Şimdi Ara

Nokia, MWC 2012 fuarına 6 modelle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Nokia, MWC 2012 fuarına 6 modelle geliyor


     
    Kısa süre sonra Barselona'da başlayacak Mobil Dünya Kongresi - MWC 2012, teknoloji devlerinin gövde gösterisine sahne olacak, bu yıl kendi segmentlerinde rekabete tutuşacak cihazları da yakından görme fırsatı elde edeceğiz. Nokia da fuara iddialı hazırlanan firmalardan birisi.
     
    Nokia son olarak Ekim ayındaki Nokia World Event 2011 etkinliğinde 4 Asha, 2 Lumia modeli olmak üzere 6 modelle basının karşısına çıkmıştı. MWC 2012'de de Nokia'nın 6 modelle boy göstereceği iddia ediliyor.
     
    PocketNow sitesinin Nokia yol haritasına dair elde ettiği bilgilere göre 3 adet akıllı telefon 3 adet de S40 modeli MWC 2012'de tanıtılacak.
     
    Modellerin 2 tanesi Lumia ailesine ait olacak. CES 2012'de LTE uyumlu Lumia 900 modelinin ABD için lansmanı yapılmıştı. MWC 2012'de Avrupa ve diğer bölgeler için Lumia 900 modelinin global versiyonunun tanıtılması bekleniyor. Ancak bu Lumia 900 mü olacak yoksa Lumia 910 olarak ismi mi değişecek bilinmiyor.
     
    Diğer Lumia modelinin ise giriş seviyesi akıllı telefon pazarını hedefleyen Lumia 610 veya 601 olacağı belirtiliyor. Windows Phone işletim sisteminin orta ve giriş seviyesi pazara hitap edecek Tango güncellemesinin bu modelle tanıtılabileceği konuşuluyor.
     
    Diğer akıllı telefon modeli ise 801, 803 ve 808 şeklinde model adları internete sızan PureView adındaki Nokia Belle modeli. 12MP çözünürlükte kamera barındıracak model, N8'in halefi olacak. Ancak hangi model numarasını taşıyacağı netlik kazanmadı.
     
    Nokia'nın 1.5 milyar satış barajını geçen S40 işletim sistemli telefonlarına ekleyeceği 3 yeni model ise Asha 302, Asha 203 ve Asha 202 olacak. Böylece Nokia, Asha serisini toplam 6 modelle tamamlamış olacak.
     
    Nokia'nın fuardaki etkinliğinin 27 Şubat'ta gerçekleşmesi bekleniyor.
     







  • Nokia elini baya güçlendirerek yola çıkıyor galiba, görünfüğü üzere Nokia bu fuarda tüm yaptığı son model teknoloji ürünleriyle sağlam bir gözde gösterisi yapıcak galiba..:)
  • Mobil Dünya Kongre'sini merakla bekliyoruz.
  • ah nokia.. şu wp7nin hızlı güncellemelerle ve uygulama desteği ile çok hızlı şekilde piyasada adını duyurur halegelmesini ve bir an önce html5'e güvenmeyip flash player desteğini sağlayıcı tarayıcılar yayınlanmasını sağlamalısın.. tutunmanı ancak bunlar sağlayacak artık.. 15-160 tl lik telefonlardan binlerce satmak sana apple'ın kazandığının onda birini kazandırmaz.. uyanık olmalısın artık !!!!!
  • nokia benim gözümde artık 2. sınıf telefonlar üreten bi marka akıllı telefon pazarında da söz sahibi olmak istiyosa tr desteğini biran önce getirip güzel donanımlar koyup üstüne bunları ucuza satması gerekiyor ki kullanıcısıyla barışsın aynı ozellileri aynı paraya veren diğer bi firma olursa şahsen ben onu tercih ederim çünkü nokia dan iyi bi kazık yedim zaten
  • Lumia serisi cihazları zerre merak etmiyorum. Asıl merak ettiğim cihaz N8'in halefi olacak cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokıa trenı kaçırdı ve cihazlarını pahalıya satıyorrr
  • comolokko
  • gelse ne olur 6 model ile adamlar lumia vede n9 satışlarında zaten çuvalladılar yeni çıkacak sybian vede tango işletimli modeller de fazla etki yapmayacağı kesin nokia yenilik istiyor apple mesela siri diye bir şey loydu 4s cihazına abartılı tanıtım falan işi götürdü aslında çok basit bi yazılım ile yapılan bi şey nokia bak mübarekte hala 96 yılından kalma sneke oyunu var nokia acilen eskiye dönmeli almanya üretim bandını kullanarak tasarımlarını geliştirmeli sonrası zaten gelecektir nokia en pahalı telefonu satmıştır geçmişte arte carbon 2800 tl sıfırını bilirim apple falan tırt dı ozmanlar luna sirocco bunlarda 2000 tl civarı idi yani kalite olunca alan alıyor
  • memati, abdulhey, cahit, güllü erhan, hikmet, deli hüsnü.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Lumia serisi cihazları zerre merak etmiyorum. Asıl merak ettiğim cihaz N8'in halefi olacak cihaz.

    Aynen. :)
    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia S nezaman Türkiye ye geliyor bilginiz varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    memati, abdulhey, cahit, güllü erhan, hikmet, deli hüsnü.


    Yaw ben Hikmet'i deli bilirdim, Hüsnü nereden çıktı :)
    (Uzun zamandır izlemiyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Lumia serisi cihazları zerre merak etmiyorum. Asıl merak ettiğim cihaz N8in halefi olacak cihaz.


    Size katılıyorum. TI OMAP 4430/4460 gibi alternatifler kullansa Nokia iddaalı olabilir.
  • batan geminin malları misali nokia 6 model duyuracak al birini vur ötekine 6x5x4x3x2 :D
  • Nokia hala telefon satıyor mu? Nokia bir şeyi kavrayamadı; Ona fark atan rakipleri telefon değil el bilgisayarı üretiyor içine de bir çok özellik gibi telefon özelliğini ekliyorlar. Nokia ise hal telefon üretip içine bilgisayar özelliği eklemeye çalışıyor. Fark burada
  • Bir senedir n8 kullanıyorum, nokia güncellemeler ile bu telefonu sürekli bir adım yukarı taşıdı. Piyasada telefon diye satılan her akıllı telefondan çok daha kaliteli konuşturuyor ve alayından kaliteli resim çekiyor. Üstelik en yoğun kullanımda bile 2 gün şarjı idare ediyor.Diğer özelliklerini saymama gerek yok merak eden araştırsın görsün. Nokia daha ne yapsın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacarslan

    quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    memati, abdulhey, cahit, güllü erhan, hikmet, deli hüsnü.


    Yaw ben Hikmet'i deli bilirdim, Hüsnü nereden çıktı :)
    (Uzun zamandır izlemiyorum :)

    bayağı eskilerden kanald'den sonra tekrar show'a girince gelmişti diziye
  • Bu ne ya bütün çıkarttığı modellerin hepsi birbirine benziyor artık hepsini birbirine karıştırır oldum ve nokia nın telefonlarını takip etmeyi Türkiye ye gelmeyeceği sürece bırakacağım tr dil desteği falan anlamam ben akıllı telefon kullanabilecek kabiliyette bi insan tr dil desteği olmadan da rahatça kullanır zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: createemir

    quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Lumia serisi cihazları zerre merak etmiyorum. Asıl merak ettiğim cihaz N8in halefi olacak cihaz.


    Size katılıyorum. TI OMAP 4430/4460 gibi alternatifler kullansa Nokia iddaalı olabilir.

    Öyle bir şey yapsa çok iyi olur ama Nokia bu. Ne olduğunu ikimiz de biliyoruz. Benim çok fazla ümidim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.