sanırım yazdıklarım farklı yorumlandı, orada creative firması tarafından yazılan, sadece o sistemler iyi sonuç verir değil, önerilen sistemlerden daha iyi performans alındığıdır, bundan dolayı firma broşüründe diğer modelleri dahil etmemiş.
Geçenlerde vatan da creative nin kendi bastırdığı ingilizce tanıtım kitapçiğini aldım. X fi kitapçığında son sayfada firmanın kendisinin bu yeni kartlar için en iyi sonuç alınabilecek speakerlarında sadece I trigue ve giga serisi mevcut, başka hoperlör sistemi yazmamakta. Bu bence de boşuna sunulabilecek bir öneri değil,
katılmıyorum..... bu setlerle iyi sonuc alırsın ama kendi firmasının ürününü koyacak tabiki oraya yani sadece giga ve i trigue iyi sonuc verir demek yanlıs
katılıyorum..
mega yada z5500 yada g500 gibi aletle kullanmak da X-fi ın gücünü göstermek için yeter de artarbile sanırımm
Oyunu birde s750 ile oynadığımdan sesi duyduğumda inanamadım gerçekten mükemmel ötesi, yanlış hatırlamıyorsam 128 ayrı sesi bu oyun x fi sayesinde aynı anda birbirine karışmadan verebiliyor.. ve bir oyunun gerçekten içine girmek bence bu olsa gerek..:)
Quake4 x-fi fatality ve elite pro ile gelen 64mb xrami kullanabilen bir oyun ... birçok farklı sesi aynı anda işleyip verebilmesine olanak tanıyor...
Bu gibi oyunlar çoğaldıkca fatality ve eliteprodaki xramin değeri daha iyi anlaşılcak gibi...
Birde xfi plat. alınana kadar (hepsiburadadaki fiyatı 215,00 USD + KDV) x-fi fatal1ty almak (279,00 USD + KDV) çok daha mantıklı...Burda fark 65dolar olsada diğer pc donanım satan firmalarda fark 50-55dolar seviyelerınde...Bence 64mb xram için 50dolar fazla vermeye değer
Affan güzel bir karşılaştırma ve test olmuş teşekkürler
Foruma üye olmama rağmen konuyu Google dan buldum , kulağım ses konusunda çok hassas, yeni bir ses kartı almayı almayı düşünürken bu testi okuyunca ve Bass seslerin daha yumuşak oluşunu görünce X-Fi yi tercih ettim. Audigy ZS kullanmadım ama X-Fi tek kelimeyle mükemmel. Fiyatını sonuna kadar hakeden bir kart. Bass konusunda 3 bağımsız yerden ayarlama yapabiliyorsunuz o nedenle isteyen sert yapabilir isteyen yumuşak herkese hitap ediyor Çift SubWoofer kullanıyorum ikisini de adeta konuşturuyor. Ses kalitesi zaten tartışılmaz Creative çok güzel iş çıkarmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 17 Mayıs 2006; 1:44:46 >
arkadaşlar x-fi xtreme music modelini dün aldım söyleyecek bişey yok megaworks kullanıyorum ben böle bişey görmedim bugune kadar müzik dinlemiyor film izlemiyor oyun oynamıyormuşum herşeyi kontrol edebiliyorsunuz o kadarını söylim 10 numara ses kartı arada kalanlar hiç düşünmeyin derim
arkadaşlar x-fi xtreme music modelini dün aldım söyleyecek bişey yok megaworks kullanıyorum ben böle bişey görmedim bugune kadar müzik dinlemiyor film izlemiyor oyun oynamıyormuşum herşeyi kontrol edebiliyorsunuz o kadarını söylim 10 numara ses kartı arada kalanlar hiç düşünmeyin derim
Megaworks için O Kadar mesaj attık Boşaymış Meger zahmet olmazsa Satmıyorum Yazabilirmisin Şimdiden Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut.k -- 18 Mayıs 2006; 14:36:34 >
arkadaşlar bu kartın diz üstü bilgisayar için olanı varmı ?
herkee saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
Arkadaşlar bu kartta tv kartı kullanmak isteyenler AUX IN girişinden ( bu cdromların arkasına takılan bi ses kablosu var ) bu kabloyu kullanarak yararlanabilirler. Bi tarafını ses kartına takıyoruz diğer ucunuda elektronikçide stereo jack (erkek) yaptırıp ses kartına takıyoruz. Ses denetiminden aux u actıkmı ses geliyor. Mic bağlarsanızda ses geliyor ama seviye dusuk oluyor. Ayrıca SPDF cıkısta alınabiliyor Audigy ZS deki gibi aparat takıp...
Yıl 1925 : Büyük Atatürk genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu tarihi mesajı veriyordu. Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz... Yıl 2007 : Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olma yolunda...
X-FI Ses kartı olanlar aşağıdaki şekilde bağlantıları yaparsa her türlü giriş çalışıyor olması lazım. Tabi kabloyu elektronikçide yaptırmanız lazım. 3-5 ytl bişi tutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 24 Mayıs 2006; 1:37:44 >
Yıl 1925 : Büyük Atatürk genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu tarihi mesajı veriyordu. Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz... Yıl 2007 : Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olma yolunda...