Şimdi Ara

◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
23
Favori
21.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙


(En Son Oy Tarihi: 9.8.2017)
Giriş
Mesaj
  •  ◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙




    Yakın zamanda yayın yapılacak

    Yayını buradan izleyeceksiniz;
    http://beta.xfire.com/live_videos/tnamedra (DNS gerekebilir)

    Alternatif;
    http://tr.twitch.tv/tnamedra (DNS gerekebilir)

    YAYINDA ERROR ALAN ARKADAŞLARIN YAYINI GÖREBİLMESİ İÇİN DNS AYARI YAPMASI GEREKMEKTEDİR

    8 Şubat konu içeri;

    08 Şubat 2013 Cuma günü saat 23:30'da test yayını 00:00'da yayın başlayacaktır. Yeni Custom story ve yeni Slender oyunu ile karşınızda olacağım.

    Slender Haunt ile Xfire entegrasyonunu ilk yapanlardanım sanırım, Xfire bölümünde ilk olarak adımı kazıdım. :)

    Oyunu merak edenlere;
    http://vimeo.com/53323690


    23 Aralık konu içeriği;

    Uzun uğraşlar sonucu diğer arkadaşların da yayın yapmasından sonra yine canım çekti yine yayın yapasım geldi. Biraz alelacele olsa da ara sıra güzel bölümler çıktı. Bazı bölümlerde bug'lı olduğundan dolayı yarıda kesmek zorunda kaldık ama muhabbet gayet güzeldi. Oyundan çok edilen muhabbeti özlemişim dedim resmen. Şimdilik Custom story listemizdeki haritaları bitirdik. Yenisi için bir sonraki yayında daha derli toplu bir vaziyette geri döneceğim.

    7 Ekim konu içeriği;

    Flight Simulator ve Amnesia yayını ile devam ettik. Bu seferki bölümler süperdi, aralarda tek tük sorunlu olanlar çıksa da korkutmadı değil hani. Artık bundan sonra ne zaman yayın yapılır bilinmez ama çoğu yeni çıkan haritaları tükettik gibi.

     ◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙

    6 Ekim konu içeriği;

    Yayın bu akşam Amnesia oyunu üzerinden yapılacaktır. Bu konu altından beğendiğiniz harita olursa lütfen paylaşınız. Yarın(6 Ekim Cumartesi) günü eğer Slender oyunu tam aradığım tarzda bir oyun ise onun bölümlerine başlayacağım.

    1 Temmuz konu içeriği;

    Chat Yetkilileri;
    MovieScout
    Softwaré
    Rodin
    (Yetkinizi almak için lütfen xfire programından "tnamedra" kişiyi ekleyin ben size yayın sırasında yetkilerinizi vereceğim)

    Yayın herzaman ki gibi görüntülü ve mikrofonlu olacaktır, yayın esnasında bana eşlik edip mikrofon ile katılmak isterseniz lütfen xfire programını kurup "tnamedra" kişisini ekleyin, özel mikrofonlu arkadaşlar için oda açılacaktır. Genellikle sesli ortama katılan üyelerde ses yankı problemi olduğundan bu işlem iptal olabilir, o yüzden lütfen kulaklık ile yayına katılın, hoparlör olduğu zaman sesiniz yankı yapmakta. Kulaklığı olmayanlar Xfire > Tools > Voice bölümünden "Push to talk" tik'ini işaretleyip yalnızca konuşacakları zaman tuş'larına basıp konuşurlarsa bu sorunu da çözmüş oluruz.

    Sanıyorum bu benim gene son yayınım olacak, Şubat'ta ara vermiştim bir daha yapmayacağım demiştim ama gene geri döndüm, kısa bir süreliğine ara vermem muhtemeldir sizler için house of creep seriisine başlayıp 7 tane seriiden oluşan haritayı bitirmeye çalışacağım. Bunun dışında ek bir kaç tane daha özel haritalar yüklendi. Eğer ki çok fazla korku yaşatmazsam anlayın ki artık alışmışım demektir. İçtikten sonra zaten daha çok sapıttığımdan gece saat 2-3 sularında daha eğlenceli bir hal alacaktır.

    23:30'da TEST(Oyun oynanmayacak) yayını olacaktır. Yayın aslını bekleyenler lütfen 00:00'da burada olsunlar, Hikayeye tam 00:00'da başlayacağım bilginizle.

    İyi akşamlar.

    Geçen hafta yapımda olduğundan bu Custom story'i oynayamamıştık şansıma hafta sonu yayıncıları için beklediğim Story yayına sunulmuş;


    Ve bunun gibi bir sürü sürpriz Custom story'ler olacak, onlarıda geceye saklıyorum





    24 Haziran konu içeriği;

    24 Haziran konu içeriği
    Aşağıya bakarsanız "4 Şubat konu içeriği" bölümünde bir custom story oynamıştık ve zamanında sonunu getirememiştik. Bu gece bunu tekrardan oynayacağız. O zamandan bu zamana bu custom story'i tasarlayan ekip haritayı güncelleyip biraz daha iyi yapmış, gece bizim için uzun olacak

    Custom story'i merak edenler "4 Şubat konu içeriği" bölümündeki trailer'i izleyebilirler. Sadece bu story ile de bitirmeyeceğiz, sıkılırsak alternatif en korkunç storylerde mevcut.



    18 Haziran konu içeriği;

    Uzun bir aradan sonra tekrardan yayına döndüm, bu yayın az da olsa test yayını gibiydi herhangi birşey hazır olmadan başlandı. Custom story'lere bile araştırmadan kurup oynadım o yüzden arada aksaklıklar meydana geldi. Ancak genede güzel bir buluşma oldu.. Tekrardan merhaba artık bir sonraki yayın için yakın zamanda haber verilecektir.


    20 Şubat konu içeriği;
    Son bir kaç gündür özel mesajdan arkadaşlar söylüyor yayın yapılacakmı diye. Tamam yapıyorum ama bu gece değil şu anda kesin bir tarih vermem imkansız, şu aralar sevgilim hasta olduğundan dolayı onunla ilgilenmekteyim daha doğrusu dün haseki hastanesine kaldırdım 40 derece ateşi çıkınca elim ayağım birbirine karıştı desem yeridir bu yüzden biraz bu ara oyun ile ilgilenemeyeceğim yakın zamanda tarihi vereceğim.


    11:20'den sonra izlemenizi tavsiye ediyorum orada çok fena güldüm önceki sahnelere de bakmayı unutmayın arada çok komik şeyler olmuş ben bile unutmuştum görünce koptum bayağı
    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout





    Oynayacak Custom story kalmadı artık sanırım yavaştan yayınlarıma ara vermek zorunda kalacağım ya da ara ara kısa kısa yapacağım. Amnesianın yeni oyunu çıkacakmış zaten heyecan sardı şimdiden merak içerisindeyim. Bir sonraki yayın tarihi henüz belli değil bu hafta sonu cuma-cumartesi günü olabilir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout




    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    Tadımlık, komik ve güzel bir video. Arada kısa süreli bir takılma var, affedin.



    quote:

    Orijinalden alıntı: MovieScout


    http://www.dailymotion.com/video/xojpvc_amedra-amnesia-oynarsa-ne-olur_videogames
    Arada bir donmalar oluyor o xFire'dan kaynaklanıyor.


    11 Şubat konu içeriği;
    Dün arkadaşlar korktuğum anları yakalamış 4. sayfada bir sürü ss var oradan halimi görebilirsiniz
     ◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙


    Penumbra'yı sanırım biraz daha iyi araştırmak lazım çünkü aksiyon beklemiştik bayağı bir türlü gelmedi halbuki ben lets play videolarını izlemiştim ama ilk bölümlerde sanırım alıştırma amaçlı birşey yok.
    Mikrofon'u olanlar lütfen xfire programını kurup üye olsunlar yayında çok güzel muhabbet ederiz hem
    Yeni gelen arkadaşlar varsa 1 dakikalarını ayırıp üye olurlarsa çok iyi olur sağda chat ekranından rahat rahat konuşabilirsiniz hem oyun sırasında bende takip ediyorum.
    Amnesia'daki ek paketi bitirdikten sonra Penumbra yayınlarına başlayacağım. Sırf hep birlikte anı yaşayalım diye de oyunu oynamıyorum. Penumbra seriisini steam'den indirdim bakalım.


    6 Şubat Yayın yapılmadı;

    Arkadaşlar hastalığım biraz nüksettiğinden dolayı 21:30 gibi yatmaya karar vermiştim gece 00:00'da kontrol edecektim ancak baktım ki çok kötüyüm ve boğazlarım şiş bende başka zaman'a erteledim bir arkadaşımız zaten durumu izah etmiş hasta olduğundan dolayı diye dayım xfire'dan haberini vermiş teşekkür ediyorum ona.

    5 Şubat konu içeriği;
    Konu başlığında online yazdım ancak ara ara test yayını yapacağız bu yüzden kesin canlı yayın 23:40 civarı başlayacaktır eğer bir aksaklık olursa gece 00:00'da başlayacağız şu anda diğer arkadaşlarla sesli konuşma işlemini ayarlıyoruz;

    Saat 23:30'ta test yayını yapılacak görüntü ve aktarım hızı güzel ise 23:40'da başlarız diye umuyorum.

    Sesli konuşmaya katılmanızı rica ediyorum, sizinde mikrofonunuz var ise lütfen sizde benim gibi muhabbete katılın. Nasıl katılacağım diyorsanız yukarıdaki verdiğim linkten değil, xfire programını kurup oradan benim live chat ekranımdan bağlanmanız gerekmektedir xfire bir nevi oyuncuların kullandığı messenger programı diyebiliriz. Sesli konuşmaya katılırsanız hem tam ekran yaparsınız hemde bir yandan muhabbet ederiz

    Arkadaşlar ilk deneyimimizi yapmış bulunmaktayız gece saat 12'de yayına başladık 1'e kadar biraz sönüktüm ancak sonradan bende açıldım arkadaşlarla zaten saat 4'e kadar koyu muhabbet edip sağlam güldüğümüz oldu. Modlar'ı denedik bazıları iyi bazıları çok berbattı hele bir tanesi var tam karşıdan beklerken arkamı döndüğüm anda karşımda duran yaratığı görünce yerimden zıplamıştım burada gülmeyen kalmamıştı kesin. Zaten bu konunun son sayfasına bakarsanız arkadaşlar boyuna ss almışlar korktuğum anın bile resmi var

    Herneyse Amnesia Dark Descent'i zaten bitirmiştik dün, bir sonraki yayında Amnesia'nın ek paketinden devam ediyoruz yani "Amnesia - Justine" bölümünden tekrardan güzel bir senaryo eşliğinde ilerliyoruz biraz içeriğine baktım dark descent'ten daha çok güzel olduğunu söyleyebilirim açıkcası korkmadım değil bile bile lades oldum daha ilk bölümlerde

    Bu arada dünkü yayına baktım görüntü kalitesi biraz düşükmüş bu sefer internetteki sorunu çözüp hd'ye yakın bir görüntü aktarmaya çalışacağım. Gene test ile takılıp takılmadığını ölçeceğiz ona göre.

    Xfire'da bir tek ben mikrofondan konuşmuyorum bilginiz olsun yayına katılan arkadaşların mikrofonları varsa onlarda bağlanabilirler onlarıda bekliyorum

    Bir sonraki yayın saati belli değil belki akşam 11:30 gibi başlayabilir.


    4 Şubat konu içeriği;
    Sizde üye değilseniz xfire'a 2 dakikada üye olup sizde bu geceki muhabbete katılabilirsiniz.

    Bu gece'ki yayınımda yeni bir hikayeyi konu alacağız, daha fazla heyecanlandırmak gibi olmasın ancak yeni çıkmış bir story buldum trailer'ıde çok güzel, sizinde izlemenizi tavsiye ederim;


    Bunu bitirdikten sonra expansion pack tabiriyle yapılmış bir haritadan devam edeceğiz;

    Oyunu bitirmeyenler için SPOILER içerir;
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Amnesia'nın sonunda portal'daki bitişde yeni bir başlangıç yaratıp portalın içerisinden devam ediyoruz, yani dün gece arkadaşlar ile birlikte portal bölümünü 3 şekilde bitirmiştik ancak bu sefer içerisinden geçmiş gibi hikaye devam etmekte. Yeni hikaye biraz farklı olsa gerek çünkü biraz daha gelecekten devam ediyoruz ışınlar ile birlikte değişik bir harita yapımı olmuş.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    3 Şubat konu içeriği;
    Amnesia'ya ortadan başlamıştım bir sonraki yayında baştan başlayacağım o zaman daha zevkli yerleri var en azından zombi diye beklediğimiz kısımlarda bu gün çok fazla zombi göremedik. Kandırma felan da yapmadım sırf millet görsün diye üzerine bile yürüdüm zombilerin şahitsiniz sizde

    Yarın daha profesyönelce yayın yapacağım şimdi aparatları hazırladım oyunu oynarken sağ üst köşede kendimi gösteren bir web kamerası bile olacak nasıl açtığımı o zaman izlersiniz

    İlk yayında mikrofon kullanamadım evde uyuyanlar olduğundan dolayı ancak bundan sonraki yayınlarımda sesli konuşacağım.

    Yayında yardımcı olan, oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 16 Nisan 2014; 20:54:39 >







  •  ◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙
  • EMRE7852
     ◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CenabetFM -- 4 Şubat 2012; 3:50:09 >

  • Arada bir donmalar oluyor o xFire'dan kaynaklanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieScout -- 11 Şubat 2012; 20:36:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amedra

    Penumbra veya başka bir korku türevinde oyun varsa onu oynamayı planlıyorum. Olmadı kimse beğenmez ve tadını alamadık diyenler var ise Amnesia'yı baştan oynarız ben yayını yapmaya başlarken ortasından başlamıştım hem türkçe yamayı da kurarım hep beraber anlayarak yaparız.

    Yarın yayın olacağı kesin ancak yayın saati belli değil.

    hocam şu oyunu oynıyabilirmisin

    http://nh2.wecreatestuff.com/

    ben daha başında kapatıp silmiştim




  • Up

    Yayın burda:
    http://beta.xfire.com/live_videos/tnamedra?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 18 Haziran 2012; 0:00:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seraph!m

    Link atın la

    http://beta.xfire.com/live_videos/tnamedra?#


    abi ben niye izleyemiyorum ya




  • izleyemeyenler için twitch tv link:

    http://tr.twitch.tv/tnamedraxfire3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commodore34

    izleyemeyenler için twitch tv link:

    http://tr.twitch.tv/tnamedraxfire3

    cok takılıyor. baska adres onerebilirmisin
  • Evvet beyler,başladı yayın.

    Buyrun.
    http://beta.xfire.com/live_videos/tnamedra?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dustywaffe -- 7 Ekim 2012; 0:41:32 >
  • Yayın tam gaz devam ediyor gelin beyler

    http://beta.xfire.com/live_videos/tnamedra?
  • hala yayında beyler izlemek isteyenler tıklasın.
  • Can test yayını yapıyor şu an, izlemek isteyenler xfire kanalına baksın. Sorun varsa halleder. İzleyemeyenler için dns ayarı gerekmektedir. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 kullanabilirsiniz.

    http://www.xfire.com/live_videos/tnamedra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser DMC -- 8 Şubat 2013; 22:57:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.