Şimdi Ara

Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
4
Favori
49.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Özellikle "yumurta kasa" diye tabir edilen Accent'lerde kronik bir problem olan göğüs çatlaması ve kırılması problemi birçok Hyundai kullanıcısının başına gelmiştir. Bu tip problemleri sahip olduğum işletmemde bizzat ortadan kaldırıyorum. Bu ve benzeri problemi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim. Sanıldığı gibi büyük ücretler ödeyerek aracınızın göğüsünü değiştirmenize hiç gerek yok.
    Detaylı bilgi ve destek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.

     Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi
     Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi


    0 (312) 473 73 83
    www.fastcare.com.tr







  • ben niğdedeyim. aracım yumurta kasa accent. ankaraya yolum düştüğünde uğramak istiyorum. aracımın göğsünde 8-10 tane kadar irili ufaklı çatlak var. ama resimdeki gibi kırık yok .bir de tamirinin yapıldığını bilmediğimden göğsü gözden çıkarıp çatlakları hızlı yapıştırıcı ile yapıştırmıştım. tabiki bi işe yaramadı. bu durumda da tamiri mümkün olur mu? eğer mümkünse yaklaşık da olsa bir fiyat söyler misiniz? zira ona göre hazırlıklı geleyim. hatta kredi kartına taksit falan olabiliyor mu? (malum memur bütçesi)
  • Merhaba,
    Fotoğrafta gördüğünüz araç aynı şekilde hızlı yapıştırıcı yardımıyla tamir edilmeye çalışılmış. Buna rağmen onarmayı başardık. Tamirat süresi yaklaşık olarak 8 saat - 1 gün arasında değişiyor. Ücreti 250 TL. Göğüsü komple plastik kapladığımız için aynı zamanda aracınızın göğüsü komple yenilenmiş oluyor. Şu an için malesef visa kullanmıyoruz. Önümüzdeki ay visamız olacak ama.
  • bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, Ankaraya yolum ilk düştüğünde "pazarlık sünnettir" prensibini de hatırlatarak hem çayınızı içmeye hem de onarımı yaptırmaya geleceğim. iyi çalışmalar. bu arada isminizi yazmamışsınız, geldiğimizde kimi bulmamız gerekecek?
  • Ben Can Hergüner. İşletme sahibiyim. Aynız amanda uygulamanızı ben yapacağım. Ne zaman isterseniz uğrayın beklerim mutlaka çayımı içmeye. Bu arada tamirat işlemi için düşündüğünüz günden en az 3-4 gün önce bana haber verin ki malzemeleri tedarik edeyim ve sizin için uygun bir zaman ayarlayayım. Saygılarımla.
  • can bey merhabalar, visa kullanmaya başladınız mı? kredi kartına taksit seçeneğimiz olabilecek mi? zira sabırsızlıkla taksit olayını bekliyorum. iyi akşamlar dilerim.
  • can bey bu arada hyundaiclubtr.com adresinde göğüs çatlağı ile ilgili bir konu başlığı var. hem sizin için hem de forum üyeleri için faydalı olacağı kanaatindeyim linki veriyorumhttp://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=4076&get=last#613701
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlndastan

    can bey bu arada hyundaiclubtr.com adresinde göğüs çatlağı ile ilgili bir konu başlığı var. hem sizin için hem de forum üyeleri için faydalı olacağı kanaatindeyim linki veriyorumhttp://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=4076&get=last#613701

    hocam bende niğde deyim aynı sorun alacağım araçtada var göğüste büyük bir çatlak siz çözdünüzmü sorunu




  • Merak edenler için 15 cm delik oluşmuş 1972 model Renault 12 göğüsünün tamir linki:

    http://forum.donanimhaber.com/m_65253656/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastcare

    Merak edenler için 15 cm delik oluşmuş 1972 model Renault 12 göğüsünün tamir linki:

    http://forum.donanimhaber.com/m_65253656/tm.htm

    Can bey merhaba ;

    İzmir'de tavsiye edebileceğiniz mini onarım var mı ?
  • Malesef izmir de yonlendirebilecegim kimse yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan bu işin pri can bey fakat ben Kayseri deyim bu işi sadece ankaradami yapıyorlar 250 veya 300tl Tamiri versem 150veya200de yolda harcasam göğüs parası yapıyor can bey banada yardimci olun Kayseri'de öneri de bulunacagiz birisi varmı hyundai accent 98model 4veya 5parca çatlak var göğüste fakat çökme yok sadece çatlak resimden inceledim yaptığınız hyundai 10numara olmus
    SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bnce hiç yaptrmaya kalkmayın bgun gtürdüm sanayiye tamponcu 80 lira istedi ve bu döşün sökülmesi lazm elektrikçi söküyor deli 100 lira istedi ve sonra bide boya istiyor 150 lirada boya dedi daha ucuz maliyetli birsey olmazmı dedim ankarada yıldız sanayi sitesinde 150 ye saglam ikinci el bulursun dedi 100 lirayada taktırırsın orda mis gibi döş ben öyle yapacagım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bütçeye uygun değişik çözüm yöntemleri bulunmaktadır. Ekonomik olan yöntemde göğüs sökülmeden tamirat yapılmaktadır. Uzun süreli garanti istenirse göğüsün sökülerek arka kısmının komple sağlamlaştırılması gerekmektedir. Sıfır göğüs sök & tak işçiliği ile birlikte yaklaşık 1000 TL tutuyor ve malesef garanti verilmiyor. Tamirat yöntemi ise duruma göre 200 - 650 TL arası tutuyor.
     Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastcare

    Her bütçeye uygun değişik çözüm yöntemleri bulunmaktadır. Ekonomik olan yöntemde göğüs sökülmeden tamirat yapılmaktadır. Uzun süreli garanti istenirse göğüsün sökülerek arka kısmının komple sağlamlaştırılması gerekmektedir. Sıfır göğüs sök & tak işçiliği ile birlikte yaklaşık 1000 TL tutuyor ve malesef garanti verilmiyor. Tamirat yöntemi ise duruma göre 200 - 650 TL arası tutuyor.
     Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi Accent kırık-çatlak göğüs tamiri problemi

    Abi bende chvrolet rezzo var.göğüs plastiği çok sert plastik.İzmir sıcağı altında çatlama yapmış.ben loctite ile yapistirdim .yapışan yerlerden değil ama başka yerden yine catliyor..bunu komple sokup arka kısmını destekleyip ve kirik yerlerini tamir etme şansımız varmı.çok canımı sıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birde numaranizi yazarsanız memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunalar52 T kullanıcısına yanıt
    03124737383
  • konu cort , güncel fiyat nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.