Şimdi Ara

X1600 pro 256mb ile 3dmark2005 : 3740 sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalar bu ekran kartını (sapphire X1600 pro 256mb 128bit agp ) yeni aldım agp girişli olduğu için tercih ettim bu score nasıl sizce iyimi yoksa bu kart yerine başka kart düşünmelimiydim?
    oc'siz :3740
    hafif oc'li :3832

• 6600gt ayarı bir kart fakat nvidiayı tercih ederim.
  • normal görünüyorlar. Tabi diğer sistem bileşenlerinin ne olduğunu bilemeyeceğimiz için net yorum yapmamız güç.
  • buda biraz daha O'C'li
    500@577
    memory 405@450

3dmark score : 4176

sistem bileşenleri aşağıda bir tek ekran kartı değişti.
    Birde 6600gt lerde sonuçlar ne durumda onu öğrenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 7 Şubat 2006 23:14:49 >
  • Normal 6600GT ler 3500-3700 arasında bişey alıyolar Leadtek in ext edit 6600GT si daha fazla alıyor ama ne kadar olduğunu bilmiyorum..
  • ben 6600gt ile tek 512 ram ile 4007 puan almıştım bence düşük...atinin x1600 serisi beklenen perfomansı vermedi kullanıcılara
  • 6600gt yada 6800gs +1yada x800gto
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaça aldığını söyle de ona göre yorum yapalım.. 6600 GT bu kartı ikiye katlar

• quote:

Orjinalden alıntı: sejder

Arkadaşalar bu ekran kartını (sapphire X1600 pro 256mb 128bit agp ) yeni aldım agp girişli olduğu için tercih ettim bu score nasıl sizce iyimi yoksa bu kart yerine başka kart düşünmelimiydim?
    oc'siz :3740
    hafif oc'li :3832

Bu karttan bende aldım ancak kuramadım. Ne tür ayarlar yapmak gerekiyor.
    Kitapcığında fazla acıklama yok.
    Eski sürücüyü silip bu kartı taktım. Açtığımda yeni sürücü istedi. Sürücüyü yüklerken ekran karardı. Hard disk biraz çalıştı sonrada öylece kaldı.
    Nerede hata yapıyorum acaba.
    Güç kabloları ne sekilde taktınız.
    Biosta ayarlamalar yapılıyormu.
    Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 8 Şubat 2006 11:55:40 >
  • Kartın agp ise ek güç girişini karta takman lazım. Bunun dışında bir ayara gerek yok, tabi sürücünü yüklemen lazım bir de.Ekranın kararmasının nedeni güç kaynağının yetersiz oluşu olabilir. Sistem özelliklerini yazarsan ona göre bişey söyleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezmen

Kartın agp ise ek güç girişini karta takman lazım. Bunun dışında bir ayara gerek yok, tabi sürücünü yüklemen lazım bir de.Ekranın kararmasının nedeni güç kaynağının yetersiz oluşu olabilir. Sistem özelliklerini yazarsan ona göre bişey söyleriz.

İlginize teşekkürler

Sistemim P.4 2,6 ht GHZ İŞLEMÇİ 800 MHZ FSB
    XP Home
    256 mb sdram bellek-400 mhz
    80 gb sabitdisk 7200rpm
    8x4x agp slots

.
  • Güç kaynağının markasını belirtirsen iyi olur.Kasanın markası Asus, Aopen, Foxconn gibi kaliteli bir marka değilse içindeki güç kaynağı yetersiz kalabilir. Bu durumda ya kasanı değiştir ya da en az 400W gerçek güç kaynağı alman sorunu çözebilir. Ayrıca 256mb ram ile o karttan iyi bir performans bekleyemezsin.
  • Kart bence güzel,bu kartla çoğu GT'yi yerim
  • GT tanımaz
  • sonuç güzel 6600gt yi geçmişsin benim skorum 3570ti 6600gt ile
  • bahrikutlu @
    benm ki 3900 def soğutma ile o zaman noolucak beni geçememiş oluyo??
    senin 6600gt nin gpu su daha gider bence.benim takoz bile 550 yi geçtiğine göre

x1600pro un sahibi arkadaşq

def halde x1600pro, 6600gt puanına yakın almış oluyo gliba.bence kart iyi.oc ile daha uçar heralde ama daha abanmamışın karta galibaskorlar güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

kaça aldığını söyle de ona göre yorum yapalım.. 6600 GT bu kartı ikiye katlar

yavaşşş
  • 6600GT ayarında bir kart işte... Ama görüntü kalitesi açısından Nvidia'dan başarılı olduğuna eminim.
  • Evet arkadaşlar kartın driver'ını güncelledim. Ve hiçbir kastırma olmazksızın ve default fan ile kartın aldığı score 3790 . Eğer kartın score'u az geldiyse belkide agp portunun pci-x oranla daha yavaş olmasından kaynaklanabilir.
    Bu arada kartı 155 dolar + kdv 'ye aldım. Başka iyi agp kart bulamadım bulsam onu alırdım.
    Hafif kastırma ile score 4176 oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 8 Şubat 2006 19:13:37 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.