Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak sürekli gerçekleştirdiğimiz hediyeli yarışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sefer ki yarışmamız ise Driver: San Francisco ve Heroes VI: Might & Magic'ten geliyor.
Yapmanız gereken ise BSC'nin Facebook hesabından yayınladığımız resmi duvarınızda paylaşmak. Hediyelerimiz ile ilgili açıklamaya aşağıdan, ilgili Facebook sayfamıza ise http://buradan ulaşabilirsiniz.
"Driver: San Francisco tişörtü ve Heroes VI: Might & Magic Mouse Pad'i kazanmak ister misiniz? Bu bağlantıyı duvarından paylaşan şanslı takipçilerimizden biri, her iki ürünü de kazanma şansını elde ediyor. Bakalım bu ürünler hangi şanslı takipçimizin olacak?"
t-shirt güzelmiş ...
Paylaştıktan sonra resmin altına paylaştım diye mesaj atmak zorundamıyız ? Herkes öyle yazmışta :S
Ben XL giyiyorum var mı buna göre beden? Gidipte M beden yollamazsınız umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: bykrm
Paylaştıktan sonra resmin altına paylaştım diye mesaj atmak zorundamıyız ? Herkes öyle yazmışta :S
Hayır gerek yok öyle bir şey yazmamışlar ki. Milletin lüzumsuzluğu o bence :)
quote:
Orijinalden alıntı: bykrm
Resmi paylaştıktan sonra BölümSonuCanavarı sayfasının paylaştığın resmi görebilmesi için paylaşımını "Herkese Açık" olarak yapman yeterli bence :)
tişört fena değil :)
Bende paylaştım bol şanslar
Tişört hoş...
792 paylaşım zor bir seçim olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Hocam zayıfsın, biraz fazla büyük değil mi XL sana ?
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Hocam zayıfsın, biraz fazla büyük değil mi XL sana ?
Boyum 1.83 kilom 80 ne zayıfı la.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme