Şimdi Ara

PowerColor'dan çift fanlı soğutucuya sahip yeni Radeon HD 7970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    PowerColor özel tasarımlı ekran kartlarıyla ürün gamını genişletmeyi sürdürüyor. AMD tarafından dünyanın en hızlı grafik yongası olarak lanse edilen Tahiti XT'nin güç verdiği Radeon HD 7970 için PowerColor, referans tasarım ile kıyaslandığında ciddi farklılıklar içeren üçüncü modelini de kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Daha önce Vortex ve  LCS soğutmalı Radeon HD 7970 modellerini tanıtan PowerColor, haberimize konu olan modeliyle Radeon HD 7970 üzerinde çift fanlı yeni bir soğutucu tasarımına yer veriyor.

     

    Üç adet bakır ısı borusuna sahip olan yeni soğutucu ile PowerColor, 28nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Tahiti XT grafik yongasının hız aşırtma performansından olabildiğince faydalanmayı hedefliyor. 384-bit bellek veri yolu desteğine, 3GB GDDR5 bellek kapasitesine, 2048 paralel işlem birimine, 128 doku ünitesine ve 32 ROP birimine sahip olan DirectX 11.1 destekli ekran kartının saat hızları ise henüz açıklanmadı. Daha yüksek performans için Crossfire X ile çoklu GPU kurulumuna olanak tanıyan ekran kartı, görüntü aktarımı için çift DVI, çift Mini DisplayPort ve HDMI konnektörlerini kullanıyor. Bu ayın sonuna doğru lanse edilmesi beklenen Radeon HD 7970 özel tasarımlı yeni versiyonu için PowerColor'dan yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor. 

     







  • Her marka 7970 için haber yapmasak.


    Yani en azından hızı belli olmadan.


    Yani hani özel tasarım e bileyim 1500MHz GPU ile falan geliyor olsa neyse. De standarda yakın hızla gelecek bir şeyler olunca haber değeri kalmıyor pek. Kişisel düşüncem bu yönde tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld

    Her marka 7970 için haber yapmasak.


    Yani en azından hızı belli olmadan.


    Yani hani özel tasarım e bileyim 1500MHz GPU ile falan geliyor olsa neyse. De standarda yakın hızla gelecek bir şeyler olunca haber değeri kalmıyor pek. Kişisel düşüncem bu yönde tabi

    Bende öyle düşünmüştüm ama bilgilendirici olması açısından güzel birşey. Aslında cezbeden performansından ziyade kartın görüntüsü, mesela bu modeli baya güzel olmuş.




  • İki yıl önce kendime özel iki adet pc topladım. Daha sonra farklı zaman dilimlerinde iki adet yeni laptop adlım ve çok memnumun. Ancak bu kart anılarımı depreştiriyor. Yeni bir pc toplamamak için kendimi zor tutuyorum. :)
  • Sanırım yine 1.fan 2.fana göre büyük. Powercolor un bu soğutucularını çok seviyorum hem 2 slot yer kaplıyor hemde performans ve sesizlik bakımından güzeller.Bakalım ne kadar oc ile gelecekler en önemli olan nokta..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightForBeer -- 9 Şubat 2012; 5:28:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orqun06

    Bakalım ne kadar oc ile gelecekler en önemli olan nokta..

    Ne kadar oc ile geleceği değilde oc ile ne kadar gideceği daha önemli.
  • test sonuçlarını oc potansiyelini bilmeden yorum yapmak yanlış olur :)
  • 1300 e yakın gürültüsüz çalışması yeterldir kart zaten o.c ile uçuyor tek beklenti sessiz ve serin çalışması
  • Görüntü güzel şimdilik
  • 7800 serisine dair bir haberler bekliyoruz artık
  • oc potansiyelinin yanında sessiz olması makbule geçecektir
  • Aslında grafik görmek isterdim ancak PowerColor yapmışsa muhtemele iyi yapmıştır diye düşünüyorum..:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.