Şimdi Ara

ASUS, Eee Pad Transformer için Ice Cream Sandwich güncellemesini erteledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • ASUS, Eee Pad Transformer için Ice Cream Sandwich güncellemesini erteledi


     
    ASUS'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü popüler Android tableti Eee Pad Transformer için Ice Cream Sandwich güncellemesini bu ayın ortasından itibaren dağıtmaya başlayacağını resmi olarak duyurmuştu. Ancak ASUS Singapur departmanı tarafından yapılan açıklama Eee Pad Transformer kullanıcılarını biraz üzecek gibi.
     
    ASUS, ilk Transformer modeli için ICS güncellemesini gelecek aya kadar yayınlamış olacağını açıkladı. Kesin bir tarih belirtilmedi.
     
    ASUS gecikmenin hangi nedenden kaynaklandığı konusunda bir açıklama yapmadı. Dünyanın ilk 4 çekirdekli tableti olan Transformer Prime modelindeki ICS güncellemesi sonrası ortaya çıkan problemlerin bu kararda etkili olduğu belirtiliyor.
     
    ASUS Transformer Prime modeli, ICS güncellemesi sonrasında bazı kilitlenme sorunları yaşamaya başlamıştı. Firma sonraki yamalarda bu problemleri giderdi. Eee Pad Transformer kullanıcıları merakla yeni güncellemeye kavuşacakları günü bekliyor.
     







  • Bunlarda Huawei'ye benzemeye başladılar :)))
  • Ben ciddi ciddi bu tableti alacaktım. Çıkış tarihi ertelendi, wifi sorunu çıktı, tekrar çıkış tarihi ertelendi sonra bi daha ertelendi. Saçma sapan bi hal aldı. Şimdi de ics güncellemesini erteliyorlar bu saatten sonra dövseler almam.

    Anlamadığım milyar dolarlık şirketler güncellemeleri çıkaramazken bu xda'daki arkadaşlar hemen her telefon için şirketlerden daha kısa sürede romları çıkarıyorlar ben bunu anlamıyorum. Hani yapamadığınız bir şeyse güncelleme işi xda'dan 10 tane adam alsınlar işe halletsinler şu güncellemeleri.

    Benim gibi koyu bir android fanı bile windows phone 7 ye geçiş yaptı şu tutarsızlıklar yüzünden.
  • Yahu ne oldu bu üreticilere? Erteleyen erteleyene!
    Bir terslik mi var bu ics'de anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ressambdrm

    Ben ciddi ciddi bu tableti alacaktım. Çıkış tarihi ertelendi, wifi sorunu çıktı, tekrar çıkış tarihi ertelendi sonra bi daha ertelendi. Saçma sapan bi hal aldı. Şimdi de ics güncellemesini erteliyorlar bu saatten sonra dövseler almam.Anlamadığım milyar dolarlık şirketler güncellemeleri çıkaramazken bu xdadaki arkadaşlar hemen her telefon için şirketlerden daha kısa sürede romları çıkarıyorlar ben bunu anlamıyorum. Hani yapamadığınız bir şeyse güncelleme işi xdadan 10 tane adam alsınlar işe halletsinler şu güncellemeleri.Benim gibi koyu bir android fanı bile windows phone 7 ye geçiş yaptı şu tutarsızlıklar yüzünden.


    Arkadasim bahsi gecen tablet tf-101 cikis tarihi ertelenmedi zaten uzun suredir piyasada wifi problemide yok hatta hic bi problemi yok diyebiliriz , piyasadaki en stabil tabletlerden biridir sadece android 4.0 cikacakti bu aylarda cikmadi, cikmasa bile bu haliyle zaten iyi, ben baska bi yerde 4.0 hazit oldugu ama googlenin onayini mi ne bekliyolarmis galba lisans icin ,yani sorunun kendilerinden degil googleden kaynaklandigini soluyolar




  • ASUS United Kingdom:
    "Regarding the reports of ICS for TF101 being pushed back to March - Asus UK has not received any information confirming this. We will let you know if there is any further, solid developments and when we have a difinitive date for the release.

    As Asus Singapore said we appreciate all the support and enthusiasm shown for our products on Facebook. We also realise how frustrating it is to wait and thank you for your patience." 23 hours ago

    Daha kesin değil ertelenme. Baksanıza asus ingiltereye daha bunu belirten herhangi bir bilgi gelmemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akca_710 -- 17 Şubat 2012; 11:29:09 >
  • Ayrıca Asus'un sitesinde de 4.0 güncellemesi geldiği yazıyor.
    Haber yanlış olabilir.
    www.asus.com
    "Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich is a revolutionary operating system specially designed and optimized for tablets, and enables users a full web experience for on-the-go web browsing, communicating and casual computing. Supporting Adobe® Flash® and the ever growing Android™ Market, entertainment is a finger swipe away"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mugurgok

    http://www.hardwaremania.com/haber/2012/02/17/asus-eee-pad-transformer-primeda-android-4-0-guncellemesi-hazir/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+hardwaremania+%28hARDWAREMANIA%29&utm_content=Google+Reader

    Ayrıca Asus'un sitesinde de 4.0 güncellemesi geldiği yazıyor.
    Haber yanlış olabilir.

    www.asus.com
    "Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich is a revolutionary operating system specially designed and optimized for tablets, and enables users a full web experience for on-the-go web browsing, communicating and casual computing. Supporting Adobe® Flash® and the ever growing Android™ Market, entertainment is a finger swipe away"

    senin bahsettiğin tf prime(tf 201). bizim dediğimiz ise transformer (tf101)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akca_710 -- 17 Şubat 2012; 17:43:47 >




  • Sorunsuz olacaksa gerekirse bir ay daha bekleyelim. Asus güncelleme yayınlama konusunda hep hızlı olmuştur, ama her güncelleme sonrası çıkan hatalar yüzünden hep bir ay sonraki düzeltmeler gelene dek sorunlu alet kullanıyorduk.
  • Bu ertelemeler hep rakiplerin yararına oluyor ve geciktirme çok şey kaybettiriyor.:/
  • Bu ürünü gördüğümde heyecanlanmıştım. Sadece internet, ufak tefek oyunlar, gündelik işler vs için yeteceği kanaatinde idim. Bu kadar hevesle yaklaşınca herşeyini de takip eder oluyorsunuz. @ressambdrm'de dediği nedenler yüzünden muntazam bir soğuma oldu. Üstüne birde kilitli rom yüzünden iyice soğudum. Bana güven vermiyor. Alınca çok tırmalattıracakmış gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.