Şimdi Ara

MSİ 635 1.8 için LOBİ YAPALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu arkadaşın kafası karışık durumda ve Acer 5024'ün soru işareti olduğu düşünülürse ve HP 6125 Tur 1.8 inde ekran kartı nedeniyle dezavantajlı olduğu düşünülürse; firmalarla irtibatı olan arkadaşlarla Turion 1.8 MT işlemcili 80 GB 5400 RPMli MSİ 635'i (Tüm dünyadaki standart versiyonu) getirmelerini söyleyelim. Büyük çoğunlukta istediği konfigirasyona kavuşmuş olsun

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

Arkadaşlar çoğu arkadaşın kafası karışık durumda ve Acer 5024'ün soru işareti olduğu düşünülürse ve HP 6125 Tur 1.8 inde ekran kartı nedeniyle dezavantajlı olduğu düşünülürse; firmalarla irtibatı olan arkadaşlarla Turion 1.8 MT işlemcili 80 GB 5400 RPMli MSİ 635'i (Tüm dünyadaki standart versiyonu) getirmelerini söyleyelim. Büyük çoğunlukta istediği konfigirasyona kavuşmuş olsun

+1

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    CANON 5D - 24*105mm L IS USM
    FujiFilm HS10
  • iyi bi topic olmuş gerçekten forumun ihtiyacı vardı
  • Eger MSI boyle bir degisiklik yaparsa harika olur... Gorunen Acer5024 var, ama onunda HDD ve ısınma problemleri mevcut... Ayın 15'i ne kadar MSI biseyler yapar umarım yoksa sanırım ACER almak zorunda kalacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishsun -- 5 Şubat 2006 20:08:32 >

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    FujiFilm HS10
  • organize olalım talepte bulunacak arkadaşlar liste yapalım, çokluk olursak mutlaka ilgilenenler olacaktır.
    Philips 3d led TV 42pfl7696
    Samsung R620 p8700 2.5 ghz
    SonyEricsson C905 8.1 mp

• MSI M635 İstek Listesi

ozdemiralp
    Turkishsun
    xdemir
    Dolunay
    rain_man
    falconetti
    beyazkartal
    k-storm
    rodec

Arkadaşlar;
    Kesin almak isteyenleri buraya toplayalım, toplu bir istek yapabiliriz o zaman... Sayı arttıkça istediğimiz marka-model laptop a istek olabilir...
    Acer 5024 de istenilen conf. var ama sorunlu... MSI M635 orjinal yurt dışı ve PC World dergisindeki test makinası olarak;
    1,8Ghz Turion 64 MT-34
    512 DDR 333
    80Gb. 5400 Rpm
    ATI Mobility Radeon X700

bla. bla.
    olarak geliyor... Yani orjinali bu; Acer 5024 de sonradan yapilan HDD değişikliği ve yurt dışında bile konfig. de 4200 Rpm olmasına karşın Mavinin eline ulaşan 5400 Rpm HDD gibi değil, ve Acer kadar sorun yapacağını sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishsun -- 6 Şubat 2006 15:14:53 >

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    FujiFilm HS10

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
  • Ben de alırım. Kuzene alcaz bakıyoz bu aralar

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    FujiFilm HS10
  • arkadaşlar msı pcworld daki test sistemini getirirse bende alıyorum.benide ekleyin listeye,bu arada k-storm da büyük ihtimal 1.8 gelirse alacağını söylemişti.

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    FujiFilm HS10
  • bende alırım...gerçi fiyat çok olursa....sıkıntı olur benim açımdan ama almak için elimden geleni yaparım...

Orjinalden alıntı: Dolunay

olursa bende alırım yoksa beklicem nereye kadar giderse

Dostum bende senin gibi beklemeyi düşünüyorum ama beraber olup talebimizi firmalara iletirsek bekleme süremiz kısalır. Ben iki firmaya mail attım. Sizlerde atın arkadaşlar.
    ...
  • Güzel düşünülmüş...Eğer msi 1.8 ghz getirilirse kesin alırım....Bu konuda baskı oluşturalım...Mutlaka talebimiz cevapsız kalmayacaktır...
    Msi K9N Ati 690,Amd Brisbane X2 4200+, elixir 2x2 gb dual ddr2 800mhz, feel hurricane 550 watt, 160 gb + 80 gb sata seagate, ati x1650xt powercolor,asus cdwriter,Liteon Sata DVDRW, 19 " Datron LCD,lexmark 3350,genius slim star,5+1 microlab....

ACER GEMSTONE 5710G
  • Fiyati ne civarda olacak, 1200-1250 civarlarinda faln mi, hede hodo etmesinler sonra.
    1,7-1,8 Intel AMD , x700 gf6600, 512 ram 80gb bi alet alacam ben en fazla 1 hafta icinde, fiyatta yamukluk olmazsa bende dusunebilirm.

Yoksa 645, Acer 4102'e faln bakmayi dusunuyorum(onlar 1200-1260 arasina faln denk geliyor).
    ben henüz üye oldum ve size müjdeli bir haber vereyim bugün m635 in yetkili satış firmasına attığım mailde 1.8 turion mt-34 işlemcili modelin ne zaman geleceğini sordum bana gönderilen cevapla Martın ilk haftası gibi getirmeyi planladıklarını öğrendim ama fiyat konusunda bir bilgisi olmadığını da eklemiş yanıtlayan kişi
    biraz daha sabır gerekecek sanırım
    ben bir buçuk aydan beri bekliyorum biraz daha beklerim herhalde

Orjinalden alıntı: yumi

Arkadaşlar herkese merhaba
    ben henüz üye oldum ve size müjdeli bir haber vereyim bugün m635 in yetkili satış firmasına attığım mailde 1.8 turion mt-34 işlemcili modelin ne zaman geleceğini sordum bana gönderilen cevapla Martın ilk haftası gibi getirmeyi planladıklarını öğrendim ama fiyat konusunda bir bilgisi olmadığını da eklemiş yanıtlayan kişi
    biraz daha sabır gerekecek sanırım
    ben bir buçuk aydan beri bekliyorum biraz daha beklerim herhalde

Bu iyi haberde zaman biraz daha erken olursa çok iyi olurdu, Çizgi Elektroniğe mi attın? Tam olarak konfigürasyon neymiş? Ramlerin 400 Mhz olması lazım ve HD'in 5400 RPM.

• abi niye aza tamah ediyoruzki niye elin oğlu mt-40 kullanırken biz 1,8 leri istiyoruz parasıyla değilmi bu gavurun malı onlar getirsinler bizde parayı bastırıp alalım sanki adamlardan borç istiyoruz gibi bi durum oluşuyor ben alsam bugün enaz mt-37/2,0 isterim niye aza tamah edeyim iki ayda bir notebook değiştirmiyorum ki, sırf bu yüzden dizüstü alamıyorum para ayırmışım ama harcayamıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.