Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
graffitti

16 Şubat 2008; 1:46:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bizde beklemedeyiz....

Yenilgi, bir değişimin sonatı sanki...
oguzhansx1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Şubat 2008; 20:45:55 

emeği geçen herkeze bizi aydınlattığı için teşekkür ediyorum.
pacodecalli

17 Şubat 2008; 23:28:43 

x fi elite pro sahibiyim vista sürücüsüde çıktı kutudan kurdum ve hiç bir sorun yok.. muhteşem kart.. ancak entertainment mode da dts dolby özellikleri bende yok nedendir acaba?? xp dede gözükmüyordu?? yardım lütfenn.. sevgiler..

kanoute

19 Şubat 2008; 16:09:30 

audigy 2 zs yi , optik girişi olan ev sinema sistemine nasıl bağlarım arkadaşlar ?

turgayk

Sisteme Gözat

24 Şubat 2008; 23:59:21 

arkadaslar merhaba
meşhuuur z5500 furyasına bende katıldım ve ses kartı olarak da forumdan bir arkadastan audigy 2 zs (2. el olarak tabii ki) aldım.orjinal değil ancak netten indirme driver cd si ile.
netten son sürümünü de indirdim ama eax console ve media go yazılımları yok.bu yazılımları nereden bulabilirim?
baska bir yol yoksa,elinde olan arkadas bir cd ye cekip bana yollarsa cok sevinirim (masrafları tabii ki bana ait)

tesekkur ederim
guitarist cebeci

Sisteme Gözat

25 Şubat 2008; 21:10:10 

arkadaşlar Creative X-FI Xtreme Audio bu kart nasıl x-540 la kullanıcamda Xtreme gamer la arasında çokmu fark vardır?????

cfiliz

Sisteme Gözat

1 Mart 2008; 10:47:17 

Arkadaşlar,

X-FI serisinde kartlarda optik veya coax çıkış var mı..? Ben ilk bakışta hiç göremedim.. Ev sinema receiver'ıma oradan bağlamak daha mantıklı geliyor...

Şu an kullandığım anakartta bile var bunlar

ßu kullanıcı pera kullanmaktadır!

http://cexlog.blogspot.com/
cemulas

1 Mart 2008; 20:29:39 

xfi extreme music kartı kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim.

C2D E 8200 3.2(Akasa Ak-965),GA P35C-DS3R,Palit 512 8800 Gt,Samsung 500 Gb 16 Mb Sata 2,A-Data 2*1 Gb Ddr2 800 Vitesta Ex.Ed.Samsung 203B Dvd-Wr,Aopen H600 B27,Fsp Epsilon 600W,Creative Gigaworks G500 5+1,Creative Xfi Extreme Music 7+1,HP w2207h 22 Lcd,A4 Tech X750F Laser
judge1986

7 Mart 2008; 15:33:40 

CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO enternal external ses kartı acaba bu kart hakkında bılgı verebılırsenız sevınıırm yanı alınabılınırmı guzel bır kartmı

Laf Sokmaya CaLısma kapak oLursun ugraSma etıket oLursun yawSama köpek OLurSun inSan oL beLkı yanımda yer ßulurSun Bizim adımız ezanla Basladı Selayla biter İsteyene Degil Alayına Gider...

GIGABYTE X38 DS4 FSB 1600Mhz DDR2 ***İntel E6750 2.66***KINGSTON 2*1 GB DDR2 800 ****COOLER MASTER RC-690 460W ****SEAGATE 250 GB 410AS AAC... ****Sparkle 8800GT 512 MB ***SAMSUNG 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD-RW***Samsung 19" 932B 5MS DVI LCD***ZEROTHERM HC92-CU8800***Ice Age PLUS 120mm işlemci sogutucusu***SEAGATE 500gb 630AS...
okyanuskusu

7 Mart 2008; 23:24:33 

meraba arkadaslar bende bır x-fi kullanıcısıyım fakat canımı sıkan bıseyvar bu karta on panel kulaklık cıkısını nasıl baglarızya kulaklıgı taktıgım zaman otomatık algılaması ıcın kartın ustunde bırsuru cıkıs mevcut ama hangısı kulaklık cıkısı yakarım dıye ugrasmadım bılen bırı varsalutfen yardım etsın

mert_20

10 Mart 2008; 14:11:53 

ARKADAŞLAR X-Fİ GAMER ALMAK İSTİYORUM FAKAT BAZI ARKADAŞLAR VİSTADA FİYASKO DİYOR BUNU VİSTADA TAM PERFORMANS KULLANMANIN BİR YOLU YOKMU YOKSA ÇOOK SAÇMA Bİ OLAY.VİSTA EPEY SÜREDİR PİYASADA VE X-Fİ DE YENİ BİR TEKNOLOJİ.ACİL CEVAP LÜÜÜÜTFEENN.

RavingLunatic

11 Mart 2008; 18:23:08 

Dostum sıkma canını, al sen kartı.o laflar hurafe

dyojen

19 Mart 2008; 0:44:45 

Merhaba ustalar bende creative audigy 2 zs notebook ses kartı var fakat vista ıcın driver larım yok bulamıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen sımdıden tesekkurler.

grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mart 2008; 10:14:08 

Arkadaşlar,forumda bukadar okuduktan sonra Xtreme Gamer benimde aklımı çeldi.X540 var evde ve onboard ses kartı var realtek,bu kartı aldığımda gerçekten çok farkedecek midir? Forumda bu ikiliyi kullanan vardır mutlak,bilgi verirse sevinirim.

The X Files
pilloow

22 Mart 2008; 19:50:04 

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

arkadaşlar Creative X-FI Xtreme Audio bu kart nasıl x-540 la kullanıcamda Xtreme gamer la arasında çokmu fark vardır?????

Dostum fark Audigy SE ile X-Fi XtremeGamer kadar biri EMU20K1 kullanıyor diğeri CA0106 kullnıyor.
XtremeGamer, XtremeMusic in traşlanmış hali yani altın plakaları falan yok işte birazda devre plakası küçültülmüş hali.

amcacaster

22 Mart 2008; 23:10:13 

X-fi serisinin ASIO sürücülere sahip olduğu düşünülürse, müzik kayıt işleriyle ilgilenenler için, sırf bu yüzden x-fi serisi kart alınmaya değer. Dünya üzerinde hem 7+1 ses çıkışı verip hem de müzik icra için ASIO sürücüsü sunan başka marka-model kart yok. M-audio halt etmiş! :)

graffitti

28 Mart 2008; 1:00:47 

Arkadaşlar şöyle bir problemim var. Ses kartımı logitech z5500 le birlikte kullanıyorum. Xfi nin ses test modunda subwoferdan çok az ses geliyor. Logitech'i kendi uzaktan kumandasındaki test tuşuna bastığımda subwooferdan çok üstün bir ses alıyorum. Bu ses testindeki durum sizdede aynımı. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
graffitti

28 Mart 2008; 17:38:23 

Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş yok galiba... Teşekkürler...

Yenilgi, bir değişimin sonatı sanki...
graffitti

29 Mart 2008; 0:46:21