Şimdi Ara

Civilization V'e Ek Paket Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Sıra tabanlı strateji oyunlarının en önemli temsilcilerinden Civilization'un son çıkan oyunu Civilization V için yeni ek paket duyuruldu. Civilization V: Gods & Kings ismindeki yeni ek paket, dolu içeriğiyle birlikte geliyor.
     
         Yeni oynanabilir uygarlıkların yanı sıra yeni üniteler de ekleyen ek paket, oyuna yeni içerik öğelerini de getirecek. 27 yeni ünite, 13 yeni bina, 9 yeni anıt ve 9 yeni uygarlık ekleyen ek paketin bu uygarlıkları arasında Hollanda, Keltler ve Mayalılar yer alıyor.
     
         Gods & Kings'in ekleyeceği yeni içerik öğelerine geldiğimizde en dikkat çekeni, oyuncular tarafından en çok istendiği belirtilen din oluşturma seçeneği oluyor. Tamamen gözden geçirilen savaş sisteminin yanı sıra gelişmiş diplomasi ve haliyle yeni senaryo görevleri, Gods & Kings ile birlikte Civ 5'e eklenecek.
     
         Tüm bu özellikleri getirecek olan Civilization V: Gods & Kings, içerisinde bulunduğumuz yılın sonbahar aylarına göz kırpıyor.
     








  • Tekrar kanuni olmayı dört gözle bekliyorum
  • Sonunda bir EK PAKET, içeriğine göre aşırı pahalı gereksiz saçma bir DLC değil.
  • Bildiğin oyunu kırpıp piyasaya sürüyorlar sonrada çok müthiş bir şeymiş gibi eski serilerde olan özellikleri ekliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper1907

    Bildiğin oyunu kırpıp piyasaya sürüyorlar sonrada çok müthiş bir şeymiş gibi eski serilerde olan özellikleri ekliyorlar.

    ek paket diyor zaten civ6 demiyor
  • Ek paketi parçalayıp DLC diye 5 katı fiyata satıyorlar.Ek paket diye satmalarını tercih ederim.

    Bir de DLC ile firmalar oyunlarını güncel tutuyor diyen adamlar var.oyunun çıktığı gün adam DLC piyasaya sürüyor bu geliştirme mi oyunu kırpıp ayrı ayrı satmak mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biramıçokgördüler

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alper1907

    Bildiğin oyunu kırpıp piyasaya sürüyorlar sonrada çok müthiş bir şeymiş gibi eski serilerde olan özellikleri ekliyorlar.

    ek paket diyor zaten civ6 demiyor

    Ama bunlar eski oyunlarda olan mekanikler. Yani oyunu eski oyunlardaki özelliklerin üstüne yeni bir şey ekleyecek şekilde çıkartmayıp, eski oyunlardaki özellikleri kırpıp sonra ek paket diye kakalıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.