Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  

    Yeni nesil akıllı telefonların lanse edileceği Mobil Dünya Kongresi'yle ilgili şok bir gelişme yaşandı ve Samsung, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği yeni telefonu Galaxy S III'ü etkinlikte tanıtmayacağını duyurdu. Galaxy S II'nin yerini alacak ve Samsung'un bu yıl içerisindeki amiral gemisi olacak Galaxy  S III için Samsung, kendi özel etkinliğini yapacak gibi görünüyor. Takvim konusunda henüz net bir bilgi olmasa da son gelen bilgilere göre Galaxy S III, Mayıs ayı içerisinde satışa sunulabilir. Bununla birlikte Samsung her ne kadar güncel ürün gamına yönelik bir etkinlik olduğunu belirtse de 22 Mart'ta Fransa'da gerçekleştirilecek özel lansman etkinliği, Galaxy S III'ün tanıtımına yönelik bir takım sürprizlere gebe olabilir.

     

    Mobil Dünya Kongresi'nde özel basın toplantısı yapması da beklenmeyen Samsung, Galaxy S III olmasa bile etkinlik çerçevesinde yeni cihazların tanıtımını yapacak. Galaxy Tab ailesinin yeni üyeleri ve Windows Phone tabanlı yeni cihazlar, Güney Kore merkezli şirketin Mobil Dünya Kongresi'nde üzerinde duracağı yeni ürün grupları olacak gibi görünüyor.  

     







  • Galaxy S II halen para kazandıracak bir pozisyonda olduğu için çok normal bir haber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mo_Cuishle` -- 9 Şubat 2012; 8:24:19 >
  • galaxy s plus cikardi o biraz daha satsin sonra bunu cikarir ve destegini keser.
  • sanirim yeni islemciyi (5250 idi yanilmiyorsam) SIII'de kullanmak icin geciktirdiler,
    ikinci neden ise 4S'in duraklamasini beklemek (bu da Mayis'a tekabul ediyor).

    yeni islemci icin biraz daha beklemeye S hayranlarinin itirazi olacagini sanmiyorum.
  • Apple lansmanı geciktirdi Samsung'da geciktirdi. 4S'in 6 ayı devirmesini bekliyorlar ki 'kullanıcı 6 ay sonra elden çıkarıp SIII alayım' diye düşünebilir anlayışından yola çıkıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 9 Şubat 2012; 9:27:22 >
  • Samsung taklitci firmadir apple ne yaparsa samsungta yapar dedim inanmadiniz alin iste kimin taktigi acaba bu
  • Valla arkadaş doğru konuşmuş aplle ne yaparsa samsung hemen kopyalıyor taktiğe taktıkle cevap verırıyor 2012 savaşlarııı applde 2012 modelını ekim gibi veya 2013 başında tanıtabilir yani bir telefon 14 ila 15 ay arası çıkmış olacakkk
  • neresi kopyalamak kendiniz söylüyorsunuz taktik işte.satış politikası bu başka ne bekliyorsunuz ?
  • Apple fanatiği arkadaşlar, bir de olaya şu açıdan bakalım; zaten konfigrasyon olarak piyasadaki en iyi telefon olan sgs2 tüketimde doyum noktasına ulaşmadan neden s3 çıkartılsın ki? Apple 'ın taklit edildiği falan yok, tam tersi Apple Iphone 4 le SGS 2 'nin özellik olarak çok gerisinde kalması sonucu 4S 'i çıkarttı ki aradaki farkı kapatabilsin diye ama nafile sgs çıtayı hep en üstten başlatıyor :)
  • Mayısta çıkması kötü oldu.
  • Bu telefonda gittikçe iphone'a benziyo uheuhe
  • Galaxy S III'te dört çekirdekli Cortex-A9 kullanılacağı söyleniyordu. Geciktiğine göre sanırım Cortex-A15 işlemcisini yetiştirmek için ertelemiş olabilir. Şayet böyleyse bu cihazın bu yıl rakibi olmaz. Ikinci sebep olarak da yukarıda söylenmiş iPhone 4S'in henüz yeni olması ve satışların da yüksek seviyelerde devam etmesi Galaxy S III'ün satışlarını olumsuz etkileyebilir ve iPhone 4S'in yanında sönük kalmasına sebep olabilir. Şayet böyleyse bu durum Samsung'un açık açık Apple'dan çekindiği anlamına geliyor ve cihazın satışlarının iPhone 4S karşısında başarısız bir tablo çizeceğinden dolayı çıkışını geciktirdiği gerçeğini gösteriyor. Tabi bunlar sadece tahmin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Apple ürünlerinde yapıldığı gibi fiyat yükseltme olayı Samsung ürünlerinde de yapılmaz. Galaxy S ilk çıktığında 900 TL ye bulunuyordu. Galaxy S2 çıktığındaysa onun giriş fiyatı 1150 TL oldu. Umarım bu artış kur farkındandır. Yoksa S3 te 1500lere yaklaşabilir. Buda beni korkutuyor. Apple ürünlerinin Türkiye'de satılma şekilini Samsung ürünlerinde de kullanması benim açımdan alınabiliritesini düşürecektir. (İlla yurt dışından almak zorunda kalmayalım.)
  • Samsung da iphone gibi yok bilmem iphone 4 4s 4ssss gibi avuntu telefonlarla bizi kandırmaya başladı. Samsung ne diyor galaxy s plus galaxy s 2 plus falan filan teknoloji değilde kandırma yönünden iphone u (kurtlu elmayı) taklit etmeye başladı sanırsam. Bu arada iphone 5 i beklemeyin iphone fanları ancak 2013 ün sonlarında belki görürsünüz
  • Bu insanları anlamış değilim iphone olan samsung a taş atıyor samsung u olan iphone isteyen istediğini kullanır.mesela ben ikisi arasında kaldım iyi bir seçim olsun dedim artılarına ve eksilerine baktım samsung galaxys2 artıları fazla geldi ve aldım mutluyum hiç bi sıkıntı yaşamıyorum.Bu satış politikası olduğu için benim görüşüm olarak iphone 5 çıkmadan s3 çıkmaz çünkü samsung artısı daha fazla telefon yapmak ister birde iphone öyle bir fenomen olduki çocukda bile var...
  • Tek beklentim galaxy serisinden farklı bir tasarıma sahip olması...
  • s2 hala iyi satıyor neden acele etsinlerki
  • bu telefon piyasasında taklit etmeyen iki firma var apple ve sony hiç dışardan tasarım aldığını görmedim ama diğer firmalar buların nasıl aynı tasarımını yaparız diye tasarlıyorlar? isterse apple 2058 de iphone 5 çıakrsın yada sony isterse tek çekirdekli 2 mb rom piyasaya sürsün en azından taklitci değiller ahngi markaları olduğunu yazmıyorum kulalnanlar biliyor o markaları?
  • İşlemci,işlemci,işlemci.Tabi ben Galaxy S 2'mi 500 mhzde kullanıyorum.Pek önemli değil 500 mhz hızlı olması bana göre.500 mhz hızlı olsa Battlefield 3 mu oynatacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16

    İşlemci,işlemci,işlemci.Tabi ben Galaxy S 2mi 500 mhzde kullanıyorum.Pek önemli değil 500 mhz hızlı olması bana göre.500 mhz hızlı olsa Battlefield 3 mu oynatacak?


    500 mhz günlük kullanımda çok yeterli geliyor ve ciddi bir batarya tasarrufu sağlıyor. Fakat dediğin gibi Battlefield 3 olmasada Modern Combat 3 gibi bir oyun açtığında 1.2 Ghz kullanmaya mahkumsun. :) Teknolojide burda devreye giriyor. Eğer o CPU ve GPU lar gelişmezse o telefonda ne o oyunu oynarsın ne de bugünkü gibi cepte tarayıcı keyfi yaşarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.