arkadasım helal olsun sana gercekten helal olsun. Fe klavyenin Türkler için yapıldığını bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Ufak gelişmelerle büyüklüğü yakalayacagımıza, katettiğimiz küçük parçlarıda bir anda siliyoruz. Fe klavyeyi şu anda öğrenmek bana şart oldu. Klavyede ilk gördüğüm ATATÜRK yazısı oldu güzel.Hergün aklıma gelir artık. Çok TEŞEKKÜRLER.
Ben Kadıköy yazıcıoğlundan aldım. İstanbul dışındaysan gittigidiyor gibi sitelerden bulabilirsin.
Yaşasın FGĞIOD Klavye : ) Yıllardır ben de bu mücadeleyi veririm.
Ustam, Yazıcıoğlu'nda hangi dükkandan aldınız? Ben o kadar çok aradım ki bu etiketlerden, bulamamıştım. İnternette de bulamamıştım. Şimdi kırtasiyede satılan uyduruk harf çıkartmalarından alıp notebook'uma yapıştırıyorum ve yaklaşık iki ayda bir yenilemek zorunda kalıyorum. Nasıl bir dükkandı? Veya internette nasıl bir isimle aratayım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
Evet Yaşasın F Klavye..Eğer insanımız klavye ve dizüstü bilgisayar alımında F klavyeli olanında ısrarlı olsalar, üreticiler elbetteki bu tür ürünleri yapacaktır veya satıcılar daha çok getirecektir. Birkaç sene önce ticaret liselerinde eğitimden kaldırılan daktilografi dersinin yerine bu yıl "Bilgisayarda Yazı" dersi getirildi. Artık gençlerimiz, F klavye ile hızlı yazma eğitimini tekrar almaya başladılar.. Şimdilik iyi gidiyor benim öğrenciler..
Ustam, Yazıcıoğlu'nda hangi dükkandan aldınız? Ben o kadar çok aradım ki bu etiketlerden, bulamamıştım. İnternette de bulamamıştım. Şimdi kırtasiyede satılan uyduruk harf çıkartmalarından alıp notebook'uma yapıştırıyorum ve yaklaşık iki ayda bir yenilemek zorunda kalıyorum. Nasıl bir dükkandı? Veya internette nasıl bir isimle aratayım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
3. veya 4. katta merdivenlere en yakın olan dükkanlardan biriydi. Dizüstü aksesuarı satan her dükkanda bulunur zannederim. F klavye diye belirtseniz iyi olur. Yukarı katlarda 4-5 MEBİL isimli bir dükkan var oradanda temin edilebilir. F klavye etiketi, yapışkan etiketi diyebilirsin. http://urun.gittigidiyor.com/Notebook-Klavyenizi-Turkcelestirmek-Bedava_W0QQidZZ2968374 burdaki gibi birşey Yapıştırmadan önce yasdıklarımı tekrar okusan iyi olur.
Orjinalden alıntı: Akinci 3. veya 4. katta merdivenlere en yakın olan dükkanlardan biriydi. Dizüstü aksesuarı satan her dükkanda bulunur zannederim. F klavye diye belirtseniz iyi olur. Yukarı katlarda 4-5 MEBİL isimli bir dükkan var oradanda temin edilebilir. F klavye etiketi, yapışkan etiketi diyebilirsin. http://urun.gittigidiyor.com/Notebook-Klavyenizi-Turkcelestirmek-Bedava_W0QQidZZ2968374 burdaki gibi birşey Yapıştırmadan önce yasdıklarımı tekrar okusan iyi olur.
Çok çok çok teşekkürler... Ne büyük bir iyilik yaptığınızı, qwerty notebook'larla başı dertte olanlar bilir... Yani siz de bilirsiniz
ben yaklaşık 4 senedir f klavye kullanıyorum ama evime gelen misafirler falan klavyemi görünce hiçbişey yazamıyorlar ama benm yazışımı görünce şaşırıyorlar bence q klavyeden çok daha iyidir f herkeze tavsiye ederim ama oyunlarda dez avantajı var bazı oyunlar f e göre deil (ör:gta san andreas) amam yinede veinize 1 f klavye alın alışınca göreceksiniz ne kadar güzel olduğunu!
Beyler bahsettiğim teflon etiketleri yapıştırmadan önce ve sonra saç kurutma makinası ile 2-3 dakika klavyenin tuşlarını ısıtın. Geçen etiketleri söküp başka bir makinaya yapıştırdım. Önce sırıttılar fakat ısıtıp tuşlara biraz baskı yapınca düzeldiler.
Anlaşılan bu işten en karlı klavye üreticileri çıkmış.
Önemli olan f, q değil herhangi birini iyi kullanabilmektir. Hem q kullanmak parmaklara fayda sağlar, daha çok çalışacakları için daha güçlü olacaklardır. Esasen en iyi yöntem önce belli müddet q sonra da f klavye kullanmak...
Şaka bi yana arkadaşımıza araştırıp bizimle paylaştığı için teşekkür ederim..