Şimdi Ara

Yeni Bluetooth Cihazlar 2: Oyuncak Araba, Beyaz Eşya, Barkod tarayıcı kalem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En tatlı oyuncaklardan biriside iki vitesli Ericsson'un oyuncak yarış arabası. Şarjı telefona takılarak yapılabilen Bluetooth ile kontrol edilebilen kibrit kutusundan biraz büyükçene arabımızın sitesi burda. Fiyatı 75$ civarı.

    Bluetooth barkod tarayıcısı. Buda cep bilgisayarlarının son zamanlarda bluetooth kullanması ile yeni gelişen bir ürün dalı. Burda önemli olan tarayıcının direkt olarak bluetooth yolu ile bağlanması ve tabii kablosuz olmasının avantajını kullanması aynı şekilde standart bir iletişim şekli kullandığından tüm yazılımlar ile uyumlu ve pil harcaması çok düşük olduğundan kalem şeklinde bile üretilebiliyor. Ürün aynı zamanda cep bilgisayarı kalemi olarak kullanılabildiğinden yanınızda ayrıca bir barkod tarayıcısı bile olduğunu farketmeyebilirsiniz. Fiyatı ise 320$ civarı. Ayrıntılı bilgi burda

    En beklenmedik ve garip ürün serisi Toshiba'nın çamaşır makinası, mikro wawe, buzdolabı ve bunların yönetim terminalini içeren Feminity serisi. Artık bu cihazların ne gibi özellikler yapabileceğini sizin tahminize bırakıyorum çünkü tüm programları tüm özellikleri yazılım aralığı ile kablosuz olarak programlanabilir. Bu bluetooth'lu beyaz eşya serisinin sadece Japonya'da Feminity adı ile satıldığını söylemek isterim. Japon sitesi ise burda.








  • Ya bluetooth değil de güneş enerjisiyle çalışan oyuncaklar benim çok ilgimi çekiyor. Kertenpelex diye bi sitede görmüştüm. Solar robot kit diye bişey fiyatı da hesaplı. Harika bişey..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.