Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: F VE Q KLAVYE KAR�ILA�TIRMASI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Cevap: F VE Q KLAVYE KARÅ�ILAÅ�TIRMASI Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ceyceytim

2 Temmuz 2008; 11:10:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: black_sea_28

quote:

Orjinalden alıntı: ceyceytim

@mgeccem

Ya espiriyi bile anlamıyosunuz ya hll olsun...

Kimseye gec diye zorlayan yok mutluysan ne mutlu sana bende >F< kullanıyorum Q dan gectim... hani olurda gecmek isteyen olurda yardım edilir diye buraya bakıyorum...

Hem F ve Q karşılaştırması burası bilim F derken baskasının o kadar istatigi saçma sapan görmesi(Albert An. olsa tamam bi ihtimal) çok garip ama saygı duyarım...

bide msjların genelini okursanız espiri ve gerçekleri ayırt etmekte zorlanmassınız...

@ozansah

1. milletin bilincsizce Q klavye alması notbooklarda F lerin kaldırılmasına neden olmuştur.. eskiden oldugunu ben hatırlıyorum....

2. ortada bilinsel veriler ve kişisel deneyimler anlatılıryor..... teslimiyetten kasıt Q klavye alımından kaynaklı F klavyelerin ortadan kalkması olayı...

Not : Eğer lafın bana ise zaten V.B. Delphi Assabler ASP gibi bi cok bilgim var ... Bana bilimsel olmayan Hiçbir tavsiye vermeyin... Tabi lafın bana ise...

Kullandıgım dil agır olabilir... zaten agırına gidenler bu kısma kadar okuyacaklarını sanmam ama özür dilerim...

Apple USB kablolu F klavyeyi alacam ama para birikmedi gitti yaff

sanırım leptop kullanıyorsunuz ve bu yüzden USB f klavye almak istiyorsunuz, benim size tavsiyem EVEREST'in USB girişli klavyelerini alarak kullanmanız, eğer bulabilirseniz A4TECH de olabilir. Ama Everest'in bu kadar yumuşak tuşlu klavyesi olacağını sanmıyordum gerçekten çok güzel ben alırken kullandığım şuanda ki klavyeye 17 ytl verdim, tabiki benim aldığım yer küçük bir yer farklı şehirlerde daha da uygun fiyata bulabilirsiniz.

Açıkcası benim ellim fırıncı küregi gibi :) o yüzden 2-3 tuşa birden basmamak için klavyemi hep kaliteli seçmişimdir...
Benim laptop var ama masa üstüne almak niyetindeyim beni çok yoruyor onun başında oturmak o yüzden fazla yormasın diye hemde en kaliteli f klavye o kalmış piyasada hazır oda bitmeden almak lazım ...

Valla kim nedersedesin f gibisi yok... Millet 10 parmaga bakıp hll olsun diyorlar Q dan F zor diyenler var ama hiç zor degil başlarda benim açımdanda zor oldu ama alışınca tüm o zorluga deger 2 haftada tuşların yerini ezberlemiş 3 hafta bakmadan yazmaya başlamış oluyorsunuz ben 10 senedir Q kullanıcısı olmama ragmen böyle oldu daha yeni birileri çok daha adepte olabilirler ama önemli olan tekşey istemek çevrenizdekiler cahilce sizi eleştiricekler bunada alışmanız gerekicek( benim başıma çok geldi :) ) zaten en büyük zorluk kısmıda bu noktası ama şimdi hepsi hll olsun 2 ayda 10 parmak oldun diyorlar bende onlara F ten kaynaklı ben bişi yapmadım diyom :)

F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın

F klavye şakır şakır artık klavyemi daha çok seviyorum artık :)))

AMD den şaşmam artık... İntelmiş peh...
İntel isterse amd yi 1/10 katlasın yine amd hep amd...
Eskiden intele sıcak bakardım ama o israile fabrika açmadan önce AMD de açmayana kadar amd o da açarsa başkası varsa ona bakarız... İntel bitmiştir benim için bana intel demeyin çevreme duyarsız kalacak ruhsuzlaşmadım elbet bi tepkisi olmalı olmak zorunda....
pesimist_cnr

3 Temmuz 2008; 21:00:21 

mükemmel bi iş olmuş ya çok teşekkürler bende ilk başka Q klavye kullandım bi miktar fakat sonra F klavyeye geçtim ve Q üzerinden öğrendim F klavyeyi 4-5 senedirde bu şekilde devam ediyorum ve çok memnunum klavyemden ne kdr görünüş Q olsada :)

LOGİTECH Z5500 5.1 DİGİTAL
Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır, Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır.
melih_

5 Temmuz 2008; 16:38:29 

Kesinlikle F Klavye. On parmak bakmadan yazıyorum. Bir internet kafeye gittiğim zaman bile Q klavyeyi F klavyeye dönüştürüp öyle kullanıyorum. Eskiden Q kullanıyordum ancak F klavye öğrendikten sonra devamlı F klavye kullandım. Hatta şu an kullandığım klavye logitech'in LX 300 serisi ancak F klavyeye dönüştürerek kullanıyorum. On parmak chat keyfine diyecek yok.

knuckle

5 Temmuz 2008; 23:30:20 

yazı harika olmuş ellerine sağlık ama ben Q dan gayet memnunum

Toshiba a100-912, sonor, zildjian, masterwork, yamaha, alchemy, washburn eg3, fender 10w
Akinci

6 Temmuz 2008; 11:40:18 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozansah

Q klavye kullananlara ve ABD'lilere aciz diyen adama bak nicki Akinci =) yok muydu türkçe karakter klavyende?

Sanırım AKINCI kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz, biliyor olsaydınız zaten küçümseyici cümleler kullanarak forum ortamını amacından uzaklaştırmazdınız.

Bilişim Dünyasında Türkçe karakterlerin kullanılacağına dair bir çalışma yapan grup varsa, getir buraya elini öpelim.

Akıncı ismiyle kayıt olamadım. Daha sonra tekrar değişiklik istedim yine olmadı. Forum altyapısı ile ilgili problem.
Ayrıca yazı F klavyenin bilimsel bir çalışmanın sonucu. Milliyetçilik yapmıyoruz, bilimin ırkçılığı olmaz.
Bana yazıdaki delillerin aksine bilimsel olarak Q klavyenin F klavyeden daha kullanışlı olduğu ispatlansın kabul edeyim.

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

Tun4
Uzaklaştırılmış
304 gün cezanın 295 günü kaldı.

6 Temmuz 2008; 21:19:21 

f klavyenın turkce ıcın ugretıldıgını bılmıyordum
ATLI_Sipahi

8 Temmuz 2008; 20:42:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

f klavyenın turkce ıcın ugretıldıgını bılmıyordum

bende.....

LANET OLSUN İNGİLİZE AMERİKALIYA O.ÇOCUKLARI HERYERDEN SÖMÜRÜYORLAR

AHĞĞĞĞHHHHHHHHHH DÜNYAYA TANITACAZ ŞU TÜRKÇEYİ F KLAVYEYİ

DÜNYANIN RESMİ DİLİNİ TÜRKÇE YAPSAK İNGİLİZCEDEN KURTULSAK BİZ YES OK DEMESEKTE ONLARA

TAMAM EVET DEDİRTSEK BU KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUT TABİİ O KANI

TAŞIYANLAR SADECE ALLAH ABD YLE SAVAŞMA GÜCÜNÜ TÜRKİYEME VERİP TÜRKİYEMİN KAZANMASINI

NASİP EYLESİN İNŞALLLAH!!!!!!!!

YAŞASIN TÜRKÜN KLAVYESİ F KLAVYE!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COD4_Server -- 8 Temmuz 2008; 20:51:44 >

Eski kullanıcı adım COD4_SERVER
ATLI_Sipahi

8 Temmuz 2008; 20:50:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozansah

Q klavye kullananlara ve ABD'lilere aciz diyen adama bak nicki Akinci =) yok muydu türkçe karakter klavyende?

Sanırım AKINCI kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz, biliyor olsaydınız zaten küçümseyici cümleler kullanarak forum ortamını amacından uzaklaştırmazdınız.

Bilişim Dünyasında Türkçe karakterlerin kullanılacağına dair bir çalışma yapan grup varsa, getir buraya elini öpelim.

Akıncı ismiyle kayıt olamadım. Daha sonra tekrar değişiklik istedim yine olmadı. Forum altyapısı ile ilgili problem.
Ayrıca yazı F klavyenin bilimsel bir çalışmanın sonucu. Milliyetçilik yapmıyoruz, bilimin ırkçılığı olmaz.
Bana yazıdaki delillerin aksine bilimsel olarak Q klavyenin F klavyeden daha kullanışlı olduğu ispatlansın kabul edeyim.

AKINCI;

Milliyetçilikten niye çekiniyorsun Türk ırkını savunmak suçmu

Allah senin gibi gardaşlarımı başımızdan eksik etmesin İnşallah

biz olmazsak bu ülke olmaz olamaz zaten akıncı

benim kullanıcı adımın cod4_server olmasının

sebebi foruma cod4 oyununun sunucusunu kurmak için girişimdendir.Cod4 sunucu nasıl kurulur diyince

cod4 sunucu nedir?diye soran arkadaşlarımız var inanabiliyormusun?

Bende zaten kullanıcı adımı değiştirip ATLI_Sipahi falan koymayı düşünüyorum

ne var ozanşah senin gibiler olmasa bu ülkeye zaten hiç bir şey olmaz düşmandan betersiniz bu ülkede

asalak gibi yaşıyor bir bakteri gibi bu ülkenin sırtından geçiniyorsunuz sonra gelip konuştuğunuz dile sahip

çıkmıyorsunuz lanet olsun sizin gibilere lanet!!!!

bilge_bilge

9 Temmuz 2008; 13:15:08 

ben de yıllardır bilgisayarımda Q klavye kullanıyorum ama F klavyeyi de az çok kullanmışlığım vardır. babam kamuda çalıştığı için onlar F klavye kullanıyorlardı. yanına gittiğimde az çok kullanıyordum. gerçekten de yazarken daha rahat oluyor parmaklarımı metrelerce açmam gerekmiyor hemen şimdi on parmak indirip kurdum bi on gün çalışsam yeter bana.. yaşasın F klavye...

ve gerçekten de COD4_Server a katılıyorum. dostum çok haklısın Türklüğümüzü savunmak neden suç olsun neden kötü bir şey olsun?? ben Türk'üm sonuna kadar da her yerde diğer insanlara ve haklarına saygı çerçevesinde Türklüğümü savunurum!! başka milletler kendilerini savunurken biz neden boş oturalım.. Amerikaya, İngiltereye, milliyetlerini koruma konusunda uzman olmuş Fransızlara ağzımız açık hayran hayran bakarken, onları tebrik ederken; kendi insanlarımız kendi milliyetlerini korumaya çalışıyor diye neden bu kadar sinirleniyoruz ya da onları aşağı görüyoruz?? kesinlikle YANLIŞ bir tutum...

Seninle her şey çok daha güzel...
ATLI_Sipahi

10 Temmuz 2008; 1:22:44 

quote:

Orjinalden alıntı: wisee

ben de yıllardır bilgisayarımda Q klavye kullanıyorum ama F klavyeyi de az çok kullanmışlığım vardır. babam kamuda çalıştığı için onlar F klavye kullanıyorlardı. yanına gittiğimde az çok kullanıyordum. gerçekten de yazarken daha rahat oluyor parmaklarımı metrelerce açmam gerekmiyor hemen şimdi on parmak indirip kurdum bi on gün çalışsam yeter bana.. yaşasın F klavye...

ve gerçekten de COD4_Server a katılıyorum. dostum çok haklısın Türklüğümüzü savunmak neden suç olsun neden kötü bir şey olsun?? ben Türk'üm sonuna kadar da her yerde diğer insanlara ve haklarına saygı çerçevesinde Türklüğümü savunurum!! başka milletler kendilerini savunurken biz neden boş oturalım.. Amerikaya, İngiltereye, milliyetlerini koruma konusunda uzman olmuş Fransızlara ağzımız açık hayran hayran bakarken, onları tebrik ederken; kendi insanlarımız kendi milliyetlerini korumaya çalışıyor diye neden bu kadar sinirleniyoruz ya da onları aşağı görüyoruz?? kesinlikle YANLIŞ bir tutum...

HELAL BE GARDAŞIMA!!!!!!!!

Frostbite

10 Temmuz 2008; 9:26:54 

F klavye hakkinda daha fazla bilgi vermeyecegim 3 konu asagida sayfalarca dolu bilgi var fakat piyasadaki tum yapistirmalar uyduruk oldugundan yurtdisinda bir firmaya ozel imal ettirdim, isleri bu, herhalde 100-200 cesit yapistirmalari vardir, mat vinyl altina basiyorlar, yani klavye tarafinda kaliyor baski ve dolayisiyla silinmiyor, transparan oldugu icin klavyenizin eski halini de gorebiliyorsunuz.

Ben isterken toptan isteyeyim dedim tanesi 9 ytl

fotograflar firmanin q klavye yapistirmalarinin, sasirmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 10 Temmuz 2008; 9:27:49 >

tnakresss

10 Temmuz 2008; 17:51:23 

askerdeyken f klavye kullanmıştım. gerçektende çok kısa bir sürede alışmıştım ve yazma hızıma ben bile şaşırıyordum. askerlik bitti iş hayatına girdik. çalıştığım yerde Q klavye kullanmaya başladım. F gibi hızlı yazmak için çok uğraşsamda bir türlü o hıza ulaşamadım. F klavye gerçektende çok güzel.

XBOX 360 NTSC-J VERSİYON - LOGİTECH Z5500 - TOSHİBA 32''C3000 PG - TOSHİBA HD-EP30 HDDVD PLAYER

AMD AM2 X2 4800-ECZ 780G-250GB SEAGATE NCQ 16MB SATA2-2*1 GB DDR2 800 MHZ. -ASUS DVD WRİTER

bilge_bilge

10 Temmuz 2008; 18:57:22 

quote:

Orjinalden alıntı: ATLI_Sipahi

quote:

Orjinalden alıntı: wisee

HELAL BE GARDAŞIMA!!!!!!!!

sağ ol kardeşim.. ben de senin gibi hem klavyemi değiştiryorum hem de kullanıcı adımı, yani diğerlerine göre NİCK'imi değiştirdim.. zaten alışverişlerimde de her zaman Türk mallarını kullanır 869 barkod koduna falan da dikkat ederdim.. ama anlıyorum ki eğer bir işi yapıyorsak her alanda yapmalıyız.. yaşam tarzımıdan kullandığımız ürünlere, güzel dilimizden klavyemize kadar hem de...

3RS!N

10 Temmuz 2008; 19:08:41 

Her şeye politikayı sokuyorsunuz ya daha ne diyeyim. Adam gibi giden yazı ortalarına gelince sapıttı .

bilge_bilge

10 Temmuz 2008; 19:17:14 

quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Her şeye politikayı sokuyorsunuz ya daha ne diyeyim. Adam gibi giden yazı ortalarına gelince sapıttı .

hayır bu politika değil sadece kimliğimize sahip çıkma çabaları o kadar..

3RS!N

10 Temmuz 2008; 19:39:23