Şimdi Ara

Hasbro iOS entegreli zAPPed kart oyunlarını sunar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyaca ünlü oyuncak üreticisi Hasbro, 2012 Uluslararası Oyuncak Fuarı'nda teknoloji ile harmanladığı yeni kart oyunlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. 





    Yeni oyun serisi zAPPed eklentisini alıyor. İsimden de anlaşılacağı gibi bu kart oyunları mobil uygulama desteği ile oynanacak. Bu seride popüler Monopoly, Amiral Battı (Battleship) ve Hayat Oyunu (The Game Of Life) oyunlarının uygulama destekli versiyonları bulunuyor. İlk olarak The Game of Life zAPPed piyasaya sürüldü ve ilerleyen aylarda diğer iki oyun da satışa sunulacak.




    Klasik kart oyunlarından farklı olarak oyun tahtasına yerleştirilen bir iOS cihazı oyuncuların oyundaki birimlere interaktif olarak katılmasını sağlıyor. Uygulamalar App Store üzerinden indirilebiliyor.

     

     




    The Game of Life zAPPed oyununda mobil uygulama animasyonlarla süslenmiş ve  Amerika'nın En Komik Videoları başlığından derlenen 100'den fazla gülme efekti barındırıyor. Kartın üzerine yerleştirilen iPad ile sanal çark döndürülebiliyor, oyunda ilerledikçe karakterinizin görünümü takip edilebiliyor, Peg avatarınız için farklı aksesuarlar elde edilebiliyor.




    8 yaş üstü 2-4 oyunculu The Game of Life hali hazırda satışta ve 24.99$ fiyat etiketine sahip. 

     

     




    Monopoly zAPPed ise iPad, iPod touch ve iPhone ile oynanabiliyor. Son dönemde elektronik banka cihazına sahip Monopoly oyununa benzer olarak iOS cihazı sanal banka olarak kullanılabiliyor. Cihaz için özel üretilen banka kartlarına para yüklemek ve harcama yapmak mümkün oluyor. Şans Sandığı kartları da cihaz üzerinde animasyon ile gösterilebiliyor. Ayrıca uygulamada hapishaneden kaçış gibi mini oyunlar da bulunuyor. Monopoly zAPPed Haziran ayında piyasada olacak.

     

     




    Battleship zAPPed oyunu Universal Pictures tarafından sinemaya aktarılan aynı adlı filmden esintiler taşıyor. Oyun birimlerinin altındaki kapasitif padler bunun bir destroyer veya taşıyıcı olduğunu uygulamaya bildiriyor. Yapılan atışlar füze saldırısı veya hava saldırısı gibi animasyonlarla canlandırılıyor. Battleship zAPPed oyunu da Eylül 2012'de piyasada olacak.

     








  • enteresan bır gelısme
  • Para tuzakları 2.000.894.457.00 ..
  • Mesut Çevikten inceleme beklıyoruz :D
  • Zor olmazmı ya ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: createemir

    Zor olmazmı ya ?

    ilk başlarda alışma süreci olacaktır ancak bence daha zevkli hale gelecek bu şekilde oyun.. monopoly önceden kağıt paralarla oynanıyordu, sonradan kağıt paralar kalktığında zor olur diğer türlü diyorduk ancak gayet zevkli :) bunda da aynı şey olacaktır.
  • vay anasını sayın seyirciler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: createemir

    Zor olmazmı ya ?


    yok bence zordan ziyade şanslarını zorluyolar oyun yahu bu nihayetinde iyice teknolojiye döktükten sonra ne anladım? yakında toplaşıp monopoliyi tabletlerle oynarız artık... bence bişeyin tadını korumak gerek yada amacını aşmamalı! gerçi adamlarda haklı pazarlama stratejisi işte.. örnek monopoliyi severek oynuyanların %50 merak edip alsalar adamlar paraya para demez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tanarri

    quote:

    Orijinalden alıntı: createemir

    Zor olmazmı ya ?


    yok bence zordan ziyade şanslarını zorluyolar oyun yahu bu nihayetinde iyice teknolojiye döktükten sonra ne anladım? yakında toplaşıp monopoliyi tabletlerle oynarız artık... bence bişeyin tadını korumak gerek yada amacını aşmamalı! gerçi adamlarda haklı pazarlama stratejisi işte.. örnek monopoliyi severek oynuyanların %50 merak edip alsalar adamlar paraya para demez

    Oyunlardan alınan eğlenceyi teknolojinin gelişimi mahvetti zaten, keşke hep atari diye bildiğimiz konsolların döneminde kalsaydık.




  • çok zekice tasarlanmış birşey.. gerçekten tebrik etmek lazım. bence çok iyi düşünmüşler.. sanal ortamla gerçek hayatı bir araya getiren bir oyun platformu gerçekten muhteşem..
  • Çok iyi ve aynı zamanda eğlenceli bir teknoloji gelişmesi olucakda arkadaş bu bize gelmez yani ancak krallara yüksek seviye zenginlerin odalarında duran bir süs olur.:)
  • napacaklarını şaşırdılar ama yinede teknolojiyi sevioooorum
  • 50 liraya oyunlarını bulmak mümkün bu firmanın.Fakat iPad'i olmayanlar ne yapacak tam bir muamma.Herkesin iPad'i var mı ?Yok.Bence bu tutmaz.
  • Monopoly nin zevki acik havada o paralari ucmasin diye siki siki tutmaktan geciyor :-)
  • iyi de amiral battı zaten kart filan olmadan da sadece uygulama ile oynanır ki..
  • Son dönemde elektronik banka cihazına sahip Monopoly oyununa benzer olarak iOS cihazı sanal banka olarak kullanılabiliyor. Cihaz için özel üretilen banka kartlarına para yüklemek ve harcama yapmak mümkün oluyor. Şans Sandığı kartları da cihaz üzerinde animasyon ile gösterilebiliyor.
    elektronik bankalı monoply varda ios ile etkileşmesi daha iyi olurcak,ipad de sadece program üzerinde oynaması da güzel coklu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.