Şimdi Ara

Torrent sitelerinden BTjunkie de kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Torrent sitelerinden BTjunkie de kapandı






    Geçtiğimiz ay yaşanan MegaUpload kurucusunun Yeni Zelanda'daki evinde gözaltına alınması ve sitenin yetkili merciler tarafından süresiz kapatılması korsan paylaşım yapan pek çok platforma geri adım attırdı. Bazıları tamamen kişisel depolama çözümüne dönerken bazıları da ABD'den erişimi engelledi. 2011 yılının en çok ziyaret edilen 5. torrent sitesi konumundaki  BTjunkie de yayınına son veren platformlardan.




    Site anasayfasına girenleri gönüllü olarak yayına son verildiğini ve destek olan herkese teşekkür edildiğini belirten bir mesaj karşılıyor. BTjunkie bünyesinde 4 milyon dosya barındırıyor ve her gün dört binden fazla dosya ekleniyordu.




    TorrentFreak sitesine konuşan kurucusu ise MegaUpload ve Pirate Bay örneklerinin kendilerini bu kararı almaya zorladığını belirtti. 




    MegaUpload ile başlayan süreçte Filesonic, Fileserve, QuickSilverScreen gibi pek çok platform telif hakkı içeren dosyaların paylaşımını sona erdirdi veya tamamen kapandı. Kullanıcılar şimdilik internette mevcut bulunan diğer alternatiflere yöneliyor. Ancak onların akıbetinin de ne olacağı meçhul.

     








  • Asılın beyler saldırın

    ben 2 kutu 50 lik dvd aldım bile

    kesin bir şey var bu işte arşivi sağlam tutmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dede17

    Asılın beyler saldırınben 2 kutu 50 lik dvd aldım bilekesin bir şey var bu işte arşivi sağlam tutmak lazım


    sen asıl yeterince biriktirince bize haber ver senden alalım.
  • Amerikada kriz var herkes ekmek derdinde.
  • :S
  • Publick tracker ların ne yazıkki sonu geliyor. Gelecek private tracker larda gibi yöneticileri yakalanmadığı sürece.
  • mamunda sitesinin açıklaması...ACTA VE PIPA YA KARŞI DURACAKLARINI BİLDİRİYORLAR...

    bu arada bulgaristanda imzalamış ACTA anlaşmasını I

    2012-01-30 -
    NО to the secret agreement!!!



    You probably do not know what is ACTA. It is abbreviation for “Anti-Counterfeiting Trade Agreement”. A lot about it is shrouded in secrecy. Ultimately it should protect intellectual property and stop the production of fakes globally. Such a mechanism against fake merchandise is, actually, needed. Everything would have been fine, if three obvious threats were not present:

    - ACTA’s limitations far exceed just the authority on fakes, and accept quite a wide definition about “stealing” in internet.
    - ACTA practically do not allow countries to form their own laws and enacts imprisonment for minor infractions such as listening to pirate music!
    - ACTA have been discussed entirely in secrecy without public discussions and nongovernment organizations.


    This is not just about seizing torrents! This contract bounds all countries to give up to multinational corporations any kind of private information regarding presumed criminals and acts outside any legal boundaries in these countries. Those who are to be punished by the law are both the “thieves” who “steal” intellectual property and those who transfer the information – such as internet providers and hosting companies.
    It is very poorly explained what exactly is the definition of intellectual property and this may even concern bloggers, mentioning trade mark in a critical article. The same implies to smaller companies, cheaper alternatives and generic medicines, which are, not to the liking of big corporations.


    Bulgaria has already signed the treaty.



    The European parliament has already come with a resolution against ACTA. It is expected for ratification in June in the European Parliament and this is exactly where it must be rejected!

    YOU HAVE THE CHANCE TO STOP THIS LUNACY!


    WHAT CAN YOU DO?

    You can send an e-mail to the Bulgarian representatives in the European parliament with similar to or exactly this text:

    I am AGAINST the ratification of ACTA, because I reckon this tramples my right to access and search for information, as well as my personal inviolability, granted by the constitution of the Republic of Bulgaria.
    As chosen BY ME, representative in the EP, I demand to protect MY rights, by voting against this shameful treaty!


    Metin KAZAK - metin.kazak@europarl.europa.eu
    Slavi BINEV -
    Feliz Hakaeva HYUSMENOVA - filizhakaeva.hyusmenova@europarl.europa.eu
    Stanimir ILCHEV - stanimir.ilchev@europarl.europa.eu
    Iliana Malinova Iotova -
    Iliana IVANOVA - iliana.ivanova@europarl.europa.eu
    Ivailo KALFIN -
    Evgeni KIRILOV -
    Andrey KOVACHEV - andrey.kovatchev@europarl.europa.eu
    Maria NEDELCHEVA - mariya.nedelcheva@europarl.europa.eu
    Svetoslav Hristov MALINOV -
    Nadezhda NEYNSKY -
    Vladko Todorov PANAYOTOV - vladkotodorov.panayotov@europarl.europa.eu
    Antoniya PARVANOVA - antonyia.parvanova@europarl.europa.eu
    Dimitar STOYANOV - dimitar.stoyanov@europarl.europa.eu
    Emil STEFANOV - emilstefanov.stoyanov@europarl.europa.eu
    Vladimir URUTCHEV - vladimir.urutchev@europarl.europa.eu
    Kristian VIGENIN -


    Names are in different color, as follows:
    * Red - "FOR" ACTA
    * Green - "AGAINST" ACTA
    * Black - "Unspecified" position

    (This information will be refreshed according to the publically announced position of the specific member of the parliament)


    If you don’t know to whom exactly to address the letter you can send it to all, by copying the e-mails bellow and paste them in the TO field.


    metin.kazak@europarl.europa.eu; filizhakaeva.hyusmenova@europarl.europa.eu; stanimir.ilchev@europarl.europa.eu; iliana.ivanova@europarl.europa.eu; andrey.kovatchev@europarl.europa.eu; mariya.nedelcheva@europarl.europa.eu; vladkotodorov.panayotov@europarl.europa.eu; antonyia.parvanova@europarl.europa.eu; dimitar.stoyanov@europarl.europa.eu; emilstefanov.stoyanov@europarl.europa.eu; vladimir.urutchev@europarl.europa.eu


    More information about ACTA can be received on the blogs of Grigor Gatchev, Boyan Yurukov, Nelly Ognyanova
    The e-mail list was taken from the official web page of EP .

    Some materials are used from the blog of Boyan Yurukov

    The Union for Free Internet (zamunda.net) supports spontaneous protests arranged here and we would like to thank all for the valiant, civil position!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX4100 -- 6 Şubat 2012; 23:17:52 >




  • Lan ciddi ciddi bişeyler oluyo arşiv yapanlar yaşadı iyi fiyata okuturlar millete artık hdd doldurucuları yaşayacak thepiritebayın sahiplerinide hapse tıkcaklarmış orasıda kapanırsa sağlam site kalmaz doğru dürüst
  • Metin kazak kim yaa türk mü bu adam, türkse neye kime ne akla hizmet evet diyo acta için. Ha pardon, biz zaten sansür benzeri şeylere dünden razıydık unuttm. Yada ben mi yannış annadım, RED / For ACTA , Green Against ACTA diyo. Hak ve Özgürlükler Hareketi üyesiymiş bi de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 7 Şubat 2012; 0:05:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubisco

    Metin kazak kim yaa türk mü bu adam, türkse neye kime ne akla hizmet evet diyo acta için. Ha pardon, biz zaten sansür benzeri şeylere dünden razıydık unuttm. Yada ben mi yannış annadım, RED / For ACTA , Green Against ACTA diyo. Hak ve Özgürlükler Hareketi üyesiymiş bi de.

    buyur hocam

    KIRMIZI ACTA DESTEKCİLERİ
    YEŞİLLER ACTA KARŞITLARI
    SİYAHLAR BELİRSİZ

    Torrent sitelerinden BTjunkie de kapandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX4100 -- 7 Şubat 2012; 0:13:29 >




  • Ciddi anlamda üzüldüm..Çok uzun zamandır kullandığım en iyi torrent sitesiydi.
    Teşekkürler BTjunkie
  • torrent in tamamiyle yok olduğunu düşünmek değil konuşmak bile istemem doğrusu.
  • Torrentsiz yaşamak kör, sağır, dilsiz yaşamaktır. Güle güle btjunkie reis :(
  • Popular oyunların Btjunkie linkleri bulunur :D (Korsana hayrevet)
  • torrent ağlarında biri kapansa 10 tanesi açılır. korsan korkuyla beslenir, amerika korsana kemik değil et atıyor şu an.
  • Bende saglam bir torrent kullanicisiyim ama olaya etik bakalim. Emek verilip hazirlanmis film, program, oyun ne varsa bedavaya sahip oluyoruz.

    Bu gercekten yanlis. Ancak olmasi gerekende bir oyunu 100-200tl ye satmak degil. Ortalama oyunlari 30tl yaparlarsa o zaman torrentleri kaldirmaya haklari var. Filimleri 5tl yaparlarsa o zaman torrentleri kaldirmaya haklari var.

    Sen hem fais fiyatlara icerik sat sonrada torrent sitelerini kapat. Yok ole sey. Bu gun 1 tanesini kapatirsin yarin 1000 tane cikar. Torrentleri iptal edersin morrent cikar. Bu fiyat politikasiyla korsanin onunu kesemezsin hocam...
  • Junki iyiydi beya ,
  • faceyi kapatsalar bu kadar üzülmezdim. :(
  • en çok sevdiğim sitelerden biriydi bu çinlilerdede akıl yok kur paylaşım sitelerini herşeyi çakmasını yapmasına izin veriyor hükümet sahte nokia lar çakma nixe ler adadaslar falan olay internete gelince her şey yasak adamlara.... dünyanın parasını kazanır bu çinliler bi bıraksalar1 1000 tane megaupload tarzında site açılır dolar akar işte bedavadan :)
  • paylasim siteleri kapandi torrente yoneldik simdi onuda kapatacaklar... Ama su varki arkadaslarinda dedigi gibi biri kapanirsa yerine cok acilirda boyle buyuk sitelerin kapanmasi guzel olmuyor... Bunlari kapatacaklarina facebook twitter gibi siteler kapansin hemde alayi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.