Şimdi Ara

VoSKY Call Center ile ev telefonunuzu bir kaç dakikada Skype VoIP telefonuna çevirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcıların VoIP'den yararlanmalarına yönelik ürünler, sıkça haberini yaptığımız donanım bileşenleri arasında yer alıyorlar. Her yeni ürün, VoIP kullanımını normal şebekeye bağlı telefonların kullanım kolaylığına biraz daha yaklaştırmakta. Normal telefonun ve VoIP telefonun bir arada bulunduğu karmaşık çözümler artık yerlerini daha sade menülere ve tuş takımlarına sahip cihazlara bırakıyorlar.

    Kullanıcıların hali hazırda bulunan ev telefonları ile Skype üzerinden VoIP görüşmelerini yapmalarını sağlayan VoSKY Call Center, kurulumu ve kullanımı oldukça kolay bir ürün. Telefon hattına bağlanan cihaz, USB üzerinden bilgisayara bağlanarak Skype yönetimini sağlıyor. Üzerindeki paralel çıkıştan da normal ev telefonuna bağlanarak Skype ve normal ev telefonu arasındaki geçişi sağlıyor. Skype üzerinden gelen aramaları kullanıcının ev telefonuna aktarabilen ürün, aynı zamanda ev telefonunu kullanarak Skype üzerinden arama yapılmasını da desteklemekte.

    VoSKY Call Center kullanıcılara ev dışındayken bile Skype üzerinden konuşma olanağı sunmakta. Bir Skype üyesini veya Skype üzerinden yerleşik bir telefonu aramak istiyorsanız, dışarıdan cep telefonu veya normal telefon ile evinizi arayarak VoSKY üzerinden Skype'ye bağlanabilir ve istediğiniz numarayı Skype üzerinden arayabilirsiniz. Böylece yurtdışı aramalarınızda büyük oranda tasarruf etmeniz mümkün.

    Yurtdışında 70$ fiyatla satılmakta olan VoSKY Call Center, evinizdeki her hangi bir kablosuz veya normal ev telefonunu bir kaç dakika içinde Skype destekli VoIP telefonuna dönüştürüyor. VoSKY Call Center kullanıcıya beraberinde gelen yazılımlarla birlikte, telesekreter, arama bekletme, Skype arayan numaralar ve Skype'de istediğiniz kişi online olduğunda telefon ile uyarı gibi özellikler sunmakta.


    Sayfanın Linki : http://www.vosky.com/








  • Süper ötesi bir ürün nedenide en sevdiğim telsiz telefonumu skype im ile birlikte kullanabilecek olmam. Ayrıca bana fiyatı çok makul geldi hatta bayağı bir makul.

    Bu mesajdaki esas felaket ise Telekom firmalarının düşeceği durumlar. Bir anda sadece şehir içine çalışır duruma geçecekler oda Skype kullanımı ile birlikte azalacak.
  • Görüşme Ücretleri nasıl???
  • Eğer diğer bir bilgisayarı arıyorsanız bedava. Eğer sabit bir hattı veya cep telefonunu arıyorsanız makul. Türkiyedeki sabit bir telefonu aramanın dakikası 5.5 Euro cent, cep telefonları 15.5 Euro cent hatırladığım kadarı ile. Sabit hatlar ile konuşma gayet net, cep telefonu bağlantıları biraz kötü. Amerika'yı aramak 1.7 Euro cent. Ben Skype'ı çok kullanıyorum.
  • Vatan Bilgisayar'da USRobotics'in skype telefonunu gördüm. adslli hattı alıcısına giriyosunuz, skype üstünden internette ücretsiz, telefon hatlarına da skype ücreti ödeyerek görüşüyorsunuz. çok güzel bir üründü...
  • Merhaba arkadaslar,
    Neseniz bol olsun.
    Disardayken cepten evi ariyoruz ve ordanda Skype uzerinden yurtdisi aramalarimizi yapaliyoruz, deniyor.
    Acaba cepten evi ararken cep operatorumun tarifesinden mi baglaniyorum ve ilave olarakda Skype'in yurtdisi baglantisi olarak mi ucretlendiriliyor?
    Tesekkurler.
    nashi
  • bence bu urun yukaridaki urunden daha iyi. tek dezavantaj sadece yurtdiisndan siparis edebiilyoz. henuz yoq turkiyede..

    http://www.cordless-phones.uk.com/panasonic/skype-phones/

    robotics in urunu de pc gerektiriyor bildigim kadariyla...
  • Bu cihazı kullanırken, Skype üzerinden görüşme yapmak için, bilgisayarın açık olmasımı gerekiyor, yoksa sadece ADSL modemin açık olması yeterlimi?
  • Skype değilde voipraider kullanıyorum. İşletim sistemim Pardus. Pardus ile uyumlu voip adaptörü varmıdır. teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.