kadıköy altıyola çıkarken sağda tabelacıların yoğun olduğu bir sokak vardı adını unuttum bi kere gitmiştim arabama bmod yapmak için:) sen sylüyorsun adamalr orada senin için kesip biçiolar umarım yardımcı olabilmişimdir:)
tabelacıların hepsinde var ince dişli bıçağı olan dekopajla kesebilirsin ,dört köşe keseceksen bir marangoza rica et tepsi testerede istediğin ölçüde keser .delikleride el matkabı ile delebilirsin delerken altına düz bir tahta koyup elinle pleksiglasın üstüne bastır matkabın ucu çıkarken kapma yapıyor ve çatlatıyor ..biraz dikkatli çalışmak gerekiyor kolay gelsin..
Irsan reklam & tabela osmanağa mah. misaki milli cad. no 86 kadıkoy ıstanbul kisaca yazıcı oglunun yakınındaki telefonun etrafında bir yerde. Ben burda yaptırdım yardımcı oldular sanada olurlar sanırsam.
kadıköy altıyola çıkarken sağda tabelacıların yoğun olduğu bir sokak vardı adını unuttum bi kere gitmiştim arabama bmod yapmak için:) sen sylüyorsun adamalr orada senin için kesip biçiolar umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Hocam verdiğin siteye daha önce bişey yaptırdın mı? Teknik resimlerini yollasak, su soğutma için rezervuar felan yapabiliyorlar mı, rakor deliklerine diş açabiliyorlar mı mesela? Bir de, diyelim rezervuarı parça parça yaptırdık, yolladılar. Bu pleksi parçalarını yapıştırmada ne kullanılır? Silikon yeterli olur mu?
Hocam verdiğin siteye daha önce bişey yaptırdın mı? Teknik resimlerini yollasak, su soğutma için rezervuar felan yapabiliyorlar mı, rakor deliklerine diş açabiliyorlar mı mesela? Bir de, diyelim rezervuarı parça parça yaptırdık, yolladılar. Bu pleksi parçalarını yapıştırmada ne kullanılır? Silikon yeterli olur mu?
Arkadaşım, bu bahsettiğin işlerin tamamını yapıyorum ben. Linkten bakabilirsin..