Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kizilgri

28 Nisan 2006; 22:44:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sanırım yazdıklarım farklı yorumlandı, orada creative firması tarafından yazılan, sadece o sistemler iyi sonuç verir değil, önerilen sistemlerden daha iyi performans alındığıdır, bundan dolayı firma broşüründe diğer modelleri dahil etmemiş.

Darkchild

Sisteme Gözat

29 Nisan 2006; 20:49:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Zuhi

quote:

Orjinalden alıntı: Kizilgri

Geçenlerde vatan da creative nin kendi bastırdığı ingilizce tanıtım kitapçiğini aldım. X fi kitapçığında son sayfada firmanın kendisinin bu yeni kartlar için en iyi sonuç alınabilecek speakerlarında sadece I trigue ve giga serisi mevcut, başka hoperlör sistemi yazmamakta. Bu bence de boşuna sunulabilecek bir öneri değil,

katılmıyorum..... bu setlerle iyi sonuc alırsın ama kendi firmasının ürününü koyacak tabiki oraya yani sadece giga ve i trigue iyi sonuc verir demek yanlıs

katılıyorum..

mega yada z5500 yada g500 gibi aletle kullanmak da X-fi ın gücünü göstermek için yeter de artarbile sanırımm

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
{PeGaSuS}

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Nisan 2006; 1:24:20 

quote:

Oyunu birde s750 ile oynadığımdan sesi duyduğumda inanamadım gerçekten mükemmel ötesi, yanlış hatırlamıyorsam 128 ayrı sesi bu oyun x fi sayesinde aynı anda birbirine karışmadan verebiliyor.. ve bir oyunun gerçekten içine girmek bence bu olsa gerek..:)

Quake4 x-fi fatality ve elite pro ile gelen 64mb xrami kullanabilen bir oyun ... birçok farklı sesi aynı anda işleyip verebilmesine olanak tanıyor...

Bu gibi oyunlar çoğaldıkca fatality ve eliteprodaki xramin değeri daha iyi anlaşılcak gibi...

Birde xfi plat. alınana kadar (hepsiburadadaki fiyatı 215,00 USD + KDV) x-fi fatal1ty almak (279,00 USD + KDV) çok daha mantıklı...Burda fark 65dolar olsada diğer pc donanım satan firmalarda fark 50-55dolar seviyelerınde...Bence 64mb xram için 50dolar fazla vermeye değer

MelihTR

17 Mayıs 2006; 1:42:55 

Affan güzel bir karşılaştırma ve test olmuş teşekkürler

Foruma üye olmama rağmen konuyu Google dan buldum , kulağım ses konusunda çok hassas, yeni bir ses kartı almayı almayı düşünürken bu testi okuyunca ve Bass seslerin daha yumuşak oluşunu görünce X-Fi yi tercih ettim. Audigy ZS kullanmadım ama X-Fi tek kelimeyle mükemmel. Fiyatını sonuna kadar hakeden bir kart. Bass konusunda 3 bağımsız yerden ayarlama yapabiliyorsunuz o nedenle isteyen sert yapabilir isteyen yumuşak herkese hitap ediyor Çift SubWoofer kullanıyorum ikisini de adeta konuşturuyor. Ses kalitesi zaten tartışılmaz Creative çok güzel iş çıkarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 17 Mayıs 2006; 1:44:46 >

daimler

18 Mayıs 2006; 0:37:02 

arkadaşlar x-fi xtreme music modelini dün aldım
söyleyecek bişey yok megaworks kullanıyorum
ben böle bişey görmedim bugune kadar müzik dinlemiyor
film izlemiyor oyun oynamıyormuşum
herşeyi kontrol edebiliyorsunuz o kadarını söylim
10 numara ses kartı arada kalanlar hiç düşünmeyin derim

Mesut.k

18 Mayıs 2006; 14:34:21 

quote:

Orjinalden alıntı: daimler

arkadaşlar x-fi xtreme music modelini dün aldım
söyleyecek bişey yok megaworks kullanıyorum
ben böle bişey görmedim bugune kadar müzik dinlemiyor
film izlemiyor oyun oynamıyormuşum
herşeyi kontrol edebiliyorsunuz o kadarını söylim
10 numara ses kartı arada kalanlar hiç düşünmeyin derim

Megaworks için O Kadar mesaj attık Boşaymış Meger zahmet olmazsa Satmıyorum Yazabilirmisin Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut.k -- 18 Mayıs 2006; 14:36:34 >
firaz

21 Mayıs 2006; 4:58:33 

Bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi canı gönülden tebrik ederim !

Emeğinize Sağlık Dostlar...

Dünyayı değiştiremiyorsan Dünyanı değiştir...
jethoca

21 Mayıs 2006; 8:08:17 

arkadaşlar bu kartın diz üstü bilgisayar için olanı varmı ?

herkee saygılar

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
sanyo

22 Mayıs 2006; 20:53:10 

Arkadaşlar bu kartta tv kartı kullanmak isteyenler AUX IN girişinden ( bu cdromların arkasına takılan bi ses kablosu var ) bu kabloyu kullanarak yararlanabilirler. Bi tarafını ses kartına takıyoruz diğer ucunuda elektronikçide stereo jack (erkek) yaptırıp ses kartına takıyoruz. Ses denetiminden aux u actıkmı ses geliyor. Mic bağlarsanızda ses geliyor ama seviye dusuk oluyor. Ayrıca SPDF cıkısta alınabiliyor Audigy ZS deki gibi aparat takıp...

Yıl 1925 : Büyük Atatürk genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu tarihi mesajı veriyordu. Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz...
Yıl 2007 : Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olma yolunda...
dgnzcn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2006; 1:30:23 

bende bugün m-audio audiophile 192 ses kartı aldım...

incelemem buradan bakın...yorumlarınızı yazmayı unutmayın
http://forum.donanimhaber.com/m_7217238/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 23 Mayıs 2006; 1:32:16 >

NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr | Sigma 10-20 mm
SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Computrekker AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod
HIGH FIDELITY

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2006; 0:36:05 

Biraz geç olacak ama Affan eline sağlık kardeş. Çok çok güzel bir inceleme olmuş.

sanyo

24 Mayıs 2006; 1:25:17 

X-FI Ses kartı olanlar aşağıdaki şekilde bağlantıları yaparsa her türlü giriş çalışıyor olması lazım. Tabi kabloyu elektronikçide yaptırmanız lazım. 3-5 ytl bişi tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 24 Mayıs 2006; 1:37:44 >

Yıl 1925 : Büyük Atatürk genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu tarihi mesajı veriyordu. Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz...
Yıl 2007 : Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olma yolunda...
sanyo