Şimdi Ara

Catherine'e Düşük inceleme Notu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Catherine 10 Şubat tarihinde sonunda Avrupa'ya da geliyor, ancak Amerika oyunu kaç kez oynayıp bitirdi bile, şimdi de sizlerle ilginç bir incelemeyi paylaşacağım.
     
         Maxim.co.uk sitesinin yaptığı inceleme şöyle;
         "Sevgili Catherine, seninle yüz yüze karşılaşamadık ancak zaten istemezdik çünkü gerçekten çok korkunçsun. Bunun yerine sana açık bir mektup yazmaya karar verdik. Sanırım sorunumuz kocaman bebek ya da kocaman popo canavarıydı emin değiliz ancak bir bildiğimiz var ki seni bir daha görmek istemiyoruz. Görünüşe bakılırsa bir çok kişi senden hoşlandı ancak biz hoşlanmadık. Ancak şunu söylemeliyiz gerçekten çok değişik bir tecrübe oldun, çok nadir bulunan bir tecrübe. Peki senden neden ayrılıyoruz? Çünkü sen büyük bir ölçüde bir bilmece oyunusun. Garip kontrolleri olan bir bilmece oyunu. Kontollerin o kadar garip ki bazen kendimizi nerede bulduğumuzu şaşırıyoruz. Ayrıca fazlasıyla zorsun. Çoğu zaman yaşadığımız tecrübe bu zorluğa değmeyecek şekilde. Şunu da eklemeliyim, HER KARŞILAŞTIĞIMIZ BİLMECE KUTULARI İTMEK OLMAMALIYDI. 2/5 puan."
     
         Maxim böyle düşünüyor, bakalım biz neler düşüneceğiz?








  • Maxim halt etmiş bence. Sanki bilmece oyunu olmak ayıpmış gibi... Özellikle de bu kadar yaratıcı ve harika bir hikayeyle kotarılmış bir başka bilmece oyunu görmüşlermi diye sormak lazım kendilerine. Oyunu bitirmiş biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Garanti ederim bu kadar ilginç bir oyun tecrübesi yaşamadınız.
  • demosunu oynama şansı yakaladı.oyun gerçekten çok hoşuma gitti.zaten anime sever biri olarak bu oyunu kesin alıcam.
  • Maxim.co.uk mu? Maxim dergisi ne zamandan beri oyun inceliyor?

    Hatırlatmakta yarar var Maxim; Playboy ve FHM gibi erkeklere yönelik bir dergi..
  • Oyunu oynamış biri olarak maxim in görüşlerine harfi harfine katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.