EA, 24 Şubat tarihinde satışa çıkacak Syndicate için çıkış videosunu yayınladı bile. PC, PS3 ve Xbox 360 sahiplerinin 2069'da geçen sci-fi bir dünyadaki FPS yolculuğuna ramak kaldı.
Ticari bir pazarda 3 mega şirketin emellerini gerçekleştirmek için her şeyi uyguladığı acımasız bir dünyada geçiyor Syndicate. Eurocorp, Cayman Global, ve Aspari adlı bu şirketlerin çıkarları uğruna yaptıkları bu savaşta kendimizi Miles Kilo adında Eurocorp'un en yeni prototip ajanı olarak bulacağız. Kafamızda en güncel bio-chip ile birlikte zamanı durdurma, duvarların arkasını görme ve dijital dünyalara giriş yapma gibi birçok özelliğin sahibi olacağız.
İşte Syndicate'in çıkış videosu, tadını çıkarın:
mükemmel !
müthişşş bir oyun
baştaki adamı beğendim, deus ex gibi bir oyun
Co-op demosu baya eğlenceliydi, senaryosu da müthiş gözüküyor.Zaten müziklerden bahsetmeme bile gerek yok. Sabırsızlıkla bekliyorum...
Film gibi çıkış videosu!
hic bir fps de gormedimiz dinamikler zengin bir oyun coop senorya cok guzel di senorya modunda konusu cok guzel gorunuyor muzikler tek kelime ile harika demonun silah sesleri de guzel di grafikler ise kotu denemez ayrica pc de ise ilerleyen zamam da dx11 gorebiliriz http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Syndicate_PCde_DX1011_Desteklemeyecek-23894.htm
bir de onlinepass da yok :D eger arkasim da bu oyunu alırsa cok eglenceli oyunlar ortaya cıkar :D
Video çok iyi ama yinede incelemelerden alacağı puanları beklicem.
Brian Cox iyi olmuş(baştaki top sakallı adam).
Karizma bir oyuna benziyor...şarkısıda sağlammış ama ea'nin yaptığı bazı oyunlar patlıyor bakalım buna ne olacak.
deus ex in aksiyonlu versiyonu gibi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Karizma bir oyuna benziyor...şarkısıda sağlammış ama ea'nin yaptığı bazı oyunlar patlıyor bakalım buna ne olacak.
Oyunu EA değil, The Chronicles of Riddick ve The Darkness 1 yapımcısı Starbreeze yapıyor. Multiplayer modu zayıf olsa bile singleplayer modu illa ki sağlamdır.
The Darkness'in se iyidir...
Deus EX e baya benziyor, Mekanlar, Bilim kurgu, Yapılan işler şirketler vs. Böyle Eski Koridor fps leri hatırlatan Her yer Duvar ve Binalardan ibaret olan FPS leri sevmiyorum.
Önce Skrillex sonra Nero ile müzikleri harika olmuş.. oyunda çok güzel duruyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme