Şimdi Ara

Vestel City İş Mülakatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrik/Elektronik mühendisi olarak Vestel'e iş başvurusunda bulunmuştum. Vestel'den dün gelen telefonla iş başvuruma yanıt olarak mülakata gelmemi istediler. Mülakatta ingilizce ve genel yetenek sınavı yapılacakmış...İngilizce ve genel yetenek sınavlarında ne hakkında ve ne tarz sorular sorular soruluor, bir de sınav test mi oluor? genel yetenek soruları hakkında bilgisi olan varmı? bir de bu ingilizce mülakata sadece yazılı olarak mı olur yoksa sözlü müllakatta oluyor mu ?



  • mülakatım pzt acaba mülakat deneyiminizi paylaşır mısınız?
  • ileride bizede lazım olur ama Son giriş 17 Şubat 2012; 22:32:40 bi daha girer mi bilmem
  • mailine baksa iyi olurdu :)
  • Mülakata gidenler sonradan nasıl geçtiğini yazsaydı da bizde bilgi edineydik
  • Merhaba,

    Ben de gittim elektrik elektronik müh. olarak mülakata. 1 ay kadar önce vestel digital e gittim. saat 9 dan akşam 17.30 kadar sürdü. genel yetenek sınavı, türkçe paragraf soruları + resimleri karşılaştırma (hani şu bakıp da farklı olanı buluyon..) + sayılar arasında ilişkileri bulduran bi test. genel olarak bulmaca gibi yani..ama zaman çok az, yetişmiyor.

    İngilizce sınavı, gramer soruları ve sonra bir reading parçasından oluşuyor. (80 soru).sorular basit ama bilgileri taze olmayanların bir tekrarlamasında yarar var.

    Beni mülakata alan departman sorumlusu son derece nazik ve samimi bir insandı ancak müdür için aynını söyleyemeyeceğim.

    Bir de beyaz eşya ile ilgili gittim, kalite güvence.. 30lu yaşlarında bir eleman geldi, kendini beğenmiş, soğuk bi tipti ve saçma saçma sorular sorup gitti.Daha çok kişisel sorular, ve tamamen formalite icabı görüşme havasında..Alınacak kişi belli ama işte mülakat yapıldı mı yapıldı hesabı..
    adamdan da vestelden nefret ettim.Söylenecek çok şey var ama......

    benim tavsiyem, o ilk gittiğinizde doldurmnız için verilen ve sülalenize kadar sorgulayan formu doldururkene, referanslar kısmını boş bırakmayın benim gibi. Sadece kendine güvenmen yetmiyor işte..

    kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.