Şimdi Ara

Morgan Stanley 2013 yılında Çin'de 40 milyon iPhone satılacağını tahmin ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • alt="Morgan Stanley 2013 yılında Çin'de 40 milyon iPhone satılacağını tahmin ediyor"







    Apple'ın dünya çapında satışa sunduğu iPhone 4S modelinin en dikkat çekici hikayesi Çin'de yaşandı. Sınırlı sayıda gönderilen stok neticesinde geceden sıraya giren müşteriler iPhone 4S alamayınca Apple mağazasını yumurta yağmuruna tuttu ve görevlileri darp etti. Apple da can güvenliği olmadığı gerekçesiyle satışları durdurdu.



    Sıkıntının kaynağı Apple'ın bu kadar büyük bir talep olacağını beklemiyor olmasıydı. Ancak bu olay gelecek için yükselişin de habercisi. Apple 2013 yılı için Çin'de büyük satış yapacağını düşünüyor.



    Yatırım bankası Morgan Stanley, Apple'ın gelecek yıl China Telecom ve China Mobile operatörleri ile işbirliği yapacağını ve 40 milyon iPhone modeli satacağını tahmin ediyor. Bu yıl sadece China Unicom ile ortaklık olduğu için Apple 150 milyon üst seviye abonenin sadece yüzde 10'una ulaşabiliyor. Analistler 2013 yılında Apple'ın Çin'den hisse başına 10$ kazanç elde edeceğini düşünüyor.



    Apple'ın yeni iPhone modelini China Mobile'ın 4G TD-LTE iletişim ağı ile uyumlu hale getireceği de söyleniyor. Sonbahar döneminde tanıtılacak yeni iPhone modeli 2013 başlarında da Çin pazarına giriş yapacak.

     








  • yinemi bamya.
  • 40 milyonmu Oh@@ demek istiyorum açıkcaı Çinlilerin bu kadar orjinaline meraklı olduğunu düşünmemiştim kendi malalrıyla yetinirler diyordum ama demekki adamları yeteri kadar tatmin etmemiş..:):)Şaka bir yana gerçekten Çinden nüfusunda ettkisiyle büyük bir talep varmışş apple galiba sırf çin sayesinde %60-70 arası satış yapar :P yada o cıvarda..
  • Fantanizmin dibine vurduğu an
  • Yahu rica ediyorum yanli yada duzmece haber yapmayin LUTFEN diyoruz, bas bas yalvariyoruz artik. "Sıkıntının kaynağı Apple'ın bu kadar büyük bir talep olacağını beklemiyor olmasıydi" ya ne alakasi var simdi, o gunku haberde apple in milleti simdi-birazdan dagitima baslayacagiz diye 13-14 saat oyalamasindan kaynaklanan ve sirf gazeteciler resim ceksin, show a dönusturme niyetinden millet yumurta atmaya ve saldirmaya baslamisti. Yoksa herkesten önce tlfn u ben alayim kapayim diye millet niye yumurta atsin
  • cinli bi adam 3 yıl çalışıpta mı verecek parasını.. nereye satıyosun bu kadar pahalı telefonları
  • Çinliler sömürür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harvest07

    cinli bi adam 3 yıl çalışıpta mı verecek parasını.. nereye satıyosun bu kadar pahalı telefonları


    Çinde yaşayan herkes fakirdi zaten.
  • 1.5 milyar insan var normal :)
  • Ekrem Çukurca Apple'damı çalışıyor. Yoksa Apple'ın gizli ortağı mı? Daha önce sitenin adını DonanımHaber.com yerine AppleHaber.com yada iHaber.com yapsınlar demiştim ama vazgeçtim, bence sitenin adı AppleReklam.com, iReklam.com olsun. Yakında "... ülkesinde umumi tuvalete girenlerin %12.8 i iPhone kullanıyor" gibi haberlerde okuruz heralde. Bunun nersi donanım haber Allah aşına.
  • Beijinde gördügüm kadar maybachı Stuttgart da görmedim. Cinlilerin hepsi prinç yemiyor anlıyacagınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.