Şimdi Ara

I-O Data'dan LED aydınlatmalı 21.5-inç Full HD monitör: LCD-MF222E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  •  

    I-O Data, 21.5-inç boyutunda tasarladığı LED aydınlatmalı LCD-MF222E modelini duyurarak ürün gamını genişletti.

     

    1920 x 1080 piksel çözünürlük sunan LCD-MF222E, firmanın bu ay piyasaya sürmeyi planladığı LCD-MF234XPGBR'nin aksine IPS değil, TN panel kullanıyor. HDMI, DVI ve D-Sub gibi bağlantı seçeneklerini bünyesinde barındıran model, 1000:1 kontrast oranı, 5.000.000:1 dinamik kontrast oranı, 250 cd/m2 parlaklık seviyesi ve 5 ms tepki süresiyle geliyor.

     

    I-O Data'nın LCD-MF222E'yi siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle 239$'dan satışa sunması bekleniyor.

     











  • Fiyatına göre bence gayet iyi ve çoğu kullanıcı için yeterlinin üstünde işe yarar bir ürün açıkçası,hep bu koonuya ne olursa olsun değinirim tasarım yada tasarım demiğimde biçim olarak kötü..
  • Aynı fiyata aldığım Viewsonic 24inç LED monitor kullanıyorum. Gerisi size kalmış.
  • LED monitör ile Led Aydınlatmalı arasında fark var mı? Aklımda kaldığı kadarıyla gerçek LED monitörlerde herbir piksel birer ışık kaynağı. LED Aydınlatmalı dediğimizde ise sıradan LCD monitörlerde sadece ışık olarak ledlerin kullanılıyor olması. Yanlışsam düzeltin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadric

    LED monitör ile Led Aydınlatmalı arasında fark var mı? Aklımda kaldığı kadarıyla gerçek LED monitörlerde herbir piksel birer ışık kaynağı. LED Aydınlatmalı dediğimizde ise sıradan LCD monitörlerde sadece ışık olarak ledlerin kullanılıyor olması. Yanlışsam düzeltin.


    OLED ile led tv farklı şeyler. Kendi ışığını sağlıyan OLED ve buna benzer teknolojiler. LEd tv ler sadece LCD gibi piksel in arka tarafından alınan ışıkla oluyor . LCD lerde kullanılan ışık yerine led ışık kullanıp daha ince bir görüntüye sahip oluyorlar ve adına LED tv diyorlar.

    Şuanda Oled teknılojisiyle Türkiyede hiçbirşekilde TV bulamazsın.2 yada 3 senedaha beklemek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1

    quote:

    Orijinalden alıntı: deadricLED monitör ile Led Aydınlatmalı arasında fark var mı? Aklımda kaldığı kadarıyla gerçek LED monitörlerde herbir piksel birer ışık kaynağı. LED Aydınlatmalı dediğimizde ise sıradan LCD monitörlerde sadece ışık olarak ledlerin kullanılıyor olması. Yanlışsam düzeltin.
    OLED ile led tv farklı şeyler. Kendi ışığını sağlıyan OLED ve buna benzer teknolojiler. LEd tv ler sadece LCD gibi piksel in arka tarafından alınan ışıkla oluyor . LCD lerde kullanılan ışık yerine led ışık kullanıp daha ince bir görüntüye sahip oluyorlar ve adına LED tv diyorlar. Şuanda Oled teknılojisiyle Türkiyede hiçbirşekilde TV bulamazsın.2 yada 3 senedaha beklemek lazım.


    Teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.