Şimdi Ara

nsx hayata geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hondanın performans otomobilleri arasında yeni civic type r ve s2000de var

yeni nsx hondanın sportif geçmişini simgeleyen modellerin hayata geri dönüşlerinin öncüsü olacak. yeni civic type r a yeşil ışık yakıldığı, s2000 in ise gelişim aşamasında olduğu gelen bilgiler arasında

ortadan motorlu hibrit nsx concept, detroit otomobil fuarında sergilendi. honda patronu takanobu ıto, otomobilin abd'de geliştirilip üretileceğini ve üç yıl içinde dünyadaki tüm pazarlarda satışa sunulacağını söylüyor. ''bu otomobil bizim performans konusundaki tutkumuzu sergiliyor ki bu tutku, dna'mızda var. onu her ne kadar müşterilerimiz için üretiyor olsak da, bu modeli yarışırken de görebilirsiniz.'' diyor ıto.

honda avrupada düşen satışları nedeniyle müşterilerden aldığı ekonomi odaklı geri dönüşlere cevap vermeyi amaçladı ancak bu durum, ancak bu durum şirketin sportif karakterine zarar verdi. ıto ise bu durumla yakından ilgilendi.

şirket içindeki bir kaynağımız '' hondanın artık ne için var olduğunu bilmediğini düşündüren bir hava vardı. başkan ıto bu durumla bireysel olarak ilgilendi, sportif modeller markamızın kilit ürünleridir. nsx, type r ve s2000 isimleri müşterilerimize çok şey ifade eder. motor sporlarında yer almakta bunun bir parçasıdır.'' diyor.

acura logolu model avrupada elbette honda markasıyla satılacak ve cenevre otomobil fuarında sergileninceye kadar revize edilecek. otomobil 2014ün başlarında abd'de satışa sunulması bekleniyor.

nsx hibrit'in ortasında 3.5 lt v6 bulunuyor

nsx hayata geri dönüyor

kaynak:autocar dergisi

el emeği göz nuru dergiden yazdım otomobil camiası için iyi bi haber

• Keske eskisi gibi gelebilseler...

Ama imkansiz.

Hem emisyon kurallari hem honda nin artik hibrid araclara agirlik vermesinden dolayi

Nerde o eski gunler diycez muhtemelen :)

Kucuk bir ornek vermek gerekirse;
    İtalia her ne kadar guzel bir otomobil olsa da F355 veya testarossa kadar heycan yaratici degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Keske eskisi gibi gelebilseler...

Ama imkansiz.

Hem emisyon kurallari hem honda nin artik hibrid araclara agirlik vermesinden dolayi

Nerde o eski gunler diycez muhtemelen :)

Kucuk bir ornek vermek gerekirse;
    İtalia her ne kadar guzel bir otomobil olsa da F355 veya testarossa kadar heycan yaratici degil...

aynen öyle ben demeye başladım bile nerede o eski atmosferikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 15 Şubat 2012; 17:40:10 >
  • Araç zaten hybrid ben güzel bir şey gelecek gibi düşünüyorum
  • O nasıl bir araçtır öyle, resmen o motorla ülkemizde ölü doğucak. Tasarımı gerçekten muhteşem bu arada
  • tipi cok güzel bu aracın
  • eski görünüme sadık kalmaları gerekirdi bence.
  • alelade bir araç olarak kalır
    her japon aracı gibi etrafından turbolar sarkana kadar yüklenecekler bunun motoruna da

ama yinede ilk NSX gibi olmayacak o çizgileri çok bozmuşlar resmen
    E39 5 serisi kadar klasik ağır çizgileri olan araçtı ilk NSX

nsx hayata geri dönüyor
  • görmeyenler için bi up yapalım
  • %100 el yapımıydı sanırım?
  •  nsx hayata geri dönüyor

of
  • Yeni kasa saden üretimde ama konsept olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Premiumasas

Yeni kasa saden üretimde ama konsept olarak

konsept olarak üretimde olması seri üretim olmadığını gösterir halka satıldığı zaman üretimde diyebiliriz
  • Tasarım müthiş. Fakat böyle bir modele şu hibriti katmasalar olmaz sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Tasarım müthiş. Fakat böyle bir modele şu hibriti katmasalar olmaz sanki.

şu kadar söyleyeyim eskileri arayacağız atmosferik devri bitti bütün firmalar ya turbo yada kompresörlü motora geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

şu kadar söyleyeyim eskileri arayacağız atmosferik devri bitti bütün firmalar ya turbo yada kompresörlü motora geçti

Atmo olmasın Turbo olsun benim için sorun yokta hibrit bana biraz garip geliyor nedense.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

Atmo olmasın Turbo olsun benim için sorun yokta hibrit bana biraz garip geliyor nedense.

tercihler değişken tabi ama m serisinde turbo kullanılması garip bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

O nasıl bir araçtır öyle, resmen o motorla ülkemizde ölü doğucak. Tasarımı gerçekten muhteşem bu arada

GT-R ölü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

O nasıl bir araçtır öyle, resmen o motorla ülkemizde ölü doğucak. Tasarımı gerçekten muhteşem bu arada

GT-R ölü mü?

onun ruhu her yerde. :)
  • S2000 girişimi de sevindirici bu arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.