Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Syndicate Demo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Syndicate'in co-op demosunu, co-op bir biçimde sıcağı sıcağına yorumluyoruz.

• co-op güzele benziyor
  • benim hoşuma giden hem arcade hem rpg hem de fps havasını aynı oyundda tatmak güzel oyuna benziyo alırım
  • ''Dağ gibi adama baksana ne hâle geldi.'' Bayıldım ya gerçekten çok keyfili bir şekilde yorumlamışsınız.
  • Duyurulduktan 4 ay sonra çıkan bir Ea oyunundan ne beklenir?Demo kesinlikle berbat;bir kişi hayatta kaldığı sürece ölümsüzsünüz.Vuruş hissi yerlerde sürünüyor.Yakın dövüş bir fps oyununda olabilecek en kötü cinsten.Görevler tek şeyden ibaret.Bazı bosslar çok dengesiz.Grafikler ise ciddi anlamda kötü.3 tane yakın arkadaşım ile coop oynarken bile sıkıntıdan patladık.Ne biçim bir oyun bu?Efsanevi bir oyunun adına leke sürerek Fps piyasasını ele geçireceğini mi sanıyor bu Ea?Şu saatten sonra Syndicate'in bende bıraktığı tüm tatlar silindi diyebilirim.Biran önce kendine çeki düzen vermesi gerek şu Ea'nin.
  • Bu arada arkadaşlar idam etmeden önce söyleyim;yorumlarım sadecedemo için geçerlidir.Eğer Ea;demoda Alpha sürümünü filan sunduysa ve hikayesi multi kadar rezil değilse,güzel bir oyun "olabilir"
  • promozom sanki tiberiumun üstünde düzeltme yapılmış gibi geldi bana da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m249'u shoutgun yapmışlar ilginç :)
  • çok güzel bir nalatım olmuş teşekkürler.bnce oyun iyi oynamaya değecek bir oyun
  • Win xp sp3 de en guncel chrome ve firefox surumlerinde hiçbir bsc videosunu izleyemiyorum.
  • Teşekkürler Bay Erdinç...
  • Bilim kurgu sevdiğim için çok hoş geldi dinamikler.
    Single'ı batırmazlarsa iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promozom

Duyurulduktan 4 ay sonra çıkan bir Ea oyunundan ne beklenir?Demo kesinlikle berbat;bir kişi hayatta kaldığı sürece ölümsüzsünüz.Vuruş hissi yerlerde sürünüyor.Yakın dövüş bir fps oyununda olabilecek en kötü cinsten.Görevler tek şeyden ibaret.Bazı bosslar çok dengesiz.Grafikler ise ciddi anlamda kötü.3 tane yakın arkadaşım ile coop oynarken bile sıkıntıdan patladık.Ne biçim bir oyun bu?Efsanevi bir oyunun adına leke sürerek Fps piyasasını ele geçireceğini mi sanıyor bu Ea?Şu saatten sonra Syndicate'in bende bıraktığı tüm tatlar silindi diyebilirim.Biran önce kendine çeki düzen vermesi gerek şu Ea'nin.

Kendini oyun kötü olsun diye o kadar kasmışsınki sana öyle geliyor.

• FSP RPG birarada güzel olmuş. Vuruş hissi de iyi gibi. Yumruk olayı ayrıca iyimiş
  • Künyelerde Pc bulunmasına rağmen Pcye demosu yok sanırsam . Yada ben bulamadım.Oyunun Pc demosunu nasıl edinebilirim ?
  • 08:03 Ersin:Aşkım.. :D Diyerek kaldırıyor :DD
  • Co op zevkli gibi gözüküyor.
  • Sevmedim oyunu.
  • oyunda biraz crysis havası var sanki,değişik bir atmosfer sunacağı kesin oyun güzel olacağa benziyor
  • inceleme için tesekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.