İntikamın virüs hali! Prototype 2 hangi yeni özelliklerle birlikte geliyor birlikte bakıyoruz.
Teşekkürler.
elinize sağlık...
Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu, Crysis 2 - Protype gibi oyunlar gerçekten güzel oyun tarzları. Böyle oyunlar daha çok çıkmalı ! Burdan Oyun yapımcılarına Duyuruyorum. Tülaay Seni Seviyom.
oyunun hastasıyım.oyun dan bir diğer isteğimse bnce oyunda devasa yaratıkların daha çok olması,yeteneklerin daha fazla olması ve oyunun bizi oldukça zorlamasını isterdim kolay oyunları sevmiyorum
Son 15 Dakikanın En Çok Tıklananları
Son Tıklanan Sıcak Fırsatlar
Bence yeni oyunda Alex'i Biraz daha acımasız yapacaklar. Ve bence Alex'i oyundan itiyorlar.
Yıkılabilir binalarda istiyoruz!! Kocaman gökdeleni yıkmak harika olurdu.
Alex Mercer VS James Heller Manyak Olucak :D
güzel inceleme olmuş teşekkürler.
son dakikalarda james'in ''mercer'' demesi harika :)
İlk oyunu severek yonamıştım bu oyunu da sabırsızlıkla bekliyorum.
Arkadaşlar oyunda Alex Mercer'da oynanabilir olacak.Benim beklentilerim çok fazla.İlk oyun ne kadar monoton olsada eğlenceliydi ve oyun eğlenmek için oynanır.Hikayeyi Darth Vader-Luke olayına benzetebiliriz yartıcmızı yok etmek!
Durun siz kardeşsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Bence yeni oyunda Alex'i Biraz daha acımasız yapacaklar. Ve bence Alex'i oyundan itiyorlar.
Bence de hem ben karakter değişimine karşıyım ayrıca madem değiştirdiniz neden karşımıza koydunuz.Ayrıca Alex iyi birisi New york u kurtardı adam tamam arada bir kaç kaza olabilir.Bu konuda Victor Reznov un çok sevdiğim bir lafı var"Fedakarlık olmadan zafer kazanılamaz Mason"
Güzel bir yapım olacağını umuyorum.
Bence oyunun sonunda Alex ile karşılaşacağız ama Alexi biz yöneteceğiz the end