Şimdi Ara

Driver Tişörtü ve Heroes VI Mouse Pad Yarışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak sürekli gerçekleştirdiğimiz hediyeli yarışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sefer ki yarışmamız ise Driver: San Francisco ve Heroes VI: Might & Magic'ten geliyor.

Yapmanız gereken ise BSC'nin Facebook hesabından yayınladığımız resmi duvarınızda paylaşmak. Hediyelerimiz ile ilgili açıklamaya aşağıdan, ilgili Facebook sayfamıza ise http://buradan ulaşabilirsiniz.

"Driver: San Francisco tişörtü ve Heroes VI: Might & Magic Mouse Pad'i kazanmak ister misiniz? Bu bağlantıyı duvarından paylaşan şanslı takipçilerimizden biri, her iki ürünü de kazanma şansını elde ediyor. Bakalım bu ürünler hangi şanslı takipçimizin olacak?"

• t-shirt güzelmiş ...
  • Paylaştıktan sonra resmin altına paylaştım diye mesaj atmak zorundamıyız ? Herkes öyle yazmışta :S
  • Ben XL giyiyorum var mı buna göre beden? Gidipte M beden yollamazsınız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykrm

Paylaştıktan sonra resmin altına paylaştım diye mesaj atmak zorundamıyız ? Herkes öyle yazmışta :S

Hayır gerek yok öyle bir şey yazmamışlar ki. Milletin lüzumsuzluğu o bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykrm

Paylaştıktan sonra resmin altına paylaştım diye mesaj atmak zorundamıyız ? Herkes öyle yazmışta :S

Resmi paylaştıktan sonra BölümSonuCanavarı sayfasının paylaştığın resmi görebilmesi için paylaşımını "Herkese Açık" olarak yapman yeterli bence :)
  • tişört fena değil :)
  • Bende paylaştım bol şanslar
  • Tişört hoş...
  • 792 paylaşım zor bir seçim olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ben XL giyiyorum var mı buna göre beden? Gidipte M beden yollamazsınız umarım.

Hocam zayıfsın, biraz fazla büyük değil mi XL sana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ben XL giyiyorum var mı buna göre beden? Gidipte M beden yollamazsınız umarım.

Hocam zayıfsın, biraz fazla büyük değil mi XL sana ?

Boyum 1.83 kilom 80 ne zayıfı la.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.