Şimdi Ara

Suudi Arabistan Operatörü Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler umre vazifesi için nasip olursa 8 martta kutsal topraklara gidiyorum. Size şunu sormak istiyorum. devamlı internete giren biriyim. oranın yerel bir operatörü varmı? veya burdaki hattımı yurtdışına açtırıp mı internet paketi almalıyım nasıl daha cazip olur.



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Suudi Arabistan'da Mobil Operatör Seçimi

    Suudi Arabistan'da mobil hat sahibi olmak istiyorsanız, en iyi operatörü seçmek önemlidir. Suudi Arabistan'da faaliyet gösteren bir dizi mobil operatör bulunmaktadır ve her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır.

    Suudi Arabistan'ın Önde Gelen Mobil Operatörleri:

    • STC
    • Mobily
    • Zain Saudi Arabia

    Fiyatlandırma:

    Mobil hat fiyatları operatörden operatöre değişir. STC, genel olarak en yüksek fiyatlara sahipken, Mobily ve Zain Saudi Arabia daha uygun fiyatlı seçenekler sunar. Fiyatlar ayrıca seçilen plana ve eklenen hizmetlere göre de değişir.

    Kapsam ve Ağ Kalitesi:

    STC, Suudi Arabistan'da en geniş kapsama alanına ve en iyi ağ kalitesine sahiptir. Ancak Mobily ve Zain Saudi Arabia da ülkenin büyük bölümünü kapsar ve genellikle iyi bir hizmet sunar.

    Ek Hizmetler:

    Operatörler, arama, mesajlaşma ve veri hizmetlerinin yanı sıra çeşitli ek hizmetler de sunar. Bu hizmetler arasında uluslararası aramalar, dolaşım paketleri ve cihaz sigortası yer alır.

    İpuçları:

    • İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak bir operatör seçin.
    • Farklı planları ve fiyatları karşılaştırın.
    • Ağ kapsama alanını ve kalitesini araştırın.
    • Müşteri hizmetlerini ve desteklerini göz önünde bulundurun.

    Suudi Arabistan'daki mobil operatörler hakkında daha fazla bilgi edinmek için operatörlerin web sitelerini ziyaret edebilir veya yerel bir mağazaya danışabilirsiniz.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wordstoxic

    beyler umre vazifesi için nasip olursa 8 martta kutsal topraklara gidiyorum. Size şunu sormak istiyorum. devamlı internete giren biriyim. oranın yerel bir operatörü varmı? veya burdaki hattımı yurtdışına açtırıp mı internet paketi almalıyım nasıl daha cazip olur.

    oradan paket almanız daha mantıklı. roaming data tüm operatörlerde oldukça pahalıdır
  • Hattın adını hatırlamıyorum ama vodafone oradayken değişik bir isme dönüşüyordu. k ile başlayan bir şeylerdi ben internet kullanımı oteldeki wireless ile kullandım. ama oda sadece gündüzleri kullandım ikindiye kadar. çünkü oraya gidince göreceksin gündüz uyuyup ikindin dışarı çıkılıp sabah 5 e akadar dışarıda dolaşacaksın. çünkü sabahları dışarı çıkarsan güneş çok fena çarpıyor ve dayanılmıyor sıcağa. Bu arada 15 günden uzun kalacaksan yanıında bir pilavlık salça ve bulgur götür :P oradayken burnumda tütmüştü ya. ölmüştüm bulgur pilavı yokluğundan. :D he birde dışarıda tavuk değil normal et döner al. yada pek kişinin bilmediği fakat lezzetli olan birşey keşfetmiştik biz. git döner satan yere "Bros" de 10 tane falan bol kızarmış piliç veriyorlar. parçalarda 6 kişilik bir aileyi doyuracak kadar. :) ve çok lezzetli.
    mobil konusunu çok aştım pardon. :D sorun olursa genede yaz sen. :)




  • karnım acıktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelizard17

    karnım acıktı

  • ben orada yaşıyorum STC ya da MOBILY hat almanı öneririm. Zain e sakın bulaşma çok çeken bir hat değildir başın ağrır.
  • havaalanına indiğinizde hat reyonlarını görürsünüz. Hac için 120 günlük hajj hatları var. STC 25 sr yani 12tl ye fiyatı. hatta tanıttığınız bir uluslararası numarasıyla yarı fiyatına konuşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetufo -- 20 Şubat 2012; 2:06:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • STC internet fiyatı , Mobily internet fiyatı

    burdan fikir edinebilirsin. Şimdiden allah kabul etsin




  • 1gb internet paketi kaç para ? Mobily için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru düzgün bilgi bulamadım bu konuda;

    tecrübe eden oldumu acaba ? internet paket fiyatlarını ?
  • Hocam ben STC kullandım ama Mobily fiyat konusunda daha iyi sanki. Kampanya ile 1 gb internet sms ve konuşmayı arkadaşım 50 Riyal'e satın almıştı. STC buranın Turkcell i gibi. Her yerden çekiyor. Bu arada internet performansı insanı günaha sokacak kadar kötüdür. Bakmayın LTE falan desteklediklerine... O destek, baz direğinin dibinde var. Otel içine girdiğin anda 3g bile bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.