Şimdi Ara

Skyrim'i Sadece İki Düşman Öldürerek Bitirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Şüphesiz RPG oyunlarının en iyi yönü, oyunu istediğiniz yollarla oynamanıza izin vermesidir. The Elder Scrolls serisinin son yapımı Skyrim de, çeşitli yolları deneyebileceğiniz oyunlar arasında.

Elder-Geek isimli YouTube kanalı, Skyrim'i oldukça ilginç bir yöntemle bitirmiş. Şiddete başvurmayı pek tercih etmeyen ekip, Skyrim'de oyun süresi boyunca sadece iki düşman öldürerek oyunu bitirdi.

Düşmanlardan ilizyonistlik yetenekleriyle kaçmayı başaran ekip, ekmeğini de cepçilikten çıkarmış. Cepçiliğin sonucunda kasabanın hali ise görülmeye değer.

Bu arada videoyu anlatan kişi her ne kadar belirtse de, bizim de belirtmemizde fayda var. Eğer oyunu henüz oynama fırsatınız olmadıysa videoyu izlerken hikayeden bazı detayları size ulaştıracak spoilerlar ile karşılaşabilirsiniz, uyarması bizden.

• hadı hayırlı olsun :D
  • Köyde giyinik birini bırakmamış :D
  • adam şiddete karşı aga :D
  • Fake, ben inanmıyorum. Sadece iki düşman ha , baştan sona video çekip(tüm gameplaylerini) bana izletmedikleri sürece de inanmam
  • Sende oturup izliceksin yane :D
  • aboo vışş aney
  • Oha be iyiki spoiler yedim bunu izleyerek. Bilmiyodum sivil savasta 3. bir secenek oldugunu :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

Köyde giyinik birini bırakmamış :D

Aynen kardeşim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eh be bende bu şekil oynuyorum cepcilik ve savaş son çare mantığı ile ama bunlar abartmış be aga. :D:DD
  • "The longer we travel the roads of Skyrim, the more empty this land seems"
  • :) polyanna
  • Kasaba çıplaklar kampı gibi olmuş :)
  • tebrik ederim. fps oyunlarındaki yüzlerce adam öldürmeye göre çok daha inanılabilir birşey. oyunlardaki adam öldürme aşamaları benim için hep bitse de hikaye ne olacak görsek dediğim bir angarya olmuştur. belli seviyenin altına inmemek şartıyla ne kadar az düşman o kadar iyi hikaye (=oyun) demektir. ama bu da tabii yaratıcılık isteyen birşey. herkeste de bu yok. kolayına kaçıp uzaylı öldür, asker öldür bilmemne öldür diye oyunu adam öldürme (adam öldürme sorun değil de , boş bir olay) üzerine kuruyorlar.
  • oyun çok güzel bnde var ama anlamadım hiç bişey oyunun konusu nasıl oynayacagımı bana anlatırmısınız oynayamıyorum anca youtupta yapacıların cektıgı videolara bakıp oynuyorum. Şimdiden Teşekkürler
  • türkler çok barbar olduğundan hep öldürmeye yöneliyiz
  • Böyle olduğunu sanmıyorum oyunda krallıklar birbirine saldırıyo,Night mother örevinde bir sürü öldürme görevleri var onları hiç yapmadan oyun nasıl bitecek bide bu oyunda bitme diye bişey yok.
  • Biri şu kapkaççının elinden klavyesini alsın :D
  • Bende çoğunlukla en sessiz yoldan, mecbur kalmadıkça kimseyi öldürmeden bitirmeye çalıştım ama bazı görevleri sessizce bitirmek imkansız gibiydi.
  • BSC Misafiri

12.02.2012 16:48:11

türkleri barbar deme tartışma çıkar yoksa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.