Şimdi Ara

AMD: FirePro V3900 giriş seviyesindeki en güçlü profesyonel grafik kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  

     

    AMD grafik profesyonelleri için sunduğu FirePro serisi ekran kartlarını yeni bir model ile güncelledi. FirePro V3900 model isimli yeni ekran kartı, 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Turks GPU'sundan güç alıyor ve Redwood tabanlı V3800 modelinin yerini alacağı ifade ediliyor. 128-bit bellek veri yolu desteği ve 1GB DDR3 bellek ile gelen grafik kartına 480 paralel işlem birimi, 24 doku ünitesi ve 8 ROP birimi eşlik ediyor. 

     

    Grafik işlem birimi 900MHz, bellekleri ise 1800MHz'de görev yapan kart, düşük profilli baskılı devre kullanıyor ve 50 Watt ısıl güç tasarımı ile geliyor. Kullandığı grafik işlem birimi itibariyle DirectX 11, OpenGL 4.2 ve OpenCL 1.1 teknolojilerine destek sunan kart, görüntü aktarımı için  DVI ve DisplayPort 1.2 konnektörlerini kullanıyor. AMD'nin açıklamalarına göre giriş seviyesindeki en güçlü profesyonel grafik kartı olan FirePro V3900, yurt dışında 119$ etiket fiyatı ile satılıyor. 

     








  • AMD'iyi ilerliyor yine adamların önüne engel atıcak bri firma kalmadı Nvidia desen beklemede kalmış durumda ne zaman sahaya çıkacağı belli değil bu arada AMD'de alan boşken kullanıyım diyor tabi, tebrik etrmek lazım :P Karta gelince standart bir kart tabi giriş sev iyesi sonuçta ama fiyatta fena değil..
  • İşlemci ve Ram hızları fena görünmüyor, ama yinede az gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    AMDiyi ilerliyor yine adamların önüne engel atıcak bri firma kalmadı Nvidia desen beklemede kalmış durumda ne zaman sahaya çıkacağı belli değil bu arada AMDde alan boşken kullanıyım diyor tabi, tebrik etrmek lazım :P Karta gelince standart bir kart tabi giriş sev iyesi sonuçta ama fiyatta fena değil..


    Yorumundan piyasadan bir haber olduğun belli. Quadro kartlar varken kimse bunların yüzüne bakmaz. Yüksek seviye firegl leri ne yaptı ki bu iş yapsın.
  • isyaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!
    anlayan anladı arkadaşlarr
  • La bizim turk yongası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.