Karar veremedim bir türlü. Next hakkında yorumları okudum alanlar memnun ama 2. bir seçenek olarakta büyüklük ve dizayn olarak Piranha'nın bir modelini beğendim. Sizce hangisi ideal kalite bakımından ?
otomobilde kullacaksan piranha büyük, bence next alınabilir 5'' otomobil için yeterli..
piranhanın bu cihazındaki yazılım igo değil. haritasıda başarsoft değil..
yine de son karar sizindir tabii ki..
Benim için Next ağır basıyordu ama ne bileyim araba içinde tam olarak görmediğim için 5'' küçük kalır diye düşündüm. 7'' de baya büyük olur araba için, haklısınız.
Birkaç gün içinde sipariş geçicem sonra ver elini İzmir ve Tekirdağ. (:
5" küçük değil tam idâal boyutta .7" otomobilde çok büyük oluyor
Eğer bluetooth senin için çok önemli değil ise nextin 525 modelini al işlemci gerçekten farkettiriyor bende 525 var ve ben 545 ile karşılaştırıp aldım. İkisinede elimde bakarken dahi 525in çözünürlüğü rahatsız etmedi zaten siz onu aracın camına yapıştırıcaksın bu da rahat 40cm mesafe demek çözünürlük ile ilgili sıkıntın olmasın.
Bluetooth önemli değil, aynen. Sony marka bluetooth devamlı kulağımda takılı oluyor araba kullanırken. Kolaylık olarak çok iyi oluyor cep telefonu ile. Bas düğmeye cep telefonu olmadan konuş. Büyük rahatlık.
Kararımı Next'den yana kullanıcam zaten. Kesin karar verdim. Bu ay içinde sipariş geçiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Bluetooth önemli değilse kesinlikle next 525 alın . Aux çıkışı önemli fm transmitter istanbul gibi illerde sıkıntılı.
quote:
Orijinalden alıntı: Revolutions
Bluetooth önemli değilse kesinlikle next 525 alın . Aux çıkışı önemli fm transmitter istanbul gibi illerde sıkıntılı.
Kesinlikle 1) Next 525 2)Telefunken 350
Bugün Next marka dediğim konuda bahsi geçen navigasyonu aldım. Havalar düzelsin İstanbul'da birkaç yere gidicem. Aldığım yer 10 saat şarjda kalsın diye uyardı. Son çıkan Başarsoft yazılımı yüklü cihazda. Kasa olarak cihaz çok şık duruyor. Şarjı 2 saat gidiyormuş bu yüzden arabada devamlı şarj halinde duruyormuş. Kullanma kılavuzuna bakıp iyice ürünü çözmeye çalışıcam.
Hayırlı olsun sayın @Rubellite
Cihazınız hayırlı olsun, bu forum altında iki sabit başlığımız var Naviextras Güncellemeleriyle ilgili, bir de Ayarlar hakkında. Cihazınızı ilk çalıştırmada 8-10 saat arası ilk şarj işlemini yapın. Bu arada konuları okursunuz.
Piranha yı tek geçerim
quote:
Orijinalden alıntı: DD252Admin
Hayırlı olsun sayın @Rubellite
Cihazınız hayırlı olsun, bu forum altında iki sabit başlığımız var Naviextras Güncellemeleriyle ilgili, bir de Ayarlar hakkında. Cihazınızı ilk çalıştırmada 8-10 saat arası ilk şarj işlemini yapın. Bu arada konuları okursunuz.
Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme