Şimdi Ara

GTA V'in İlk Platformu Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Grand Theft Auto V'in PlayStation 3'e çıkacağı kesin olarak belli oldu. Resmi PlayStation web sitesi olan uk.playstation.com oyunu sitede listeledi.

GTA V'in Blu-ray disk ile PlayStation 3' boy gösterecek. Oyunun sayfasında fazla ayrıntı olmasa da önümüzdeki günlerde çok daha fazlasını bulacağımıza inanıyoruz. Hatta Network Play seçeneği olmayacağı belirtilmiş ki bunu sayfanın ayrıntısız hazırlanmış olmasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Yoksa Rockstar multiplayer'a  sahip olmayan bir GTA V çıkartmayacaktır.

PlayStation 3'ten sonra Xbox 360'a da çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Şu an kesin olmayan bir şey varsa o da PC sürümü.

• bence pc ye sonra çıkartıcaklar yani ps3 ve Wbox 360 a ilk başta çıkıcak aradan 3-4 ay sonra pc ye çıkıcak ama mutlaka pc ye GTA V çıkartırlar kimse üzülmesin
  • TR sayfasına Türkçe bilgiler ile eklenmiş. :)
    http://tr.playstation.com/ps3/games/detail/item432523/Grand-Theft-Auto-V/
  • Kesin olmayan bir şey olarak görmüyorum pc'ye çıkıp çıkmama durumunu sadece arada ne kadar fark olacak onu merak ediyorum... Pc'ye geç çıkarmasının geçerli nedenleri olur çünkü konsollara göre daha zahmetli süreçlere sahip umarım aradaki bu süreç uzun olmaz
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Kesin olmayan bir şey olarak görmüyorum pc'ye çıkıp çıkmama durumunu sadece arada ne kadar fark olacak onu merak ediyorum... Pc'ye geç çıkarmasının geçerli nedenleri olur çünkü konsollara göre daha zahmetli süreçlere sahip umarım aradaki bu süreç uzun olmaz

Neden pc süreçleri daha zahmetliymiş ? Asıl en kolay oyun geliştirmek pc'ye.
  • Zahmetli olmasından ziyade şirketin satış politikası bu. Konsol ile aynı anda PC çıkışı beklemeyin. GTA III'den beri yani 10 yıldır konsollar ile aynı anda PC'ye çıkan GTA oyunu yok. 3-5 ay sonrasında PC platformunada çıkar.

Orijinalden alıntı: Joker64

Zahmetli olmasından ziyade şirketin satış politikası bu. Konsol ile aynı anda PC çıkışı beklemeyin. GTA III'den beri yani 10 yıldır konsollar ile aynı anda PC'ye çıkan GTA oyunu yok. 3-5 ay sonrasında PC platformunada çıkar.

Belli olmaz her zaman aynı anda pc'ye çıkmaz diye kural yok.Max payne 3 pc'yede çıkacağı için buda çıkabilir.
    14.02.2012 12:41:23

nasıl en kolay oyun geliştirmek pc'lere ya ? mantıksız konuşuyorsun konsol tek bir donanımdan ibaret oyunu ona göre ayarlamak daha kolay ama pc'de aynı durum söz konusu değil en düşük ayarlardan ultra ayarlara kadar uğraşılması gerek pc'ye konsoldan daha kolay nasıl yapıldığını açıklar mısın ahkam kestin ama ?

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

ultra_storm
    14.02.2012 12:41:23

nasıl en kolay oyun geliştirmek pc'lere ya ? mantıksız konuşuyorsun konsol tek bir donanımdan ibaret oyunu ona göre ayarlamak daha kolay ama pc'de aynı durum söz konusu değil en düşük ayarlardan ultra ayarlara kadar uğraşılması gerek pc'ye konsoldan daha kolay nasıl yapıldığını açıklar mısın ahkam kestin ama ?

Git araştır yapımcılar her zaman derler ps 3'e yapamadık xbox 360 pc'ye biraz benziyordu onu daha iyi yaptık en iyi pc'de oldu diye en zor oyun yapmak ps 3'e sonra xbox 360'adır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 14 Şubat 2012; 13:01:33 >
    14.02.2012 13:00:59

o dediğin oyun pc için çıktığından sonra konsollara uyarlanmak istendiğinde söylenen bir laf olmasın ? hepsini geçtim her işlev için çok fazla donanım çeşitliliğine sahip olan alete mi daha kolay yapılır yoksa tek ve sabit donanıma sahip alete mi daha kolay çıkarılır ?
  • PC geç çıkmasının sebebini çok iyi biliyorsun optimize etmek hikaye asıl amaç ilk olarak konsoldan satabildiği kadar satıp sonra PC optimize ediyoruz yalanları ile zaman kazanmak..Rockstarın daha önceki PCye portladığı GTAIV ve L.A.Noir oyunlarda bunu gördük..:D

Oyun yapımcıların diğer yalanı ise PC farklı donanımlara sahip optimize etmek zor oluyor.Oyun konsolu dediğin ucuz pc parçaların modifiye edilmiş olarak kullandığı için PCye olduğu gibi uyarlamak problem yaratıyor.

Oyun PC baz alınarak yapılırsa bu seferde oyun konsolun yaşından dolayı kırışıkları belli olacağından konsol üreticisin işine gelmez..Hea oyun konsolun iyi tarafı 5 yıldır PC kullanıcısı sistemin upgrade gereği duymadan keyfine bakıyor..:D

.
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • PC'ye çıksa ne yazar,,PS3 Devşirmesi, gözü yamuk azı bozuk PC GTA'sı olur.4'ü hepimiz gördük ne haldeydi,binlerce yama yaptılar hala bozukluklar vardı...

*Ass Rog Strix G16 Notebook

*Xbox Series X
  • sanki pc de her donanıma göre ayarlama yapılıyor. adamlar min ve max sistem belirleyip ona göre yapıyorlar oyunu
    14.02.2012 13:43:10

tabi ki aynı anda çıkarabilirler benim savunduğum gibi bile olsa pc yapımına önce başlayarak aynı zamana denk getirilir ama sende olaya farklı bakmışsın sadece hayatımızdan bir örnek veriyorum bir terzi tek kişiye mi elbise dikerken zorlanır yoksa farklı ölçülerdeki birden fazla kişiye mi ? tek kişiye diktiğin elbiseyi bir kere test ederek doğrulamak daha kısa sürer ama farklı ölçülerde olanları daha uzun sürer buradaki süreç daha zahmetli olur başından beri bunu söyledim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • PS3 ve Xbox 360'a çıkacağı kesin ama ne zaman çıkacak işte asıl soru bu.

Orijinalden alıntı: grkm_61

Pc kesin çıkarda :) Adam Gibi çıkar mı Onu bilemem..

+1 inş problemsiz bir oyun olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.