Şimdi Ara

Silent Hill: Downpour Video Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
11.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Kasabaya korku sağanak yağmurla geliyor.

• İlk video incelemesi hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.krts -- 20 Şubat 2012; 19:18:18 >
  • Alkan abi siftah yapmış sanırsam video incelemelere hayırlı olsun süper bi inceleme olmuş.
  • ersin kılıç ve gökhan yılmaz'ın ilk zamanlardaki incelemelerine göre ilk incelemeniz güzel olmuş
  • vayy Alkan abi hayırlı olsun ilk video incelemen seni başka incelemelerde görmek üzere teşekkürler :)
  • Fena olmamış ama bir Erdinç İyikul değil. :)) (Alex muhabbeti)
  • Ağzına sağlık Alkan, darısı başıma artık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Yakuza 4 İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme gayet güzel ve açıklayıcı olmuş. Elinize sağlık.
  • İnceleme güzel yalnız seslerin kaydedildiği mikrofon sanırım kulaklık ya da masaüstü tarzı bir şey olsa gerek. Alçak geçiren süzgeç etkisi yaratmış. Anlaşılabilirlik çok zor.
  • Teşekkürler inceleme gayet güzel olmuş.
  • Korku oyunlarını gece yarısı abimle birlikte oynamaya bayılıyorum.
  • Güzel inceleme ağzına sağlık, Alışmamız gerekecek biraz. Yanlız mikrofondan son kelimelerde üfleme sesi geliyor tek sorun o.
  • nerde o eski silent hill? hastan,e kilise ve kanalizasyon nekadar korkutucu gelirdi. bence artık o dönemler bitti oyunlar ilk serilerinin yanından bile geçemiyor
  • Güzel inceleme teşekkürler
  • Yeni editörün ilk incelemesi oldukça iyi olmuş. Ama oyunu pek beğenmedim.
  • Guzel inceleme olmus, tesekkurler.
  • Oyunu beğenmedim... İnceleme için teşekkür ederim ama editörün egzersize ihtiyacı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthShield -- 17 Şubat 2012; 9:57:32 >
  • Şu mikrofonunuzu hiç beğenmiyorum.Ne bileyim bir 1 e 1 videosunda Erdinç abinin sesi daha net gelirken oyun incelemelerinde ise sesi bir tuhaf geliyor.Aynı şey Ersin abi içinde geçerli.Mass Effect 3 demosunda sesi çok kulak tırmalayıcı geliyor.Ama Oyun Muhabbetleri videosunda sesi çok güzel geliyor.
    Alkan abinin incelemesi güzel.Biraz daha yavaş konuşup kelimeleri daha anlaşılır daha tane tane söylerse hiçbir eksiği kalmayacak.
  • Silent hill hastasiyim ve bütün silent hill oyunlarını bitirdim, bu oyununda cikmasini dört gözle bekliyorum, ön inceleme icin tesekkürler
  • Alkan Abi, sanırım BSC stüdyosundan uzaksın, ve bu yüzden de mikrofonunun kalitesinde bir vasatlık var. Ama onun dışında gayet güzel bir inceleme olmuş. Ağzına sağlık.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.