Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Orgeneral

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007; 0:07:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

x-fi'nin fiyatlarıda bukadar düşmüşken artık karşılaştıracak hiç bir yanı yok. Tereddütsüz x-fi alınır.

● Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.

● Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
burak03

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 13:16:16 

bencede gerçekten titz ve güzel bir inceleme lmus gerçekten tesekurler bende au 2zs tarafarıyım

BU İMZADAN ÇOK ÇEKTİM YOK İMZA MİMZA
GT 5

23 Temmuz 2007; 19:50:37 

arkadaşlar bir sorum olacak sizlere

speaker settings veya thx setup console ayarlarında hoperlörleri test ettiğimiz channel veya noise bölümünü çalıştırdığımızda hoparlorler testinden sonraki subwoofer testinden ses gelmiyor ama speaker test bölümü sesin geldiğini gösteriyor. Bütün medyalarda subwoofer çalışıyor.Bu problemmidir,yoksa ayarlar bölümünden ayarlamak mı gerekiyor? (ses kartım audigy 2 zs,hoparlorler t7700)

rbilgin

24 Temmuz 2007; 20:18:29 

slm arkadaşlar sorunum hala çözülmedi lütfen yardım sorunum şu eax consoldan effect menüsünde enable audio effects kutucuğunu işaretliyom ve advanced EQ secip (acaustic.chamber veya disco vb..) herhangi bir effecti seçince ses tamamen gidiyor acaba bu cevresel sesleri nasıl aktif yapacaz

mesela environmet special fx studio veya karaoke de bu sorun olmuyor sadece advanced eq secince ses gidiyor

ses kartı audigy 2 zs ve z5500

tortor

25 Temmuz 2007; 13:05:43 

TECHNİCS SA-DX940 amfi ve 2 tane SBT100 kolonlarım var.Epox mf4j3 Realtek ALC-65X 6 Kanal Onboard ses kartı ile kullanıyorum. Acaba bu 2 karttan herhangi birini alsam ses seviyesinde ve kalitesinde artış olur mu? olursa hangi ses kartını önerirsiniz. (Hergün film izler , oyun oynar ve mp3 dinlerim.)
WOLFMEN

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2007; 16:06:08 

arkadaşlar x-fi extreme music ile mi daha ii haz alırım audigy 2 zs ile mi

not: rock,hard rock,metal,heavy metal türleri dinleicek

BaMKaN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Temmuz 2007; 0:50:35 

quote:

Orjinalden alıntı: rbilgin

slm arkadaşlar sorunum hala çözülmedi lütfen yardım sorunum şu eax consoldan effect menüsünde enable audio effects kutucuğunu işaretliyom ve advanced EQ secip (acaustic.chamber veya disco vb..) herhangi bir effecti seçince ses tamamen gidiyor acaba bu cevresel sesleri nasıl aktif yapacaz

mesela environmet special fx studio veya karaoke de bu sorun olmuyor sadece advanced eq secince ses gidiyor

ses kartı audigy 2 zs ve z5500

Benim de başıma geldi bu olay, çok ama çok inanılmaz bir yerden çıktı sorunun kaynağı...

İşlemcim Intel Core2Duo E6300 ve default değerlerde çalışıyor ve anakart da Asus P5B...

Ben de acooustic vb. effektleri açmak istediğimde ses tamamen kesiliyordu, tesadüfen sorunun kaynağını buldum...

Şimdi olay şöyle: Anakart içinden gelen AI Suite programını kurdum ve programın içindeki AI Gear menüsünden işlemciyi "max. power saving" modunda çalıştırdım, işlemci gerilimi ve fan hızlarını azaltan bir seçenek bu, bu seçenek aktifken accoustic efektini seçtiğimde bu kez ses kesilmedi defalarca denedim normal olarak çalışan işlemciyle hep ses kesilirken bu seçenek aktifken istediğim her efekti seçebiliyorum ve sistemi restart yaptığımda işlemci normal hızda geri geliyor ve accoustic efekti de aktif kalmaya devam ediyor...

Bunu tamamen tesadüfen buldum, senin sistemin ne bilmiyorum bende olay bu...
BaMKaN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Temmuz 2007; 21:00:17 

quote:

Orjinalden alıntı: WOLFMEN

arkadaşlar x-fi extreme music ile mi daha ii haz alırım audigy 2 zs ile mi

not: rock,hard rock,metal,heavy metal türleri dinleicek

Bende audigy 2ZS var ama dediğin tarzlar için bass konusunu düşünürsek x-fi daha iyi seçim olacaktır...

Ben de rock dinlediğim halde 2. el Audigy 2ZS aldım... Neden mi? Çünkü daha ucuz ve çok da memnunum...
Leone_510

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2007; 20:35:39 

bugün exa dan 94 ytl ye audigy 2zs aldım diyeceğim tek şey mükemmel..
inanılmaz bass var wooferdan lk kez böyle bir ses duydum daha oyunlarda ve film lerde denemedim sadece bir kaç mp3 dinledim inanılmazz çok heyacanlandım süper bir alet

modern talking (thomas anders and dieter bohlen)
1964 model BMW R27 Beşik amortisör
sony lbt ZX 80D...asus xonar d2..X-fi Extreme fatal1ty gamer..audigy 2zs..audigy value..live 7.1..audigy player

Modern Talking Fan Club
BaMKaN
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Ağustos 2007; 15:19:55 

Hayırlı olsun, ayarlarla oynadıkça daha çok seveceksin kartı...
gazilim

4 Ağustos 2007; 23:38:31 

Arkadaşlar Merhaba
Yukarıda yapmış olduğum yorumda x-fi nin filmlerde Audigy2 ZS nin o bas ile dolgun sesi veremediğini söylemiştim. Bu sözümü geri alıyorum ve her yönden x-fi nin Audigy2 ZS göre daha üstütn olduğuna karar verdim. X-fi nin yeni sürücüsünü yükleyince kararım kesinleşti. Ses dağılımındaki bozukluklar ve özellikle basın yaşattığı sorunlar kalmadı. X-fisi olan herkese yeni sürücüsünü mutlaka yüklemesini tavsiye ediyorum. Belki benim yaşadığım bozuklıklar dışında varsa başka sorunlarıda ortadan kalkabilir. Yalnız x-fide film seyrederken 24 bit crystalizerin %50 veya %55 den fazla olmamasına dikkat edin iyi bas almanız için ayarı bence bu şekilde yapmalısınız.
Son sürücüyü Creative nin kendi sitesinden bulabilirsiniz ama ben isteyen için kendi uploadımın adresini aşağıda veriyorum. Yer alan * yerine a harfi koyarak adresi tamamlayın ve kopyalayıp Internet Explorerın adres çubuğuna yapıştırın.

htp://r*pidsh*re.com/files/46893301/SBXF_PCDRV_LB_2_09_0007.exe.html

Daha öncede belirttiğim gibi bende Zs den X-fi ye geçenlerdenim X-fi yi herkese öneriyorum. Zs kullandığımdan onunda sürücüsü bende vardı isteyenler için onuda upload ettim.

http://r*pidsh*re.com/files/46898010/SBAX_WBUP2_LB_2_09_0016.exe.html

s a y g ı l a r

İNTEL E8400 3.0@4.05 ZALMAN 9700NT- GIGABYTE Ex38 DS4- KINGSTON HYPERX 2*1GB 1066MHZ- PALIT 7600GT SONIC- SEAGATE 3250410AS, SAMSUNG 750GB HDD,SSAMSUNG 19 961BF LCD- Sound Blaster X-Fi platinum fatal1ty champion ses kartı - LOGITECH Z 5500 SPEAKER- ss2 tv kartı- GP 550W PSU-
max975

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2007; 10:21:22 

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
mav13
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ağustos 2007; 13:36:18 

X-fi'nin en iyi modeli hangisi arkadaşlar fiyat önemli değil bugün almayı düşünüyorum
gazilim