508 olduğunu, Accord ile Passat arasında bu konuda bir fark bulunmadığını görecekler.

Honda Accord

Peugeot 508 Active

Volkswagen Passat Comfortline

Passat 2. bolim

Videoları inceleme sırasına göre koyuyorum. Herhangi bir kasıt yok.

Passat videosunu çekerken kameranın şarjı bitti. 2. partı haluk abi yüklediğinde eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 18 Şubat 2012; 1:45:37 >

• Dünki olanlardan sonra olabildiğince tarafsız ve güzel bi inceleme yaptığımızı düşünüyorum. Ayrıca dün yazdıklarımdan rahatsız olanlardan da bir kez daha özür dilemek isterim. Ama benim bahsettiğim dün ki olay sadece 2.0 motorların abartıldığı kadar fazla yakmadığıyla alakalıydı. Bunuda mümkün olduğunca gösterdim. Herkes İstanbul trafiğinde yaşamıyor o yüzden herkesin oturduğu ile göre belirli yakıt tüketimleri vardır. Ve bu aracımız Ankara gibi Türkiye'nin en büyük 2. kentinde ortalama bi tüketime sahip.
  • Mesajım bulunsun mutlaka hepsini izleyeceğim.
  • Uzun zamandıur girmiyordum tartışma dönmüş heralde klasik mlazeme kalitesi Accord a fln laf atılmış gibi anladım. Elinize sağlık uğraşıp videoya çekmişsiniz.

Birde bu yumuşak sert plastik olayında bir şey söleyim burada herkes çok biliyor atıp tutuyorya;

Şimdi her yumuşak plastik olan araba kaliteli, sessiz olacak gibi bir durum yok. Ben 10 sene 210.000km boyunca komple torpidosu (alt kımıda dahil yarı değil), kapılarının tamamı (en alt ufak kısım hariç) (ön arka kapılar), burada insanların yumuşak plastik tabir ettiği kaliteli dediği Laguna 1 aracı kullandım.

Arabanın içinden gelmeyen Lakırtı, lukurtu, vs yoktu. Ki türünün tek örneği denecek derece temiz 0km den itibaren Yetkili servis bakımlı, lpg siz vs. bir arabaydı.

Arakadaşımın ise 2. el aldığı, eşek niyetine binilmiş, dh deki büyük alimlerin sert plastik diye burun kıvırdığı eski kasa 2000 kusur model Accord dan ise tek ses gelmiyordu. Aynı durumda olan 99model 1.8T passat ta ne motor sesi nede bir takırtı tukurtu sesi gelmiyordu ki plastik kalitesi öle iyi bir araç değildir.

Anlayana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 17 Şubat 2012; 21:52:01 >

• Passat'ın comfortline olması da bir etken. Highline Passat da aynı kanıya varmak biraz zor.
    Elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Passat'ın comfortline olması da bir etken. Highline Passat da aynı kanıya varmak biraz zor.
    Elinize sağlık

Hocam trendline da inceledik comfortlinede hepsinde aynı malzeme kalitesi. Biz burda malzeme kalitelerini karşılaştırdık forumdakiler için çok önemli biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Uzun zamandıur girmiyordum tartışma dönmüş heralde klasik mlazeme kalitesi Accord a fln laf atılmış gibi anladım. Elinize sağlık uğraşıp videoya çekmişsiniz.

Birde bu yumuşak sert plastik olayında bir şey söleyim burada herkes çok biliyor atıp tutuyorya;

Şimdi her yumuşak plastik olan araba kaliteli, sessiz olacak gibi bir durum yok. Ben 10 sene 210.000km boyunca komple torpidosu (alt kımıda dahil yarı değil), kapılarının tamamı (en alt ufak kısım hariç) (ön arka kapılar), burada insanların yumuşak plastik tabir ettiği kaliteli dediği Laguna 1 aracı kullandım.

Arabanın içinden gelmeyen Lakırtı, lukurtu, vs yoktu. Ki türünün tek örneği denecek derece temiz 0km den itibaren Yetkili servis bakımlı, lpg siz vs. bir arabaydı.

Arakadaşımın ise 2. el aldığı, eşek niyetine binilmiş, dh deki büyük alimlerin sert plastik diye burun kıvırdığı eski kasa 2000 kusur model Accord dan ise tek ses gelmiyordu. Aynı durumda olan 99model 1.8T passat ta ne motor sesi nede bir takırtı tukurtu sesi gelmiyordu ki plastik kalitesi öle iyi bir araç değildir.

Anlayana..

bahsedilen konu sadece malzeme kalitesiydi. 10 sene sonra bu modellerin icinden nasil seslerin gelecegini bilmiyoruz.

konu sadece malzeme kalitesiydi ve yalan yanlis bilgiler dolasiyordu ortalikta. biz de sadece malzeme kalitesinden bahsettik.

her sey malzeme kalitesi degil biliyoruz. bu konu da vosvoscularin cikis noktasi olacak bana gore. malzeme kalitesini tutturamadik, iscilikten zorlayalim diyecekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Passat'ın comfortline olması da bir etken. Highline Passat da aynı kanıya varmak biraz zor.
    Elinize sağlık

inceledigimiz 508 de allure degil, active donanimli.

ayrica passat'ta donanimlar arasi kalite farki yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Elinize sağlık

Hocam trendline da inceledik comfortlinede hepsinde aynı malzeme kalitesi. Biz burda malzeme kalitelerini karşılaştırdık forumdakiler için çok önemli biliyorsunuz.

Şu anda pek müsait değilim videolara biraz bakındım da güzel olmuş, ilk fırsatta videoları baştan sona kadar izleyeyim ondan sonra tekrar yorum yapacağım.
    Highline ve comfortline farkını o zaman konuşuruz hocam.

• Passat'ın iç mekanını neden incelemekle zaman kaybediyorsunuz ki :) B6 kasa Passat ile B7 kasanın iç mekanı arasında fark göremiyorum.2010'dan sonraki Passat B6'larda da yeni kadran kullanılmaya başlandı zaten.Tasarım ve 2 yeni motor seçeneği dışında pek bir fark göremedim ben.Elinize sağlık,en yakın zamanda izleyeceğim videoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Uzun zamandıur girmiyordum tartışma dönmüş heralde klasik mlazeme kalitesi Accord a fln laf atılmış gibi anladım. Elinize sağlık uğraşıp videoya çekmişsiniz.

Anlayana..

bahsedilen konu sadece malzeme kalitesiydi. 10 sene sonra bu modellerin icinden nasil seslerin gelecegini bilmiyoruz.

konu sadece malzeme kalitesiydi ve yalan yanlis bilgiler dolasiyordu ortalikta. biz de sadece malzeme kalitesinden bahsettik.

her sey malzeme kalitesi degil biliyoruz. bu konu da vosvoscularin cikis noktasi olacak bana gore. malzeme kalitesini tutturamadik, iscilikten zorlayalim diyecekler

Laguna 3 iç mekanı şahane, yumuşak plastik ağırlıklı, kozmetik işçiliği çok güzel, tasarım olarak ta albenili bir araç. Ancak abuk subuk yerlerinden ses geliyor mesela.

Halbuki şuana kadar hiçbir Accord dan ben komik sesler geldiğini duymadım.

Ben sizin bu tarz bir testi neden yaptığınızı gayet iyi anlıyorum forumdakilere olayı göstermek için iyde yaptınız lafım size değil.

Piyasa şuanda D sınıfı olupta vasat iç mekan malzeme kalitesine sahip araba yok denecek kadar az.

• Üstadlar elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş artık istanbul tayfası olaraktan da bir cevap veririz foruma

Bu arada videoların hepsini izleyemedim müsait olmadığım için ilk fırsatta izleyip detaylı yorumlarımı yapacağım.
  • 508 o kadar kaliteli değil. Biraz abartı var sanki.

407'ye göre daha iyi ama rakipleriyle benzer kalitede.

İç mekan kalitesi abartılıyor forumda maalesef.

Whatcar yorumu:

The 508's interior is a big step forward from the 407's, with some very classy materials and details. The styling is rather conservative, but the top-notch plastics and precise, solid controls give it an upmarket feel that's at least a match for its rivals in this class.
  • Yorumum bulunsun izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

508 o kadar kaliteli değil. Biraz abartı var sanki.

Whatcar yorumu:

The 508's interior is a big step forward from the 407's, with some very classy materials and details. The styling is rather conservative, but the top-notch plastics and precise, solid controls give it an upmarket feel that's at least a match for its rivals in this class.

Hocam forumun kriterlerine göre yaptık incelememizi. Yumuşak plastik kalite simgesi bazılarına göre. Bizde bu kriterlere göre en fazla yumuşak plastiği 508 kullanmış onu passat ve accorddan kaliteli dedik. Bence yanlış birşey yok ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

508 o kadar kaliteli değil. Biraz abartı var sanki.

Whatcar yorumu:

Senin ingilizce bilmediğin de anlaşıldı şu an.
  • quote:

Anlayana..

kıvırmalar başlamış

• öncelikle elinize sağlık

şahsi fikrim 508 için yorum yapmıyorum kısa ve net üstünden geçiyorum

asla ama asla ne passata nede accorda rakip bir araç

test edilen accord sanırım en full donanım zaten tek donanım var ama passat orta paket olan comfortline onun için adil bir inceleme değil

higline passatlardaki Alcantra deri döşeme döşeme bile başlı başına bir kalitedir bence diğerlerini yazmaya gerek yok

accordun orta konsolu passata göre gerçekten sönük kalmış özelikle accordaki teyp gerçekten aynı yeni civicteki gibi çok kötü el freni var elektronic değil

accorda anahtarsız giriş yok sanırım passatta var

şimdilik aklıma gelenler bunlar

accordun 2000 MOTOR OLMASI BENZİNLİ OLMASI OLAYI BİTİRİYOR KALİTE İSE KESİNLİKLE HİGLİNE PASSAT
  • Bu arada whatcar baya övmüş 508 i

Özetle 1. sınıf plastik kalitesi araca premium bir hava katmış diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Bu arada whatcar baya övmüş 508 i

Özetle 1. sınıf plastik kalitesi araca premium bir hava katmış diyor.

Pejo yapsa yapsa yapacağı kapasite belli. 406 bu arabadan daha üstün zamanına göre
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.