Şimdi Ara

Yeni Bluetooth Cihazlar 1: Uyumlu Klavye, Kalem, Video Kamera, Dijital Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth kalemler büyük kolaylıklar sağlıyorlar. Mesela Nokia'nın Pen SU-1B kalemi hem normal mürekepli kalem gibi kullanılabilirken o sırada yazdığınız şeyleride aklında tutabilme özellilğine sahip. Sony Ericsson'un CHA-30 kalemi ise hem pda'ler hemde diğer tüm şeylerle daha uyumlu fakat sadece direkt iletişim kurup anında aktarma özelliğine sahip bu sayede takvimden, MMS atmaya veya dijital imzaya kadar bir çok şeyi bir çok yazılımla uyumlu şekilde yapabiliyorsunuz. Bu cihazların adresleri ise burlarda Nokia ve Sony Ericsson. İkisinin karşılaştırmalı testi ise burda. Nokia'nınki 200$, Ericsson'unki ise 300$ civarı.

    I

    Bluetooth klavye, bu klavye ile tüm bluetooth cihazlara yazı yazabileceğiniz hatta kumanda edebileceksiniz.. Böylece notebook'unuz ikinci bilgisayarınız yada cep bilgisayarınız hatta cep telefonunuz için tek klavye kullanım imkanı sağlıyor. Bu firmanın klavyesinin özelliği tüm makinalar ile uyumlu çalışabilmesi. Pil harcamasıda oldukça düşük 2 AAA pil ile 4 ay çalışabilmesi gerçekten etkileyici. Ama daha çıkması için bu yılın ikinci üç aylık dönemini beklemek zorundasınız. Stowaway firmasının ürünü için bu siteye bakabilirsiniz.

     I  

    Dijital video kameralarda da Sony'nin bazı modelleri artık Bluetooth destekli yani çektiğiniz resimleri, videoları hiç kablo bile bağlamadan pc'ye yada başka ortamlara (burda uyumlu cep telefonları bile olabilir) aktarmak mümkün. Bu modellerden en gelişmişi Sony DCR-PC120. Birde normal sabit resim çeken el dijital kameralar var bunlarda da sony yine tek firma ve en yüksek megapikselli modeli 4 Megapiksel resim çekebilen Sony Cybershot DSC-FX77 . Bu cihazlarda burlardan erişebilirsiniz. Video kamera 2400$ civarı iken, Dijital kamera 600$ seviyesinde.

     








  • Türkiye'de satışta olan bluetooth özellikli digital kameralar hakkında bilgi verebilir misiniz? Nerelerden temin edebilirim, özellikleri nedir ve fiyatları ne seviyededir? Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • bekliyoruz..
    quote:

    Orjinalden alıntı: osp1905

    Türkiye'de satışta olan bluetooth özellikli digital kameralar hakkında bilgi verebilir misiniz? Nerelerden temin edebilirim, özellikleri nedir ve fiyatları ne seviyededir? Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • şimdi bu kalemler kağıda ne yazarsak bilgisayar ortamınamı aktarıyor eğer öyleyse süper bir buluş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.