Arkadaşım puff uff diye bir ses mes yok bu ses kartında nerden çıktı bu yaa mutlaka ayarlarınıza birşey olmalı alakası yok
bundan sizi davet ediyorum YEMIN EDIYORUM SIZE...bundan ötesi varmı ben kendi kulagımla dinledim canlı olarak Z-5500 sistem takılıyken bazı parçalarda puff puff diye ses geliyordu...ve DVD film olarak war of the worlds te yarılma sahnelerinde bariz bir bozulma vardı.....yorum yapmıyorum duyduklarım hakkında yemin ediyorum varmı ötesi
Hp Pavilion dv9000 Laptop+ iPod Touch 16gb+iPod Video 30gb+iPod Nano 4gb+Logitech z5500+Logitech Freepulse+ Logitech VX Evolution+Xbox 360+Canon S5+Samsung LCD HDTV+Mio Navigator Xbox360 Games:Ace Combat 6+Over G Fighters+Need For Speed Pro Street+Need For Speed Carbon+Need For Speed Most Wanted+Project Gotham Racing 4+Forza Motorsport 2+Burnout Revenge+Fifa Soccer 08+Call Of Duty 4:Modern Warfare+Splinter Cell:Double Agent+Assasins Creed+Halo 3+Mass Effect+Crackdown http://xbox360turkey.googlepages.com/XBOX HAKKINDA HERSEY..SITEME BEKLERIM
Arkadaşım puff uff diye bir ses mes yok bu ses kartında nerden çıktı bu yaa mutlaka ayarlarınıza birşey olmalı alakası yok
bundan sizi davet ediyorum YEMIN EDIYORUM SIZE...bundan ötesi varmı ben kendi kulagımla dinledim canlı olarak Z-5500 sistem takılıyken bazı parçalarda puff puff diye ses geliyordu...ve DVD film olarak war of the worlds te yarılma sahnelerinde bariz bir bozulma vardı.....yorum yapmıyorum duyduklarım hakkında yemin ediyorum varmı ötesi
Arkadaşım böyle bir konuda yemin etmene gerek yok duymuş olabilirsin ben sana yalancı diyor muyum? ama bende HİÇBİR ŞEKİLDE ÖYLE PUFF PUFF diye tabir ettiğin sesten eser yok
X-fi yazılımlarda test aracılığıyla iyi olabilir ama yazılımlar hiçbirzaman ses kalitesini insanın duyup dinleyip beğeneceği karar vereceği ses kalitesini ölçemez.. bunu sadece insanlar kulaklarıyla dinleyip ölçebilir öyle karar verirler
bu yüzden bahsedilen ses kartının sesi duyulmalıdır mutlaka ama mutlaka
yazılımlar işin teknik kısmına bakar daha çok.. ve teknik kısım ses kalitesinin her zaman iyi, daha iyi yada çok daha iyi olması demek değildir.. olmuyo da maalesef
Arkadaşlar en doğru kararı dinleyip kendiniz verin bu tip testler bir öntanı olablir ama ASLA ve ASLA sizin kendi kulağınızın zevkini kimse belirleyemez bunu unutmayın sakın
kesinlikle haklısın
ben sadece bu cümleye katılıyorum!! X-Fi yada Audigy 2 zs iyidir kötüdür bu ayrı konu
Konun başında yapılan uyarıya uymayan kişi ya da kişilerin mesajları silinecek ve cezalandırılacaklardır. Konu incelenmek üzere kilitlenmiştir, gerekli görülürse tekrar açılacaktır.
Bu büyük emek verilmiş ve çok faydalı olduğuna ve olacağına inandığım topiğin tekrar açılmasına çok sevindim. Topiği kitleyip gerekli müdahaleleri yapıp yine topiği açan mod. arkadaşlara teşekkür ederiz.
Lütfen bu sefer hiç kimse topiğe konu dışında mesaj yazmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 6 Mart 2006; 0:05:12 >
@pullok, yazdığın mesaj konunun dışındadır. Önemli olan iki kartın birbirine benzer ve farklı yönlerini kıyaslamaktır. Ayrıca topicte tekrar ortam germeye veya tartışma başlatmaya yönelik mesajlar istemiyoruz!
Arkadaşım, foruma ilk kez üye olup ilk mesajınızı atıyorsunuz ve yazdığınıza bakın. Ayrıca tarafsızca yapılan ve sonucu sadece incelemeyi yapan arkadaşın şahsi görüşü olduğu halde bunları yazmışsınız. Bir de iyi niyetli tavrınız değişirse zararı yine size dokunur, böyle tehdit edici yazmakla bir yere varamazsınız..
quote:
Orjinalden alıntı: pullok
Peki sayın wolverine topikte daha dikkatli olmaya gayret edeceğim ama x-fi'ı kötüleyen bir mesaj gördüğüm anda bu iyi niyetli tavrım değişebilir
adminlerden bu iki kişinin ip sinin forumdaki hangi "gerçek" üyelerle çakıştığının kontrol edilmesini(eğer mümkünse) ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum...
Creative x-fi üzerinde çalıştığı gibi Audigy serisi üzerinde de çalışmıştı. Hiçkimse x-fi serisi ile gelen yenilikleri zaten reddetmiyor. Burda önemli olan bu iki kartın arasında farka göre ödenecek fiyat farkına değip değmeyeceği olabilir mesela... Ama parası olan adama tabii ki üst teknoloji önerilir. Ancak o kadar parası olmayan birine zs alma, o kart artık eskidi diyemezsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: x_fi
Nihayetinde her ikiside creative nin ürünü.Ama creative x-fi üzerinde çok çalıştı.Haksızlık yapmamak lazım.Emeğe saygı lütfen
Affan arkadaşın emeğine saygı duyuyorum.Üzerinde baya çalışılmış bir inceleme ama dediğim gibi maalesef taraflı olduğu kanısındayım.Keşke daha objektif yapsaydı incelemesini.2 yıl zs kullandım.Yaklaşık 2 aydırda x-fi xtreme music kullanıyorum.Fark o kadar ortadaki.