Şimdi Ara

ComScore: Android ABD pazarında yüzde 47 paya sahip, Samsung akıllı telefon lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ComScore: Android ABD pazarında yüzde 47 paya sahip, Samsung akıllı telefon lideri





    Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı haline gelen ABD'de comScore tarafından Aralık 2011 tarihine kadar son üç aylık kullanım istatistikleri yayınlandı.




    30 000 mobil abone ile yapılan ankete göre akıllı telefon benimsenme oranı yüzde 40 iken Android yüzde 47.3 ile lider durumda. Ardından iOS yüzde 29.6 ile geliyor. RIM yüzde 16, Microsoft yüzde 4.7, Symbian yüzde 1.4 oranına sahip. 




    Mobil aboneleri arasında Samsung yüzde 25.3 ile ABD akıllı telefon pazarının lideri. LG yüzde 20 ile akıllı telefon pazarında ikinci iken Motorola ise yüzde 13.3 ile üçüncü sırada. Apple yüzde 12.4 ile dördüncü sıraya yükseldi. RIM ise yüzde 6.7 ile beşinci sırada kaldı.




    Son üç aydaki satış rakamlarına göre ise 97.9 milyon kişi akıllı telefon sahibi oldu. Bunda özellikle iPhone 4S modelinin büyük katkısı var. Tüm mobil telefon kullanıcıları içinde bu oran yüzde 40 seviyesinde. Elde edilen oranlarla satış rakamları hesaplandığında Samsung'un 25 milyon, LG'nin 20 milyon, Motorola'nın 13 milyon, Apple'ın ise 12 milyon civarında satış yaptığı tahmini yapılabilir. Ancak bu rakamlar ankete dayalı olarak elde edildi. Gerçek satış rakamları bundan farklı olabilir.

     








  • Samsung donanım olarak üst seviye teller yapıyor.birazda malzemeyi kaliteli kullansa tadından yenmez.sözün özü 1.liği hak ediyor samsung...
  • abd abi.Her ülkede olması gereken bu zaten
  • Kim ne derse desin Samsung.
  • apple ile karsilatirmamak gerek. samsung 17 modele sahip
  • helal olsun, çok çalışsınlar geçsinler birbirlerini.. kalite artsın, biz kazanalım


    bu arada konuyla alakasız olarak;

    3 yeni konuya girişimin 2sinde markmost.com reklamı çıkmaya başladı tam ekran, 1 çıkar 2 çıkar 3 çıkar ancak bu nedir be kardeşim yahu öyle bir kin duydum ki o siteye 2 gündür, reklamda 10 lira kazandın diyor ancak, ucuza satsa malı gider 10 - 20 lira daha para verip başka yerden alırım, o derece..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 4 Şubat 2012; 23:46:27 >
  • Apple sadece birkaç modelle listeye adını sokuyor. Diğeri samsung,lg,htc vs kaç telefonla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr_Unknown



    apple ile karsilatirmamak gerek. samsung 17 modele sahip




    quote:

    Orijinalden alıntı: 1OO1



    Apple sadece birkaç modelle listeye adını sokuyor. Diğeri samsung,lg,htc vs kaç telefonla




    benim anlamadığım da bunu savunmak. ne alaka, apple bir telefona sahipmişte o yüzden daha düşük çıkıyormuş. apple da çıkarsın 20 tane telefon. onu engelleyen mi var? bu apple ın stratejisi işte. samsungun stratejisi de 20 tane telefon çıkarıp birinci olmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz77

    Samsung donanım olarak üst seviye teller yapıyor.birazda malzemeyi kaliteli kullansa tadından yenmez.sözün özü 1.liği hak ediyor samsung...


    arkadaşım zaten samsung'un malzeme kalitesi süper.. süper amoled+ mı kötü, gorilla mı kötü.. arka kapak mı kötü.. benim malzeme kalitesi çok hoşuma gitti.. tek fark htc ve aplle gibi telefonlar avuca iyi oturuyor, samsung ince yapmak için avuca oturmadan feragat etmiş, ancak taşınabilirliliği artırmış. taşdığım en rahat telefon diyebilirim. ben klasik gitar çalıyorum ve bu nedenle sağ elimin tırnakları uzun.. ekranda gram çizilme olmuyor :) özellikle arka kapağına hayranım. çünkü telefonu tamamen kavrıyor ve çok güzel oturuyor telefona :)
  • Android iOS gibi stabil olsa, daha güvenli olsa, daha az RAM kullanırsa bu pazarda en az %65'lik bir paya sahip olur.
  • daha ucuz satıyor daha çok özellik var daha ne olsun :)
  • 17 telefonla 1 telefon karsilastiran zihniyete yazik
  • ABD de o kadar ne yaptini bilmiyen insan varki, motorolayı 3. sıraya getirmişler
  • kim ne derse desin apple
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yüksel69

    17 telefonla 1 telefon karsilastiran zihniyete yazik

    Asıl yazık olan, kullanıcıya 17 tane seçenek sunmak yerine sadece ve sadece 1 model çıkartıp bunu dayatmak ve de bunu savunmaktır.
    üstelik hepi topu 1 model sürüyor onunda bilmem kaç özelliğini sınırlıyor.
  • Samsung geçmişte neyi kanıtlıyor ? Apple 'ın adı yeter ( hadi - oylayın fandroidciler)
  • applei steve jobs la beraber kurmus olan steve wozniak bile androidin ustunlugunu kabul ediyor. buyrun kendi agzindan yorumlari:
    http://www.thedailybeast.com/articles/2012/01/14/even-woz-thinks-the-android-bests-the-iphone.html

    fazla detayina girmiyecem, iphone icin bilgisayarlardan korkan (tercumesi teknoloji ozurlu) insanlar icin daha uygun diyor. dogru diyor anneme telefon alcak olsam android secenek dahilinde olmaz.

    ayrica android ios rekabetini, applein 90larda kaybettigi mac windows rekabetine benzetiyor. tek farkla android o zamanki windowsda cok daha duzgun bir sistem.

    urun cesitliligi bu iste kazandiran faktor. androidin basarinin sirri burda. daha once defalarca yazmistim 90larda windows o kadar kotu ve sorunlu bir os olmasina ragmen, sadece cesitlilikle apple'i batmanin esigine getirmisti. simdiki rekabette uzun vadede cok farkli olmayacak. woz ustadda ayni seyleri soylemis. aklin yolu bir.




  • Uzakdogu markaları arasında bu kadar urün icinde HTC nin olmaması cok ilginc bana cok adil bir anket gibi gelmedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhemirdh

    Android iOS gibi stabil olsa, daha güvenli olsa, daha az RAM kullanırsa bu pazarda en az %65'lik bir paya sahip olur.

    android 4
  • Samsung başarısının karşısını alıyor, sağlam,güvenilir,kaliteli,iyi,kullanıcıyı tatmin eden,konforlu,rahat,ince, telefonlar yapıyor..Apple bir tane yapıyor gündemi sallıyor doğrudur ama belki adamlar o bir telefon için bir sene harcamışlardır sonuçta..Bazı insanlar için çeşitlilik iyidir bazıları için ise çeşitlilik kafa karıştırır bana sorsalar çok çeşiti bende sevmem ancak yine bi 5-10 model insan için seçilebilir bütçeye uyugun olması v.b. çok anlamda iyidir.:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.